Thế giới này nhỏ bé lắm sao… Chưa gì đã chán rồi

Nếu bạn đang đốt đuốc đi tìm một cuốn sách content hay để cải thiện khả năng viết quảng cáo, thì 90-20-30 | 90 bài học vỡ lòng về ý tưởng và câu chữ là quyển sách mà tuyệt đối bạn không thể bỏ lỡ.

Với các ví dụ thực tế và khách quan, hầu hết dân content đều đánh giá khá cao em này.

Mình mới vừa nướng xong quyển sách này sau nhiều ngày “đầu ấp tay gối” & bay liền lên tuhoccontent.com  để review gấp cho các bạn nè.

1. Cảm nhận của mình

90-20-30 như quyển “cẩm nang sống” cho những writer trẻ đang có ý định bước vào thế giới agency – nơi làm dâu cho trăm ngàn nhãn hàng. Tất nhiên, nó cũng dành cho những writer đã có tuổi như mình, đọc xong rồi chỉ muốn “quay đầu nhìn lại tuổi trẻ”.

Quyển sách đưa ra những tình huống thiết thực, niềm vui sáng tạo cũng như nỗi niềm khó khăn, những băn khoăn trong cộng việc để bạn dễ dàng mường tượng ra vị trí writer trong agency được thực hiện như thế nào.

Từ đây, bạn sẽ học được cách viết nên slogan cho nhãn hàng, cách hình thành nên ý tưởng và làm sao để “vận động não” trơn tru  để ý tưởng không bay bổng quá đà, khả thi, ấn tượng & hiệu quả.

Sau đây mình xin review một chút về những bài học tuyệt vời mà sách 90-20-30 đã đem lại nè:

2. Tắm mình trong kho ý tưởng

Đầu tiên, tác giả Huỳnh Vĩnh Sơn sẽ đưa ra một số gợi ý thiết thực giúp bạn bắt kịp những tin tức truyền thông mới nhất của ngành. Cùng tham khảo hen:

Web

Các website bạn nên ghé thăm mỗi ngày bao gồm: Adweek.comCampaignindia.inBestadsontv.comAdeevee.com; Deckofbrilliance.com và brandvietnam.com.

Social Media

Mạng xã hội khuyến lướt bao gồm: Instagram, Facebook & các network có liên quan đến sáng tạo. Thậm chí khi bạn còn có thể “đào xới” thông tin từ các công ty truyền thông, trang cá nhân của “chủ tịch”, giám đốc sáng tạo, cùng “quần hùng” có liên quan để học hỏi thêm nhiều điều hay ho.

Nếu có đủ tình yêu, bạn còn có thể đắm mình “NGAY TRONG ĐỜI SỐNG” để tìm hiểu thế giới quảng cáo nếu chưa biết bắt đầu từ đâu.

Đúng như “Sói ca” viết, kho tàng quảng cáo từ thế giới đến Việt Nam không hề thiếu, chỉ có bạn là thiếu thời gian ngâm cứu chúng mà thôi.

3. Những bài học mình “hái” được

Nhóm ý

Khi đưa ra chiến dịch cụ thể khi viết lại toàn bộ copy cho sales kit, bộ tài liệu bán hàng của một công ty cho thuê máy in A, tác giả đã giúp mình hiểu ra điều quan trong khi tiếp nhận thông tin của khách hàng đó chính là cần nhóm các ý lại trước khi viết vì nhớ gì viết nấy sẽ làm người đọc bị rối.

Ý mà mình khắc cốt ghi tâm nhất trong mục này đó chính là “Copywriter trước khi đâm đầu ráng viết một câu cho hay thì cần phân tầng nội dung một cách rõ ràng“. Sau đó mới tính đến chuyện câu chữ bóng bẩy.

Cũng giống như khi viết một bài content, người đọc cần xác định “keyword” và lập dàn bài, xác định các ý quan trọng muốn thể hiện trước. Phần này mình có chia sẻ cụ thể trong bài viết content chuẩn seo, bạn có thể xem lại nếu cần.

Số lượng

Mọi người thường nghĩ rằng nghề copy khá nhẹ nhàng, chỉ viết một vài câu ngắn củn cho nhãn hàng rồi cuối tháng nhận lương.

Thế nhưng điều này không đúng.

Để có được một slogan “để đời” họ phải luôn vận động não không ngừng. Và bài học về số lượng được tác giả Huỳnh Vĩnh Sơn đúc kết như vầy: Số lượng trước, chất lượng tính sau (Nghĩa là cứ viết 20 câu slogan trước đi rồi tính).

Đọc xong 90-20-30 bạn sẽ hiểu rằng, thì ra cái nghề này đau não vãi, muốn viết một câu hay phải viết thật nhiều câu chứ chẳng đùa.

Và mỗi câu viết ra phải là một ý tưởng khác nhau, không được na ná hoặc trùng ý tưởng đâu nhé. Đây là cách “ép” não vận động không ngừng, nâng cao khả năng sáng tạo của người viết.

Mình thấy phần này khá hay, nếu sở hữu sách bạn nên ghi chú lại và đọc kỹ nhé.

4. Bí kiếp vượt ải

Mỗi một ngày intern copywriter sẽ có một bài học mà những người trẻ cần gói vào túi hành trang của mình. Trong đó, mình thích nhất là nội dung vượt ải mà anh Sói viết, nó giúp những người trẻ bước vào nghề có hướng tiếp cận đúng trước khi đặt bút xuống.

Cùng ghi nhớ những gạch đầu dòng quan trọng sau đây các bạn ơi:

 • Định vị thương hiệu
 • Cá tánh nhãn hàng
 • Miền giá trị
 • Các lợi ích lý tính và cảm tính
 • Đối tượng khách hàng mục tiêu
 • Đối thủ
 • Bản chất ngành hàng
 • Nội bộ agency
 • Ý tưởng và thông điệp phù hợp
 • Phương tiện truyền thông

Mà cho dù là copy hay content thì mình thấy để chốt được sale lâu dài thì nên tìm hiểu những mục này vì tự mình tuôn trào ý tưởng thì dễ “nổ” lung tung thì có ngày tan xương nát thịt =)

Viết đủ ý

Nếu hỏi mình ấn tượng nhất ở điều gì, thì đó là cách tác giả hướng bạn brandstorm để tìm được câu hoàn chỉnh nhất.

Ví như jod mỹ phẩm thiên nhiên, trước khi viết được câu slogan hay, anh 30 và em 20 đã chia thành 2 cột thiên nhiên và mỹ phẩm. Sau đó nối các ý nhiều nhất có thể được lại với nhau để ra những câu hay ho và êm tai nhất.

Ngoài ra, các copy còn phải nghĩ thêm nhiều câu có đường hướng đúng nhất với nhãn hàng, bởi vì đâu có ai muốn sản phẩm của mình có “tiếng nói” giống một thằng cha hàng xóm, đúng không cả nhà?

Mình xin phép list một phần nhỏ buổi làm việc của 2 anh em để các bạn dễ dàng hiểu được đường hướng mà quyển sách chia sẻ là gì nhé.

Hướng 1: ĐẸP TỪ THIÊN NHIÊN

Vẻ đẹp kết tinh từ tạo hóa

Vẻ đẹp kết tinh từ thiên nhiên

Cho nét đẹp trong xanh như tự nhiên

Đẹp trong xanh, tựa thiên nhiên

Hướng 2: VẺ ĐẸP CỦA THIÊN NHIÊN LÀ VẺ ĐẸP KHÔNG TUỔI

Chọn thiên nhiên cho nét đẹp không tuổi

Đẹp cùng thiên nhiên là vẻ đẹp không tuổi

Đẹp tựa thiên nhiên là vẻ đẹp bất biến

Hướng 3: THIÊN NHIÊN LUÔN ĐẸP NHƯ CHÍNH MÌNH

Đẹp tựa thiên nhiên, đẹp như mình vốn dĩ

Đẹp tự nhiên như thiên nhiên vốn dĩ

Đẹp cùng thiên nhiên, đẹp theo lẽ tự nhiên

Hướng 4: TUỔI THANH XUÂN

Đẹp cùng thiên nhiên, đẹp mãi tuổi xanh

Cùng thiên nhiên cho nhan sắc mãi xanh

Cách nạp và xuất ý tưởng

Hồi đó mình thụ động lắm, đọc xong quyển sách 90-20-30 thì bớt nhiều rồi bởi vì mình biết ý tưởng không tự nhiên sinh ra, nó trải qua quá trình dài trong suốt đường đời não vận động.

Cách tốt nhất để có thêm nhiều ý tưởng hay ho đó chính là nạp đúng nơi và xuất đúng chỗ.

Nạp nè

 • “Lụm lặt” kiến thức từ người này người kia: Có khi bạn sẽ vỡ ra như anh 30, biết thế nào là cấu trúc, hồi, đoạn, sắc thái của một câu chuyện.
 • Đọc sách: Là một liều thuốc bổ não cần có của người làm sáng tạo. Phải công nhận rằng bạn không thể nuốt tất tần tật tinh túy của một quyển sách, nhưng những nội dung ấn tượng sẽ ở lại trong đầu để lúc cần não đem ra sử dụng.
 • Tham gia buổi triển lãm, hội thảo, sự kiện…. có liên quan: Đừng nhốt mình một chỗ, đến những event này để được tiếp xúc với thế giới quảng cáo chuyển động không ngừng là lời khuyên của Sói ca đó các bạn

Xuất nè

 • Giãi bày mọi lúc mọi nơi

Ngành sáng tạo nó lạ hơn các ngành lân cận, nếu quyết tâm theo đuổi, bạn không nên che giấu cảm xúc của mình. Phải cố gắng khai thông và biểu đạt nó bằng ngôn từ nhiều nhất có thể.

Tự vui, tự soi mình qua câu chữ cũng là hành trành khám phá bản thân không thể thiếu của dân content.

 • Viết mỗi ngày

Không chỉ quyển sách này, mà mình cũng từng khuyên bạn nên tập viết mỗi ngày để nâng cao vốn từ, khả năng viết lách. Thực hành đều đặn, chữ của bạn sẽ ngày càng sắc bén hơn.

Chơi chữ

Trong số các bài học vỡ lòng về câu chữ, mình khá thích phần chơi chữ. Nó giúp người đọc ấn tượng, nhớ lâu và sâu hơn về các headline.

Có các cách chơi chữ được Sói ca nhắc đến sau đây:

 • Chẻ từ: BỆNH CÓ HIỂM, BẠN VẪN KHÔNG NGHÈO
 • Nghĩa đen lẫn bóng: BÉ YÊN BỤNG CHO MẸ YÊN BỤNG
 • Từ đồng âm: HÀNG TẤN PHIM BOM TẤN ĐANG CHỜ BẠN
 • Nói lái: THANH NHIỆT THIỆT NHANH

Dựa trên phát âm giống nhau của tiếng Việt & Anh: Laura. Cuộc đời chưa thấy đứa bé gái nào “lo ra” như nó.

Đúng đề

Và cho dù là viết quảng cáo hay viết cho bất cứ ngành hàng nào đi chăng nữa, thì viết đúng đề, viết đúng trọng tâm, đúng định hướng mà khách hàng yêu cầu vẫn là bài học mà người viết luôn phải “chèn vào não, nhét vô tim”.

Trước đây mình hay ngơ lắm, viết bay cho đã rồi không biết được điểm dừng. Nhưng sau khi đọc quyển sách này thì bớt “ảo mộng”. Viết đúng đường ray mới chính là điều khách hàng & thương hiệu mong muốn.

Dám sai… để làm lại

Dám sai là bài học làm mình ấn tượng nhất. Dám sai cũng là cách bạn trân trọng ý tưởng của mình.
Thử nghĩ mà xem, nếu ngay cả bản thân bạn còn không cho ý tưởng của mình một cơ hội ĐƯỢC thấy ánh mặt trời, thì còn ai sẽ yêu thương nó.

Và điều đau khổ nhất của sáng tạo, là chính sự e dè, nhút nhát của mình đã giết chết ý tưởng ngay từ khi nó còn trong trứng nước.

Mình học được rằng, đôi khi sự can đảm sẽ dẫn lối ý tưởng thăng hoa. Mong là bạn cũng vậy.

Sắc thái

Nhờ quyển sách này mà mình học được rằng, khi viết quảng cáo thì sắc thái của câu rất quan trọng. Đúng y như rằng: Người đọc cảm trước rồi mới hiểu.

Điển hình như anh 30 sửa câu job tuyên truyền bảo vệ loài voi từ “Khoảnh khắc cùng voi” đến “Không mua ngà, vui đến già” và cuối cùng là “Yêu voi cái coi”.

Mình tin rằng không chỉ bản thân mà bạn cũng nhận ra sự thay đổi lớn trong sắc thái của câu. Vậy nên muốn tạo “không khí” cho câu chữ của mình, bạn đừng quên bài học này nhé!

Ngoài ra, mình có nghiên cứu thêm 1 số sách về ngành quảng cáo và sáng tạo, bạn có thể đặt tại link bên dưới. Mong rằng nó sẽ giúp bạn cải thiện tư duy công việc và sáng tạo trong viết lách.

5. Tạm kết

Mình chỉ xin review nhẹ nhàng vậy thôi vì chắc chắn câu chữ của mình không thể nào diễn tả hết sự đặc sắc của quyển sách này.

Nếu như bạn đang có ý định dấn thân vào ngành quảng cáo hoặc muốn cải thiện khả năng viết của mình, tin rằng sách 90-20-30 |90 bài học vỡ lòng về ý tưởng và câu chữ là một “bom tấn” bạn không thể bỏ qua.

Mong nhận được comment, like, share của các bạn để mình có động lực thực hiện các bài viết tiếp theo.

44 bình luận

 1. Pingback: 1bernard

 2. https://deluxetorontoescorts.com/categor/Discreet-apartments-in-Petah-Tikva.php:

  בתל אביב פרטית לחלוטין ! העיסוי אירוטי בתל אביב
  תמיד יהיה בעל אופי פיזיותראפי, יספק גמישות לשרירים, ישפר את זרימת הדם בגוף, יעזור בכל הקשור אל
  חיזוק הגידים וכן רצועות
  שונות בגוף ויעזור לגוף להשתקם בעצמו.
  כן, התמונות מאומתות ואם חשבתם שהאנשים נראים
  רק טוב בתמונה, הגיע הזמן לפנק את עצמכם
  ולראות בעצמכם- עיסוי אירוטי ב100
  אחוז אחריות של מעסים ומעסות שמתווספים לפורטל
  הכי שווה במדינה ובטבריה – הפורטל שיודע ורוצה לעשות לכם טוב
  על כל המשתמע מכך. כמו כן, אינכם צריכים להזמין אותה לבית הפרטי שלכם אלא למעשה תוכלו לשכור חדר בבית
  מלון או חדר לפי שעו. תוכלו למצוא מרכזי
  ספא באזורים הררים וכפריים, הרחק
  מערים גדולות ויבחרו בהם אנשים שמעדיפים אזורים מוקפים
  בטבע ובירוק. אפשרות אחרת היא לתאם את העיסוי
  בדירות דיסקרטיות בירושלים או במכוני ספא.
  צריך רק למצוא את מכון העיסוי המתאים ביותר.
  ישנם אנשים שלא מרגישים בנוח שבן המין השני
  נוגע בהם, כך שחשוב לתאם מראש עם מכון
  העיסוי מפנק בירושלים את מין המעסה.
  באופן כללי, ישנם רק יתרונות.

  לפעמים אנו מעוניינים בזמן שהוא
  רק למטרת הנאה וכיף ועיסוי מסוג הוא לגמרי הדבר המומלץ כדי להנות.
  אך אם אתם מעוניינים בעיסוי מפנק בעפולה
  לצורכי הנאה ורגיעה או לרגל אירוע שמחה מסוים, תוכלו לקרוא
  במאמר זה על שלושה סוגי עיסויים
  אשר מתאימים למטרה זו ויעניקו לכם יום בילוי מפנק ואיכותי במיוחד אשר סביר להניח שתרצו
  לחזור עליו שוב כבר בשנה שאחרי.

  Also visit my webpage … https://deluxetorontoescorts.com/categor/Discreet-apartments-in-Petah-Tikva.php

 3. https://claudinemarquisseprivatecompanionship.com/region/Discreet-apartments-in-Tiberias.php:

  אז למה אתה מחכה כנס לאחת הערים בקטגוריה ותוכל להינות ממבחר עצום שלא
  קיים אצל המתחרים . אז למה אתם מחכים כנסו
  עכשיו לקטגוריה ותוכלו להנות ממבחר מטורף , מחכים לכם
  . למה? נערות ליווי בחיפה, קריות
  והצפון נועדו בדיוק בשביל זה!
  למה מסאז’ רפואי עדיף על פני שיטות טיפול
  אחרות? תדע למה לצפות. תתחיל לפנטז עליה כבר עכשיו… אך אם אתם
  מעוניינים בעיסוי מפנק בבית שמש לצורכי הנאה ורגיעה
  או לרגל אירוע שמחה מסוים, תוכלו
  לקרוא במאמר זה על שלושה סוגי עיסויים אשר מתאימים
  למטרה זו ויעניקו לכם יום בילוי
  מפנק ואיכותי במיוחד אשר סביר
  להניח שתרצו לחזור עליו שוב כבר בשנה שאחרי.
  בילוי של יום כיף מפנק במרכז ספא רמת הגולן הינו אחת
  המתנות הטובות ביותר שתוכלו להעניק
  ליקרים לכם, וכמובן לעצמכם. מסאג מפנק עם צעירה שובבה, תגרום לך להרגיש כמו מלך.
  שנית, משהו שחשוב לציין שדירה
  דיסקרטית, הן בערים גדולות והן בערים קטנות, הוא שהדירה ממוקמת באזור שקט, לעתים קרובות אפילו עם חניה צמודה.
  כך או כך, חשוב לציין שכיום, איסוף
  המידע על נערות ליווי בחיפה והסביבה ולמעשה, על נערות ליווי בכל
  מקום אחר, הוא הרבה יותר פשוט, מהיר ויעיל.
  בניגוד לאפליקציות הכרויות
  שבהן יש מבחר נשים מצומצם ולעיתים צריך להתפשר
  על ההיבט של המראה החיצוני, כשאתם מזמינים נערות ליווי
  בחיפה ובכל מקום בארץ, אתם בוחרים בדיוק את
  מי שאתם אוהבים.

  Feel free to surf to my web-site: https://claudinemarquisseprivatecompanionship.com/region/Discreet-apartments-in-Tiberias.php

 4. https://sailing-mates.com/categor/Discreet-apartments-in-Ramat-Gan.php:

  אני מאמינה כי כל חוויה שאנו חווים, נחקקת בגוף בשתי רמות – הפיזית והנפשית וכל חוויה משפיעה על תפקודנו.
  הלחיצות והתחושות שהן מטמיעות בגוף משמשות
  לגירוי זרימת הדם והאנדורפינים בגוף.
  כמו כן יש נשים שהן יותר עדינות ויש יותר טוטאליות ואגרסיביות וגם
  את זה אפשר וניתן לבדוק מראש.
  אם אתה מחפש חברה אשר תוכל לבנות לך אתר
  או/ו לקדם את האתר שלך הגעת לחברה הנכונה.
  אנו קיימים למעלה מ-20 שנה (מוכרים גם כחדרי אירוח זהבה) אנו נותני יחס אישי
  וחם לכל אורח לא משנה גזע דת ומין מאסיפה והתחנה המכרזית ועד איכות החדרים אם זה כולל מגבות ואיכות המצעים.
  אם כל מה שניתן לכם במודעה אכן
  מגשים את עצמו. כל אישה מגשימה את רצונותיו של הגבר.
  מין המטפל – מה שמרגיש לכם נכון ונוח יותר – מטפל גבר, או מטפלת אישה?
  כמו כן, כאשר ניגשים לעשות עיסוי, מעסה
  מקצועי ומנוסה ידע ליצור כימיה שמטרתה טיפול טוב יותר אותו יוכל “לשדר” ולהעביר המטפל
  למטופל במטרה אחת – השגת ההנאה מהעיסוי ובו
  זמנית שאיפה לשיפור ופתרון כל הבעיות הבריאותיות.
  מכון מקצועי לאבחונים פסיכולוגיים, פסיכודידקטיים ודידקטיים.
  לחברה המפעילה רשת של 4 חנויות יכולת למתן מענה מקצועי ברמה הגבוהה ביותר לצרכי
  עיצוב מיוחדים ביישום של פתרונות ריהוט חדשניים תוך התאמה מלאה לדרישות האדריכל.

  נרשמים לקורס Linux ב HackerU-ולומדים את
  יתרונותיה של מערכת ההפעלה המתקדמת מסגל מרצים בעלי ניסיון מעשי רב ביישום והדרכת נושאי הלימוד בתעשיית
  ההיי-טק הישראלית והעולמית.

  My homepage :: https://sailing-mates.com/categor/Discreet-apartments-in-Ramat-Gan.php

 5. https://miss-sophira.com/regions/Discreet-apartments-in-the-north.php:

  היעלמות הכאב, הסרת עווית שרירים, עלייה בנפח התנועה, לאחר מניפולציה
  נכונה, השפעה זו אינה נמשכת זמן רב ונדרשת מניפולציות חוזרות ונשנות.

  לכן, נסיגת הבקע אינה נכללת לחלוטין בהתבסס
  על חוקי הביומכניקה על פי תפיסות מודרניות, יש להפחית באופן משמעותי את שיעור הטכניקות המניפולטיביות בארסנל של אמצעים שונים לטיפול ידני.
  השתמשו כבר עכשיו בשירותי האתר והזמינו עיסוי אירוטי
  לטיפול במגע עדין ומלטף. דויד מירז,
  מומחה לטיפול בכאב, בוגר מכללת רידמן ובעל התמחויות פרטניות במגוון סוגי עיסוי
  וטיפולי רפואה משלימה. בדיוק
  בגלל זה, חשוב לדעת בכלל איך מחפשים עיסוי ארוטי באשקלון, ומסתבר שזה משהו שהרבה מאד אנשים בכלל לא מכירים.
  ישנם אנשים שלא מרגישים בנוח שבן המין השני נוגע בהם, כך שחשוב לתאם מראש עם מכון העיסוי מפנק ברמת הגולן את מין המעסה.

  ייחודו של העיסוי הטנטרי הוא בעבודתו בין
  היתר, עם אנרגיית המין. אם תחפשו קצת,
  תמצאו, כי העיסוי מפנק ברמת הגולן היה אחד מהטכניקות היעילות והעתיקות בעולם לטיפולי מרפא.

  חסידי שיטה זו מאמינים כי מפרק
  ומשי מעידים על על יציאה חדה של המניסקואיד לנישה רגילה או נסיגה של הבקע.
  עיסוי מתיחת שרירים, רצועות, פאסיה, מפרק מתיחה מתבצעת לאחר המישוש.
  בכדי לתת לכם את התמורה המלאה לכספכם,
  המעסים והמעסות שלנו מביאים איתם את כל
  הדרוש לכם לקבלת עיסוי מקצועי בביתכם:
  מיטת עיסוי,שמנים,נרות ומוסיקה נעימה..מובטחת לכם חוויה איכותית ממש עד הבית.

  my web page – https://miss-sophira.com/regions/Discreet-apartments-in-the-north.php

 6. bit.ly:

  בדרך כלל, כלקוחות – אנו נוטים לאמץ
  מעסים שדוגלים באסטרטגיה גמישה מולנו, אך ישנם לעתים כמה מעסים שאינם גמישים שדווקא
  הם עשויים להתגלות כאנשים שתתחברו אליהם ושיספקו עבודה מאד מקצועית הלכה למעשה.
  מסאג נהריה הכרויות סקס מסאג’ תאילנדי
  המסאג’ התאילנדי הינו שיטת עיסוי אשר קיימת
  כבר 1700 שנים והיא למעשה משיטות הריפוי והעיסוי
  הישנות ביותר אשר קיימות בעולם ולכן בפי … מה יותר כיף מאשר לקבל עיסוי בקריות מהנה לבד?
  כמו כל דבר בחיים בוחרים שירות שיהיה
  כיף לחזור אליו בזכות פורטל
  שמרכז את כל המודעות השוות ביותר- איפה נמצא אחד כזה?

  אז כשאתם בוחרים נערת ליווי שווה בעיר אילת כל
  מה שאתם צריכים זה לא רק ציפייה אלא
  שאיפה לאישה המדהימה ביותר שיודעת ויכולה לקחת את תענוגות החיים שלכם צעד אחד
  קדימה. שלא תטעו לחשוב, לא תמיד הליך החיפוש היה פשוט ומהיר, פעם מי שמחפש שירות של נערת ליווי, נאלץ לצאת למסע חיפושים אחר מודעות קטנות בחלקים האחוריים של המקומונים, בלוחות
  המודעות ובמקומות אחרים וגם כשנמצאו
  מודעות כאלו, לא תמיד הבחורה אשר עמדה מאחוריהם הייתה לטעמו של המחפש.
  אם הגעתם ישר לקליניקה בלוד אשר בה
  הזמנתם עיסוי מפנק בתל אביב ישר מהעבודה, תהיה לכם אפשרות להתקלח
  בקליניקה בלוד ולהתחיל עם עיסוי מפנק בלוד
  תוכלו לבחור איזה או גבר שיבצעו עבורכם את העיסוי.

 7. דירות דיסקרטיות בקריות:

  באופן טבעי, עיסוי ארוטי, על אף היותם
  טיפולים מקצועיים שבהחלט מביאים להקלה על
  הגוף והנפש, הם כאלו שאנשים לא נוטים
  להתייעץ לגביהם עם חברים או בני
  משפחה וזה משהו שיכול להפוך את האיתור
  של עיסוי ארוטי בחדרה למעט
  מורכב יותר. באופן טבעי, עיסוי
  ארוטי, על אף היותם טיפולים מקצועיים שבהחלט
  מביאים להקלה על הגוף והנפש, הם כאלו שאנשים לא נוטים להתייעץ לגביהם עם חברים או בני משפחה
  וזה משהו שיכול להפוך את האיתור של עיסוי ארוטי בנתניה למעט מורכב יותר.
  העיסוי התאילנדי בחדרה – הינו עיסוי
  ביבש שמתבצע לרוב על המזרון (אפשר גם על מיטת טיפולים) .

  מסיבת רווקות לופטים בראשון לציון -מה מציעים לנו הסוויטות, הוילות, הפנטהאוז
  שמארחים למסיבת רווקות, לרוב
  נמצא ג’קוזי ענק או בריכה גדולה, פינות ישיבה מרווחות, קריוקי,
  חשפנים, הפעלות למיניהם.
  גם נערות ליווי חמות להפליא זמינות בחיפה או באילת,
  דירות דיסקרטיות בבת ים או ראשון לציון יכולות להיות הבחירה
  הנכונה עבורך. מי שמחפש עיסויים מפנקים בחדרה
  המשלבים פינוק וייחודיות ללא ספק צריך לבחור
  או לפחות לנסות פעם אחת עיסוי אבנים חמות.

 8. דירות דיסקרטיות:

  נערות ליווי בלונדיניות, חלומית שתגיע אליך לתל
  אביב? כאן תמצא נערות ליווי שיגיעו אליך בהתראה קצרה ויגשימו את כל הפנטזיות הרטובות שלך.
  שירותי ליווי פרטיים ויוקרתיים מחכים לכם ממש כאן.
  כאן תמצאו הכל, קופונים, עסקים, יד2, רכב, נדלן,
  פרויקטי בנייה, דרושים, בעלי מקצוע, מכירות מעסקים
  פרטיים ועוד. בארץ וגם בארצות
  אחרות קיימות מרפאות לעזרה
  אלטרנטיבית וקונוונציאונלית לאישה, לילד, לקשיש, אך לא בכל מקום תמצאו מרפאה אשר
  עוזר למנוע בעיות גוף ונפש
  של גברים. בעלת מעבדת תיקון שעונים
  – האחריות לשעונים ניתנת בחנות
  וזאת כדי למנוע מהלקוח טרטור במעבדות היבואנים.

  בסנטר פרינטר ישנן מעבדת שירות למדפסות ומעבדת
  שירות למכונות צילום. בחברת סנטר
  פרינטר מלבד קניית מדפסות, מדפסות צבע,
  טונרים ומכונות צילום. גלעד הפקות היא חברה המתמחה בשירותי צילום לאירועים.
  רשת מחסני הדלת הינה חברה לעיצוב
  ושיווק דלתות בטחון , עם מבחר דלתות מעוצבות
  ממיטב המותגים המובילים בענף הדלתות.
  אניגמה הינה חברה המתמחה בהפקות ימי כיף
  לעובדים, כנסים ואירועים ומציעה את
  כל השירותים הנלווים הרלוונטים
  להפקת יום מושלם. חברת וירטואל פוינט הינה החברה המובילה
  בישראל בהפקת אנימציות, סרטי תדמית וסרטי הדרכה רפואיים.
  י אדריכלים ומהנדסים מן השורה הראשונה צוות עובדי החברה
  הינו צוות קבוע והחברה אינה מעסיקה קבלני-משנה.

  שר”פ תל השומר הינו מרכז רפואי פרטי, שנמצא בסמוך למרכז הרפואי שיבא. בשר”פ תל השומר עובדים צוות המקצועי והמיומן ביותר של רופאי
  שיבא, ממרבית מקצועות הרפואה הקיימים.

 9. נערות ליווי בתל אביב:

  עיסוי בבאר שבע המתמקד בניקוז לימפתי מתאים בעיקר לאנשים
  הסובלים מלימפדימה, פיברומיאלגיה, נפיחויות באזורים שונים בגוף, עייפות ונדודי שינה, בעיות עור, לחץ, קשיי עיכול, דלקת פרקים
  ראומטית ומיגרנות. שכירת חדרים לפי
  שעה בבאר שבע ללילה יכולה להיות פתרון מעולה
  שיאפשר לנו להשקיע בזוגיות שלנו.
  מדוע אנשים מזמינים חדרים
  לזמן כל כך קצר? כל מה שצריך כדי להכין קינוחים ומאפים נפלאים נמצא אצלנו באתר!
  באתר תוכלו למצוא דירות דיסקרטיות בצפון, במרכז, בדרום
  ובאיזור ירושלים וכמובן גם לחסוך בהוצאות.
  כאשר, מומלץ לוודא שמדובר באתר אמין,
  אשר מקפיד לעדכן את המידע בכל תקופת זמן קצרה.
  מסאז’ אירוטי לוהט שמאפשר גם לכם
  לבחור עם מי להעביר את הערב. כמובן שגם
  אפשר להזמין דרך האתר עיסוי
  אירוטי עד הבית, לפינוק עצמאי או
  עם בני זוג. האתר מספק שירות חיפוש נוח וזריז של טיסות לארצות אירופה.
  סקיי-אאוטלט – שירות מתקדם לחיפוש טיסות זולות.
  לקוח יכול במהירות ובנוחות לקבל נתונים על
  טיסות הזולות ביותר מחברות התעופה לואו קוסט.

 10. נערות ליווי בתל אביב:

  עומר כהן טכנאי מחשבים באזור בקעת אונו והמרכז מבצע תיקון שדרוג למחשבים נייחים וניידים אפשרות להגעה עד בית הלקוח .אני
  מציע שירות אישי הגון מקצועי ומחירים טובים !
  מולטיטסקיג פי.סי מציעה מגוון שירותי מחשוב, רשתות, אלקטורניקה ועוד בערים שונות באיזור המרכז עם אפשרות מתן שירות עד הבית.
  נילי בחורה עם גוף מטריף, היא עושה
  ספורט ויש לה גוף חטוב, חושנית ברמות ויודעת להעניק אהבה וקגש לפגישה הדיסקרטית.
  עיסוי קלאסי בקרית שמונה/נהריה כללי הוא עיסוי גוף מלא.
  עיסוי קלאסי ברמת הגולן כללי הוא עיסוי גוף מלא.
  כשאתם מתעניינים לגבי עיסוי בחדרה
  , דעו כי פתוחות בפניכם שתי אפשרויות
  עיקריות: עיסוי בחדרה המתבצע בבית הפרטי שלכם או עיסוי בחולון
  המתבצע בקליניקה פרטית. איפה מוצאים נערות ליווי
  עם תמונות אמיתיות נערות ליווי אילת, כשאתם צריכים
  לממש את הבילוי המעצים הזה
  כל מה שאתם צריכים זה פורטל אחד שיודע ויכול לקחת אתכם כמה שיותר רחוק.
  באמצע טיול עם הג’יפ? דירות או חדרים
  להשכרה לפי שעה או לפי לילה בנהריה מעוצבים עם
  אלמנטים יוקרתיים ומאובזרים היטב במזגן,
  טלוויזיה, מקלחת או ג’אקוזי, מטבחון, שתיה חמה, פינת ישיבה, ערכת קפה.
  רוצים פרטים על דירות דיסקרטיות בנהריה?
  שנה את מיקומך כל 10-15 דקות, תוך הישענות על
  רגל אחת או השנייה, זה יפחית את העומס על עמוד השדרה, אם אפשר, ללכת במקום, לזוז.

 11. נערות ליווי בתל אביב:

  אם ברצונכם בבחורה בלונדינית, שמנה, רזה,
  אתיופית או כל פנטזיה אחרת שמעניינת אתכם, דירות דיסקרטיות נהריה והזמנת
  עיסוי אירוטי בנתניה הוא לגמרי המקום הנכון
  לממש את הפנטזיות האלו. עיסוי אירוטי
  בחולון , אחד מהרגעים המאושרים ביותר
  זו ההרפיה הזאת, עיסוי שהוא לגמרי לא מה שאתם מכירים
  אלא משהו מעורר חושים, מרטיט ובעיקר עונה לכם על כל הפנטזיות הלוהטות ביותר.
  כי בשביל כל אחד, לגיוון יש אופי אחר.
  זה יכול להיות עיסוי ארוטי במרכז עם
  בחורה ישראלית או עם בחורה ממוצא אקזוטי כזה או אחר.
  ויש גם זוגות שרוצים להגיע ביחד, לחווית מסאג’ אירוטי במרכז,
  מסוג אחר. אף אחד לא מצפה שאחרי
  מסאג’ אירוטי במרכז תהיה יציאה
  למסעדה או לסרט. מסאז’ אירוטי במרכז נותן לכם את
  זה. מבחינת עיצוב הצימרים כמובן שתוכלו להתרשם מגלריית התמונות ולקרוא בקצרה
  על כל יחידה ויתרונותיה, ישנם סוויטות מפוארות הכוללות ג’קוזי ספא בנוסף, ישנם צימרים עם בריכה לפי שעה וכמובן שישנם
  גם חדרי אירוח סטנדרטיים בעלויות נמוכות יותר, הכל שיקול
  שלכם ואם יש ספק או שאלה כמובן שהכי קל יהיה אם נצלצל
  ונשאל, המארחים ב צימר לפי שעה אדיבים ונחמדים ובמידה ותרצו דיסקרטיות כמובן שגם את זה תקבלו,
  אך יותר מכל המארחים ירצו שתצאו עם חיוך וכמובן שתיהנו!
  ויש כל כך הרבה דרכים לקבל עיסוי אירוטי במרכז.

 12. שירותי ליווי באילת:

  נמצא כי עיסוי משחרר מסייע להקל על תופעות כמו חרדה,
  קשיי עיכול, פיברומיאלגיה, כאבי ראש, נדודי שינה המתקשרים ללחץ, כאבי גב תחתון
  ועליון, כאבי עצבים, פציעות שנובעות כתוצאה מספורט או מפגיעה גופנית ועוד.
  עיסוי ספורט – עיסוי ברמת גן שמאוד דומה לעיסוי שוודי, אך מותאם
  לאנשים שמבצעים פעילות ספורטיבית על בסיס קבוע, במטרה לסייע ולמנוע התפתחות של פציעות במהלך
  פעילות גופנית או לתרום לתהליך ההחלמה של הגוף לאחר פציעה.
  עיסוי שוודי הוליסטי ברמת הגולן כבר אלפי שנים
  אמונות שונות מצביעות על איחוד סינרגי
  בין הגוף והנפש. להגיע אל מתחם הספא ברמת הגולן
  , ליהנות מעיסוי מפנק ואיכותי ולהמשיך ליהנות בשעות שלאחר מכן ממגוון המתקנים במתחם.
  אל תחכו – חייגו ותתחילו ליהנות
  כמו שצריך ! כדי לפנק את עצמכם רצוי
  ביותר לקבוע דברים מראש ולא לפסוח על בדיקת לוח הזמנים
  שלכם אל מול המעסה המקצועית. לכאורה, מדובר רק על שמן, אך הריח שלו מופץ בחדר הטיפולים והוא מעצב במידה רבה את החוויה שלכם.

  אנו לא מדברים רק על עיסוי קלאסי
  ברמת הגולן הוליסטי או עיסויים
  אחרים, אלא גם על תוספי תזונה מחומרים טבעיים,
  תזונה נכונה באופן כללי, עשיית ספורט כדרך
  חיים, שימוש באופניים על פני
  רכב (לפחות בתוך הערים), מתקני כושר בכל מקום
  ועוד.

 13. נערות ליווי באילת:

  מקומות רבים מציעים חדרים דיסקרטיים בתשלום לפי שעה כאשר
  שם תוכלו לבלות יחד למספר שעות בלי הפרעות, בלי טלפונים רק אתם ובן או
  בת זוגכם ולשלב חוויה אינטימית וחושית שלכם בלבד או ביחד עם מסאג’ מפנק במיוחד על פי מה שתבקשו.
  אין ספק שכל גבר זקוק למעט חברה בחייו ועבור אנשים בררנים במיוחד,
  בעלי סטנדרטים גבוהים, השירות מהווה פלטפורמה מעולה לבחור על פי קריטריונים שונים מפגשים אצלי בנתניה.
  אין חברה טובה יותר מאשר נערות ליווי בראשון לציון – לוהט וחושני.
  במידה ומדובר באפליקציה מתקדמת ורחבה, תוכלו למצוא
  בין היתר גם מידע פרטני על נערות ליווי ערביות בראשון
  לציון. בין אם אתה מגוש דן או לא, כדאי לבדוק בראשון לציון.
  לא כל סוכנויות הליווי בראשון לציון זהות.
  ה”להיט” של הפנטזיות של גברים במשחקים
  אינטימיים הוא אחיות ש”מרפאות”
  אותם באמצעות טיפולים מיוחדים
  של דירות דיסקרטיות בראשון לציון.
  ראשון לציון הוא סוג של
  “פרבר” של גוש דן’ בדומה לאזורים אחרים בגוש דן, ראשון לציון היא ביתם של מגוון רחב של מסעדות,
  בתי קפה, חנויות וברים שכולם
  ידועים בשירות יוצא דופן שהופך את הפרבר הזה למקום נהדר לבקר בו.

 14. שירותי ליווי באילת:

  אושן מרכז האירועים של תל אביב הוא שילוב של
  גן אירועים עם חצר ירוקה בעלת צמחייה שופעת, ואולם אירועים בסגנון אורבני ייחודי.
  אביב הרחקת יונים – הרחקת יונים מקצועית תפתור את כל הבעיות הללו ותחסוך לכם נזקים סביבתיים ובריאותיים עתידיים שאפילו לא ידעתם על
  קיומם . קליניקה בוטיק ייחודית בראשון לציון, המביאה את קדמת המדע והטכנולוגיה אל תוך עולם היופי.
  סמחוביץ ושדי – משרד יועצי מס בראשון לציון.
  משרד עורך דין דויד לייזר ושות’ מתמחים בדיני משפחה, מקרקעין, הוצאות לפועל, פשיטות רגל, צוואות וירושות.
  אנו ב”קווין עיצובים” מתמחים בעיצוב אירועים עיצוב כיסא כלה, עיצוב חופות , עיצוב כסאות ושולנות , זרי
  כלה, קישוט רכב לחתונה אנו נעצב לכם
  את האירוע ונהפוך לכם את האירוע ליותר ממושלם.
  פורטל מעצבי שמלות כלה בישראל מציע פלטפורמה
  המרכזת את כלל המעצבים הישראלים ומאפשרת לגולשים להתרשם מטווח עיצובים
  רחב של שמלות כלה המעדכן באופן שוטף לפי
  הקולקציות העדכניות של המעצבים.
  מועדון חדרי הבריחה של ישראל המאגד את כל החדרים המובילים במקום אחד עם הנחות ובמבצעים מיוחדים!

 15. שירותי ליווי באילת:

  העיסוי יהיה תחת התפאורה בה אתה
  מרגיש הכי נוח, בין אם מדובר בבית שלך, בבית מלון או בדירה דיסקרטית.
  העיסוי יכול לפתוח את האנרגיות, הגוף והעיניים
  שלך לפני פגישה חשובה או שהוא יכול להיות נקודת האור בסוף היום שלך, הכל תלוי
  בך. באופן טבעי, עיסוי ארוטי, על
  אף היותם טיפולים מקצועיים שבהחלט מביאים להקלה על הגוף והנפש,
  הם כאלו שאנשים לא נוטים להתייעץ לגביהם עם חברים או
  בני משפחה וזה משהו שיכול להפוך את האיתור של עיסוי
  ארוטי בכפר סבא למעט מורכב יותר.

  י מעסות ומעסים מנוסים כל סוגי עיסויים מפנקים ממעסות
  ומעסים עם ידיים חמות לכל הגוף ונשמה גם ליחיד וגם
  לזוג וגם במקום פרטי אצלכם.כל סוגי עיסוי מפנקים בהרצליה גם לזוג וגם ליחיד.הפרסום הוא בתשלום.ללא מין עיסוי מפנק בהרצליה
  מתיחת שרירים, רצועות, פאסיה, מפרק מתיחה מתבצעת לאחר המישוש.
  על פי אילו פרמטרים כדאי לבחור את מין העמסה?

  על פי הנתונים ניתן להתאים לכם חבילות ספא.
  על פי רעיונותיהם של מרפאים תאילנדים, אנרגיה מסתובבת בגוף האדם דרך ערוצי אנרגיה רבים
  כי הסיבה העומדת בבסיס כל המחלות הפיזיות והנפשיות הן הפרעות המתעוררות בערוצים במהלך זרימת האנרגיה
  איך לשכב נכון עדיף לישון לא על מיטה
  רכה, אך לא על קרשים.

 16. נערות ליווי באילת:

  איך בוחרים דירה דיסקרטית
  בבת ים? נקי, מסודר. דירה דיסקרטית מאפשרת לכם להיות יותר נינוחים ורגועים
  ולתת לבחורה לעשות את העבודה שלה.
  העיסויים והטיפולים המקצועיים יקנו לכם שעת חסד של
  רוגע ואושר, אשר תחזק את גופכם
  ורוחכם ותעניק לכם מלאי אנרגיות להמשך התקופה.
  העיסוי מסייע להשרות על נפשנו תחושות של רוגע ושלווה, להעשיר את הגוף באנרגיה ולסייע ולשחרר שרירים תפוסים מפעילות שגרתית,
  כמו ישיבה מול המחשב כל היום. באתר זה
  תוכלו למצוא את כל המידע על מסחר באינטרנט.

  בלוג המידע למעסיקים ולמעבידים.
  חברת m-r מינרלים ורפרקטורים
  מספקת את כול סוגי הייעוץ
  לתעשיה כולל תכנון הנדסי מלא,
  חישובי חום וניסוי חומרים חדשים למפעלים ולמתקנים חמים והכל בשיתוף עם החברה אירופית המובילה בתחום.

  צריכים יעוץ בתחום ציפויים חסיני אש או בבחירת חומרים ובידודים?

  עיסוי רפואי הוליסטי, טיפול פנים, רוקחות טבעית.
  מחפש עיסוי מקצועי ברמת גן? חברת פסים
  הינה נגרייה לייצור רהיטי גן מעץ מלא.

  חברת ליתן מדיקל הינה חברה המתמחה בייצור של עגלות רפואיות ומובילה קו מתקדם של עגלות רפואיות
  חדשניות.

 17. נערות ליווי באילת:

  חיפוש קליניקות עיסוי ארוטי לפני סינון של מה שחשוב לכם כמו מקלחת, חניה חינם ועיסוי מקצועי בלבד.

  מוזמנים להתרשם מאינדקס הקליניקות שלנו, בו מתפרסמות באופן תדיר מגוון קליניקות פנויות להשכרה באזורים שונים ברחבי
  הארץ. מגוון נערות נוספות ממתינות לכם באתר לפי עיר ברחבי ישראל.

  ניתן למצוא כחלק משירותי ליווי ודירות דיסקרטיות, עיסוי ארוטי ברחבי הארץ.

  עיסוי ארוטי חושני הוא בגדר חובה בקרב הלקוחות.
  יש לא מעט נערות ליווי בין אם הן עובדות עצמאית ובין אם יש להם מנהל, אשר מחזיקות ברשימה של כללי התנהגות או דרישות
  לגבי הלקוחות שלהם. הדירות הללו
  יציעו לכם את האופציה ליהנות מחוויה הרבה
  יותר מיוחדת, כזו אשר תאפשר לכם
  להיות בדירה ולשכוח מכל דבר שחשבתם עליו לפני.

  שיפור זרימה זו מסלק את החסימה אשר גרמה לכאבים באותו איזור
  . המון זמן. הדרך אל מכון העיסויים
  מצריכה מכם לנהוג, לעמוד בפקקים,
  לחפש חנייה וגם לעשות את הדרך חזרה הביתה.
  מה שקורה בפועל הוא שעל מנת ליהנות מאותה שעה של פינוק, אתם צריכים לבזבז עוד זמן.

  הזמנת דייט עם מי שאתם אוהבים
  היא קלה ופשוטה: התקשרו למספר הטלפון של הבחורה,
  ולמדו עוד על שעות ההיכרות.

 18. שירותי ליווי באילת:

  דירות דיסקרטיות בדרום מאפשרות לכם לקבל חדר
  לכמה שעות. הצטרפו לתופעה שסחפה אחריה אלפי אנשים ומביאה כמה
  שעות של שקט ללקוחות מרוצים מסביב לשעון.

  ישנם אנשים שיעדיפו את העיסוי ההוליסטי שכולל
  שימוש במגוון רב של טכניקות עיסוי מפנק בשרון.
  עיסוי קלאסי בהרצליה באזורים, תשומת
  לב רבה יותר מוקדשת לחלקים מסוימים בגוף (למשל ישבן,
  גב, אזור צווארון). בלוח הקליניקות תוכלו לחפש לפי
  אזור גיאוגרפי חלל שיתאים בצורה הטובה ביותר למרחב הטיפולי שתרצו לייצר.
  תוכלו לבקש סוגי מסאג’ שונים
  ומפנקים לפי מה שאתם אוהבים ומכירים, ממש כפי
  שהייתם מבקשים בבית מלון.
  אתם בוחרים נערת ליווי ממש בלחיצת כפתור, מתקשרים, ונערת ליווי בירושלים מגיעה אליכם
  תיק תיק. נערות ליווי ירושלים, נערות שוות במיוחד שיודעות לחייך אבל בו
  זמנית יודעות גם לתת את התשובה לחיים שונים לגמרי, גברים שרק מחפשים לשפר את מערכת היחסים
  שלכם, יחסים אחרים, מגע
  אחר, מפגשים אחרים, זה מה שתפגשו כשאתם בוחרים נערות ליווי
  שוות במיוחד שמכירות את מה שהן צריכות להעניק
  לכם ומבינות את העניין הדיסקרטי.
  נשים וגברים מגיעים לכאן, לפעמים
  עם נערות ליווי ולפעמים עם מאהבת.

 19. נערות ליווי באילת:

  מין קוף שוכן עצים תשבץ . שפחות מין באמזונס .

  מין מאפה מתוק תשחץ . זוגיות ללא
  יחסי מין . שירותי מין בצפון .
  מין משחק קלפים מורדו . אזור הצפון אמנם לא עמוס כמו אזור המרכז בישראל,
  אך כל הנוגע להזמנה של נערות ליווי, הוא עמוס לא
  פחות (ולפעמים אף עובר אותו) מגוש דן
  ואזור המרכז. נערות ליווי ברמת השרון ואנשי עסקים המחפשים הפסקה קלה
  באמצע יום עמוס ומלחיץ, הלכו יחד
  מאז מעולם כאשר אנשי העסקים החכמים והמנוסים ביותר יודעים
  שנערות ליווי ברמת השרון מספקות את הסחורה
  ומענגות את הגבר עד לסיפוק מלא כשבסופו ימשיכו הלאה במלוא המרץ לשגרת יומם
  ביתר הצלחה. כל מה שאתם צריכים לעשות זה רק
  להיות בטוחים שזו הבחירה המתאימה לכם ולפרגן לעצמכם
  בהנאה כפי שלא פרגנתם מעולם.
  רק דמיינו לעצמכם איך אתם הייתם מרגישים אם הייתם מקבלים מתנה עיסוי מפנק ברמת הגולן .
  בסיכום דבר וללא ספקות מתקשרים לפורטל, מבררים את כל הפרטים האחרונים מראש ונותנים לעצמכם בוסטר של הנאה!

  אני רוצה את זה יכול להיות כל על מנת עבירה שאני משקיף
  על המובן מאליו.ליווי במודיעין
  היה לי שירותי ליווי במודיעין דמעות בעיניה בזמן שהא לסיפור מבית.
  הרגשתי כל כך ליווי במודיעין מלוכלך בקלות אומלל בשביל
  נערות ליווי במודיעין להיות כל על מנת טיפש ונאיבי.

 20. שירותי ליווי:

  י עמית הר-שלג, במאי ומפיק מוזיקלי בעל ניסיון רב
  בתחום הבידור. י אלירן נונה, אמן בעל ניסיון רב בתחום
  הקעקועים והפירסינג. החל את קריירת הקעקועים
  והפירסינג בשנת 2006 במרכז שם למד,
  התמחה והתמקצע. אילן כנר, הממציא והיזם, שם
  לעצמו מטרה ליצור סביבה אסתטית ובמחיר שווה לכל נפש.
  בשנת 2010 עבר לארצות הברית שם התארח
  ועבד בשניים מהמכונים המתקדמים והמובילים בטקסס.
  אנו עובדים אך ורק עם החומרים המתקדמים ביותר
  בענף. אנו מציעים לכם ניסיון וותק של למעלה מ-
  30 שנה בשילוב עם מכשור טכנולוגי מתקדם המאפשר בחינה יסודית יותר
  של מיקום הנזילה מבלי לגרום לנזק לקירות הבית!
  כדי לא ללכת לאיבוד, לפני הכול בררו על סוגי העיסוי הנפוצים והחליטו איזה
  עיסוי מתאים לכם במיוחד: עיסוי רפואי, עיסוי שבדי, עיסוי עם אבנים חמות או בכלל עיסוי עד הבית?
  עיסוי נדיר ומיוחד בתל אביב. כל הפינוקים לנופש מושלם- בריכת שחייה,
  ספא פרטי, אבזור הסוויטה מושלם והעיצוב ייחודי, חדשני ומיוחד מאוד
  לזוגות רומנטיים בלבד. אני מאמינה כי כל חוויה שאנו
  חווים, נחקקת בגוף בשתי רמות – הפיזית והנפשית וכל חוויה משפיעה על תפקודנו.

  כאשר אתם באים לבחור חשפניות, זכרו כי אסור לכם
  להתפשר. העיסויים מפנקים בנתניה/השרון
  הפכו לאטרקציה המרכזית בימי הפינוק השונים, אך כדאי לזכור כי מטרת העל של העיסוי מפנק היא לייצר שלווה ורוגע.

 21. שירותי ליווי באילת:

  ההבדל בין הדירות היוקרתיות לזולות הוא בעיקר בפינוקים הקיימים ואולי גם באזור בו מושכרת הדירה.
  יתר על כן, אם במקרה אתה פנוי לכמה שעות ואתה נמצא
  באזור שאתה בדרך כלל לא נמצא בו, תוכל להזמין נערת ליווי מרעננת ומפנקת שתעזור לך להעביר את הזמן בנעימות בריגוש מתוק.
  כמו כן במידה ואתם מחפשים אחר אטרקציה מלהיבה בעת שאתם נופשים באזור תוכלו ליהנות מיום
  כיף במתחם הספא המומלץ שלנו בראשון לציון
  וליהנות לא רק מעיסוי מקצועי אלא מכל מתחמי
  הספא במקום. יש לכם מספר שעות קצר במיוחד
  לבילוי עם בן או בת הזוג שלכם, או שאתם מחפשים מסיבת רווקים אינטימית במיוחד, האם חשבתם לשכור
  למספר שעות דירות דיסקרטיות בקרית
  אתא או ללכת לראות דירות דיסקרטיות בצפון?
  מה העלות של דירות דיסקרטיות בקרית אתא?
  דירות דיסקרטיות מפוזרות בכל מיני
  אזורים בארץ ותוכלו למצוא דירות דיסקרטיות בצפון ואפילו דירות דיסקרטיות בקרית אתא.
  בבתי המלון לא ניתן להשכיר חדרים לפי שעה ולכן הדרך הקלה והפשוטה ביותר לעשות
  זאת היא באמצעות השכרה של דירות
  דיסקרטיות בקרית אתא או דירות דיסקרטיות בצפון,
  לפי העדפתכם. שמירה על דיסקרטיות כזו
  יכולה בהחלט להיות בתוך דירות דיסקרטיות
  בקרית אתא או אפילו בתוך דירות דיסקרטיות בצפון.
  דירות דיסקרטיות בקריות הן דירות ממוזגות ומאובזרות אשר נעים לבלות בהן.

 22. נערות ליווי באילת:

  דירות דיסקרטיות בתל אביב מציעות חוויה אופטימאלית לבילוי רומנטי והן
  גם מיועדות למי שרוצה לתאם עיסוי
  אירוטי מפנק. חוויה ברמה עולמית
  במקום דיסקרטי נקי ושקט תתקשר ולא תצטער.
  כאן תוכלו למצוא מגוון עצום של דירות דיסקרטיות
  בחיפה והקריות, הטומנות בחובן מגוון יפיפיות אקזוטיות,
  עדינות, בלונדיניות ושחורות המציעות אירוח
  דיסקרטי בחיפה. כאן תוכל למצוא מגוון רחב של דירות סקס בחיפה והסביבה כולל כתובות, טלפונים וניווט
  שיביא אתכם היישר לעונג. רק דמיינו לעצמכם איך אתם הייתם
  מרגישים אם הייתם מקבלים מתנה עיסוי מפנק בחיפה והסביבה .

  דמיינו לעצמכם דירה דיסקרטית בחיפה מעוצבת ומושקעת, עם מספר בחורות חטובות ויפות,
  שכל מה שהן רוצות זה רק לספק אתכם.
  יש להם רק עוד חצי שעה באותה דירה
  דיסקרטית מושלמת, אוח אני מתה לגמור היא אומרת לו… אני רוצה שתזיין אותי חזק היא צועקת והוא צועק לה בחזרה,
  אני מזיין אותך מותק אוח את מהממת.

  מזה משנה באיזו דירה נהיה, בוא וננסה להגשים את הפנטזיה שלנו כמו שצריך, הוא חייך והסכים.

 23. שירותי ליווי:

  תושבי ראשון לציון יכולים
  לנצל היום את ההיצע הרחב של
  נערות ליווי בראשון לציון כדי
  להגשים חלום ולממש פנטזיות.
  אדריכלית פנים הילה קול, עוסקת בעיצוב פנים פרטי ומסחרי,
  בעלת תואר ראשון מהאוניברסיטה לאומנויות – לונדון בלימודי אדריכלות
  פנים. צילום אדריכלות ועיצוב פנים.
  מיקאסה – משרד לאדריכלות פנים ועיצוב הבית,
  מתמחה בתכנון פנים יעיל ופרקטי, בזמן קצר ובאיכות גמר
  גבוהה הכוללת עיצוב הבית לפרטי פרטים, שילוב
  של פונקציונאליות עם יופי ואסתטיקה בסגנון מודרני, נקי וייחודי.
  עיסוי בתל אביב על ידי מעסה עם ותק של 10 שנים, יהיה יקר הרבה יותר מעיסוי
  הניתן על ידי מעסה עם ותק של שנה.
  מחפשים נערות ליווי בתל אביב או במרכז?
  במרכז נדב דורון,ֿ אנו מטפלים בילדים בעלי לקויות למידה וקשיי
  למידה, ובילדים בעלי הפרעת קשב וריכוז.

  אנו מטפלים בבעיות קשב וריכוז וליקויי למידה בקרב
  ילדים. הראל טכנולוגיות מתחמה בטיפול בבעיות פשוטות עד מורכבות בפלאפונים סלולריים וטאבלטים.
  כך שאם פתאום הפסיק לעבוד לכם הפלאפון או
  הטאבלט, כדאי לכם לפנות אך ורק למעבדת התיקונים של
  הראל טכנולוגיות, שכן שם תקבלו יחס חם ושירות אדיב ומקצועי.

 24. נערות ליווי:

  מתאימים לכל סוגי האירוח
  שתחפצו – מסיבת רווקים ורווקות, יום כיף מפנק, יום אהבה, או כל אירוע חגיגי שיש בו שמחה אנחנו
  מחכים לכם בכל יום ובכל שעה ביום, שירות דיסקרטי
  לחלוטין. עם חבילת מאסז עד הבית תל
  אביב תוכלו לבחור בסוג העיסוי המועדף עליכם מבין שלל סוגי
  טיפולים ועיסויים שהצוות
  המקצועי שלנו אמון על ביצועם. אתם מתעניינים לגבי עיסוי בתל אביב וגם
  לגבי עיסויים במקומות שונים בארץ?
  במסגרת מאמר זה נסקור את מגוון דרכי הטיפול הנכנסות תחת הקטגוריה הרחבה של עיסויים רפואיים, את מהלך הטיפול בעיסוי רפואי, סוגי הבעיות
  להן מסאג’ מפנק יכול לתת מענה ונסביר
  גם למה ניתן לצפות כאשר עוברים טיפול של
  עיסוי קליני. מיתוסים על עיסויים שהגיע הזמן לנפץ!
  כל המידע בסקס אדיר מאומת על כל המשתמע מכך, כן, זה לא מקרי, הפורטל עובד קשה בכדי למצוא
  ולהביא לכם מודעות מאומתות בכל התחומים.
  בפורטל הבית שלנו כל התמונות והמודעות מאומתות
  וכך מאפשרות לכם להשיג את הבילוי המושלם ביותר עלי האדמות.
  באמצעות פורטל הבית שלנו תאפשרו לעצמכם
  לעשות את הבחירות הטובות והנכונות ביותר- הבחירות של פעם אחת
  בחיים, בחירות מאומתות לצד תמונה ומידע אמין יותר מהרגיל.
  דירות דיסקרטיות בראשון לציון –
  איך מוצאים את הטובות ביותר?

 25. שירותי ליווי:

  קליניקות חדשות, נגישות, נעימות, שקטות ומעוצבות בצורה המשרה אוירה טיפולית
  ומרגיעה. קליניקות מודולריות מותאמות לצרכי הרופאים
  והמטופלים. מה שרואים זה מה שמקבלים,
  כל מה שאתם עושים זה להיכנס לפורטל
  שאתם סומכים בו ומאמינים בו, מבקרים ורואים תמונות אמיתיות
  ובוחרים את מה שמתאים לכם. כך לדוגמא, בעת שאתם מעוניינים לעבור עיסוי בנהריה המתמקד אך ורק בראש, או לחילופין בעיסוי המתמקד באזור
  הכתפיים. אך אם אתם מעוניינים בעיסוי מפנק
  בעפולה לצורכי הנאה ורגיעה או לרגל
  אירוע שמחה מסוים, תוכלו לקרוא במאמר זה על שלושה סוגי עיסויים אשר מתאימים למטרה זו ויעניקו לכם
  יום בילוי מפנק ואיכותי במיוחד אשר
  סביר להניח שתרצו לחזור עליו שוב כבר בשנה שאחרי.

  בזכות העיצוב היוקרתי של הדירות הדיסקרטיות בקריות ושירותי הליווי
  ועיסוי, הדירות הדיסקרטיות מתאימות למגוון מטרות ויעניקו
  לכם בילוי ושהות מהמשובחות ביותר
  שחוויתם. בדירות הדיסקרטיות פינוקים נוספים כמו שתיה חמה/קרה, בר אלכוהולי, ג’קוזי, ושירותי ליווי ועיסוי ממבחר הבנות
  שתבחרו במגזין בננה. בפורטל בננה, הדירות הדיסקרטיות נבחרו בהקפדה יתרה תוך שמירה על ניקיון ואסתטיקה,
  נגישות וזמינות, הדיסקרטיות, איכות השירות וסוגי השירות.
  אנחנו מציעים לכם את החדרים האיכותיים
  ביותר באזור כפר סבא, אשר יאפשרו לכם חופשה רומנטית, קצרה ואינטימית,
  וזאת עם שמירה על רמה מלונאית ברמה הגבוהה ביותר.

 26. שירותי ליווי:

  התייעצות עם אנשי מקצוע: אם יש יצא לכם להסתייע
  בעבר באנשי מקצוע מתחומים מקבילים באזור,
  כמו למשל רפלקסולוגים, מעסים רפואיים ומטפלים אלטרנטיביים בשיטות שונות, תוכלו בהחלט לשאול אותם
  לגבי עיסוי ארוטי בחדרה ואם הם אכן מכירים מקום כזה, סביר להניח שזה יהיה מקום מקצועי
  שייתן לכם שירות טוב. כמו כן, אם
  אתם מחפשים עיסוי ארוטי בחדרה באזור, סביר מאד להניח שאתם גם תוהים
  מה היתרונות של הטיפול הזה בכלל, ומתברר שגם זה משהו שאנשים לא
  כל כך מבינים לעומק ולכן נחלוק אתכם גם את המידע החשוב
  הזה. בדיוק בגלל זה, חשוב לדעת בכלל איך מחפשים עיסוי ארוטי בנתניה,
  ומסתבר שזה משהו שהרבה מאד
  אנשים בכלל לא מכירים. אני אוהב
  בחורות, אני לא מסתיר או מכחיש את זה, העניין הוא
  שמסיבות שונות אני גר עדיין עם אימא שלי.
  עיסוי זה, מצוין לשחרור של שרעלים ועובד על בלוטות הלימפה.
  מומלץ להשתמש בעיסוי משקם עם שמנים להפגת
  מתחים ועייפות, לשיפור זרימת הלימפה והדם,
  לנרמול תפקוד השרירים ולהתחדשות רקמות.
  גם מבחינת סילוק רעלים עיסוי מפנק בחדרה פועל
  על בלוטות הלימפה ומסלק רעלים המזיקים לגופנו.
  בקיץ או בחורף: התרחצו לפני העיסוי מפנק בחדרה וחושו רעננים יותר!
  ריפיון הגוף מגיע לאחר העיסוי בתל אביב, אך
  לאורך העיסוי המטופל לעיתים ירגיש חוסר נוחות ומעט כאב בשל הלחיצות.

 27. נערות ליווי בתל אביב:

  היעלמות הכאב, הסרת עווית שרירים, עלייה בנפח התנועה, לאחר מניפולציה נכונה, השפעה זו אינה נמשכת זמן רב ונדרשת
  מניפולציות חוזרות ונשנות. לכן,
  נסיגת הבקע אינה נכללת לחלוטין בהתבסס על חוקי הביומכניקה על פי תפיסות מודרניות, יש להפחית באופן משמעותי את שיעור הטכניקות המניפולטיביות בארסנל של אמצעים שונים לטיפול ידני.
  השתמשו כבר עכשיו בשירותי האתר והזמינו עיסוי אירוטי לטיפול במגע עדין ומלטף.
  דויד מירז, מומחה לטיפול בכאב, בוגר מכללת רידמן ובעל התמחויות פרטניות במגוון סוגי עיסוי
  וטיפולי רפואה משלימה. בדיוק
  בגלל זה, חשוב לדעת בכלל איך מחפשים עיסוי ארוטי באשקלון,
  ומסתבר שזה משהו שהרבה מאד אנשים בכלל לא
  מכירים. ישנם אנשים שלא מרגישים בנוח שבן המין השני נוגע בהם, כך שחשוב לתאם מראש עם מכון
  העיסוי מפנק ברמת הגולן את מין
  המעסה. ייחודו של העיסוי הטנטרי הוא בעבודתו בין היתר, עם
  אנרגיית המין. אם תחפשו קצת, תמצאו, כי העיסוי
  מפנק ברמת הגולן היה אחד מהטכניקות היעילות והעתיקות בעולם לטיפולי מרפא.
  חסידי שיטה זו מאמינים כי מפרק ומשי
  מעידים על על יציאה חדה של המניסקואיד לנישה
  רגילה או נסיגה של הבקע. עיסוי מתיחת שרירים,
  רצועות, פאסיה, מפרק מתיחה
  מתבצעת לאחר המישוש. בכדי לתת לכם את התמורה המלאה לכספכם, המעסים והמעסות
  שלנו מביאים איתם את כל הדרוש לכם לקבלת עיסוי
  מקצועי בביתכם: מיטת עיסוי,שמנים,נרות ומוסיקה נעימה..מובטחת לכם חוויה איכותית ממש עד הבית.

 28. דירות דיסקרטיות בצפון:

  אפשר לבקש מהמעסה שיוסיף שמן אתרי
  לשמן העיסוי עם השמן האתרי ותלוי איזה יעניק ריח נפלא ומשפיע השפעה חיובית לדוגמא שמן אתרי לבנדר תורם לרגיעה עמוקה עיסוי של הרכות יעזור
  מאוד לכאבי ראש או אם ישנם כפות
  רגלים עייפות או נפוחות שמן
  עיסוי כפות רגליים עם כמה טיפות משמן זה מאוד
  יעזרו לרגלים ויתרמו לריפוי כמו כן יעיל מאוד אם ישנם גירויים
  או כווית שמן אתרי זה מרגיע מאוד וגם יעיל במקרה של שפעת למשל עיסוי גוף עם שמן זה יכול לעזור,
  כמו כן השמן יעיל במקרה של דלקות אוזניים ועיסוי סביב האוזן במקרה של
  דלקת יכול לעזור. לעתים, הדרך הטובה ביותר היא לבקש מהמעסה לשלוח לכם את תעודת ההסמכה שלו.
  רוב לקוחותיו, גברים ונשים, מגיעים באמצעות המלצות של לקוחות אחרים, חלקם לקוחות וותיקים אשר פוקדים את הקליניקה שלו מזה שנים.
  יוסי בוגר בית ספר תלתן, ובמשך 14 שנים רכש ניסיון רב במגוון רב של
  שיטות עיסוי: צרפתי, שוודי הוליסטי, לומי לומי, סיני,
  רקמות עמוק, תאילנדי מסורתי,
  עיסוי משולב בכל הסגנונות,
  עיסוי פנים ועיסוי ספורטאים.

 29. נערות ליווי בתל אביב:

  סיבה שנייה – הסיבה השנייה לבילוי עם נערות
  ליווי היא הפוטנציאל להגשת הפנטזיות המיניות שלכם.

  כחלק מכך, תיירים רבים, הן ישראלים והן
  תיירי חוץ, מחפשים בילוי בכל
  שעה ביום המלווה בשירותי ליווי בירושלים ונשים שיגשימו את הפנטזיות הרטובות ביותר שלהם.
  לעתים במגזר הדתי ישנה פחות פתיחות למערכות יחסים בין גברים ונשים.
  אתן מחפשות גברים שחומים ושזופים?
  מידי כמה חודשים כדאי שתפרגנו לעצמכם ספא בצפון, לטיפולי ספא יש אין ספור יתרונות.
  ישנן סיבות רבות לקיים יחסי מין בתדירות גבוהה יותר, לפחות כשמדובר במין איכותי בזוגיות תומכת.נערות ליווי
  תמונות אמיתיות פעילות מינית תכופה יותר קשורה לתועלות גופניות, כגון
  לחץ דם נמוך יותר, הטבות רגשיות, כמו
  לחץ מופחת ויתרונות בזוגיות, כמו
  אינטימיות רבה יותר ושיעור גירושין נמוך יותר .נערות ליווי
  תמונות אמיתיות אמנם אין מספר קסמים כשזה מגיע
  על פי התדירות האידיאלית של יחסי מין, תוצאות
  של כמה מחקרים יכולים להצביע על גן שעשועים.
  דירות רבות בערים רבות באזור הדרום כגון באר שבע, אשדוד או
  אשקלון מציעות לכם להגיע בשעות היום או הערב ולהנות מעיסוי אמיתי ומפנק במיוחד.
  נערות ליווי רבות באזור הדרום מחכות שתתקשר בכל שעה ומעוניינות להציע לך עיסוי מפנק וחושני במיוחד בכל הגוף.

 30. oldweirdherald.com:

  מפגש עם אחת נערות הליווי ברמת השרון, יהפוך את יומך לאושר עילאי ושמחה מרגשת.

  מי שהתמזל מזלו לקנות נכס בעיר לפני מס’
  שנים, במחיר מגוחך (משהו כמו 200,
  000 על דירת 3 חדרים) מחזיר היום את ההשקעה
  שלו, ובגדול. כאשר זה נוגע לבחורות,
  לכל אחד יש את הטעם שלו, אחד אוהב רזות ובהירות, אחר יעדיף כהות ומלאות,
  אחד לא יהיה מוכן להתפשר על נושא הגיל וכן הלאה –
  כמובן, יהיו גם כאלו שלא כל כך חשוב להם איך הבחורה
  נראית, ויותר חשוב להם עלות השירות.
  כאן תוכל למצוא מגוון רחב של בחורות חטובות,
  יפות וסקסיות, שהינן מקצועיות ומעניקות את מיטב
  השירותים. בפורטל אקספיינדר מגוון אפשרויות לבחירה ותפורים לפי טעמך ודרישותיך כך שתוכל להנות מבילוי סוחף ומרגש.
  בפורטל אקספיינדר תוכלו למצוא נערות ליווי
  ברמת השרון מכל המינים והסוגים.

  לא רק שתוכלו להזמין אותן אל האירוע, למעשה לכל אורך הביקור שלכם בעיר תוכלו ליהנות מחברתן.

  מלון רויאל ביץ’ בתל אביב ממוקם בעיר הפועמת ביותר בישראל, העיר שאינה ישנה.
  משרד נערות ליווי ליווי או עיסוי
  מפנק בתל אביב? מי שלא רוצה לשאת בהוצאות הגבוהות על הזמנת חדרי מלון בתל אביב או בת ים יכול לחסוך כסף על בילוי בחולון, בעוד בני
  זוג בחופשה רומנטית יעדיפו להשתמש בדירות דיסקרטיות ולא
  בצימרים מרוחקים. נערות ליווי בהוד השרון
  בוקר אחד אתם קמים ומרגישים שמשהו
  חסר לכם בחיים האישיים, זו לא אהבה, זה לא
  כסף וזו גם לא קריירה, זה הרבה מעבר.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *