Review sách 90-20-30 | 90 bài học vỡ lòng về ý tưởng và câu chữ

Nếu bạn đang đốt đuốc đi tìm một cuốn sách content hay để cải thiện khả năng viết quảng cáo, thì 90-20-30 | 90 bài học vỡ lòng về ý tưởng và câu chữ là quyển sách mà tuyệt đối bạn không thể bỏ lỡ.

Với các ví dụ thực tế và khách quan, hầu hết dân content đều đánh giá khá cao em này.

Mình mới vừa nướng xong quyển sách này sau nhiều ngày “đầu ấp tay gối” & bay liền lên tuhoccontent.com  để review gấp cho các bạn nè.

1. Cảm nhận của mình

90-20-30 như quyển “cẩm nang sống” cho những writer trẻ đang có ý định bước vào thế giới agency – nơi làm dâu cho trăm ngàn nhãn hàng. Tất nhiên, nó cũng dành cho những writer đã có tuổi như mình, đọc xong rồi chỉ muốn “quay đầu nhìn lại tuổi trẻ”.

Quyển sách đưa ra những tình huống thiết thực, niềm vui sáng tạo cũng như nỗi niềm khó khăn, những băn khoăn trong cộng việc để bạn dễ dàng mường tượng ra vị trí writer trong agency được thực hiện như thế nào.

Từ đây, bạn sẽ học được cách viết nên slogan cho nhãn hàng, cách hình thành nên ý tưởng và làm sao để “vận động não” trơn tru  để ý tưởng không bay bổng quá đà, khả thi, ấn tượng & hiệu quả.

Sau đây mình xin review một chút về những bài học tuyệt vời mà sách 90-20-30 đã đem lại nè:

2. Tắm mình trong kho ý tưởng

Đầu tiên, tác giả Huỳnh Vĩnh Sơn sẽ đưa ra một số gợi ý thiết thực giúp bạn bắt kịp những tin tức truyền thông mới nhất của ngành. Cùng tham khảo hen:

Web

Các website bạn nên ghé thăm mỗi ngày bao gồm: Adweek.comCampaignindia.inBestadsontv.comAdeevee.com; Deckofbrilliance.com và brandvietnam.com.

Social Media

Mạng xã hội khuyến lướt bao gồm: Instagram, Facebook & các network có liên quan đến sáng tạo. Thậm chí khi bạn còn có thể “đào xới” thông tin từ các công ty truyền thông, trang cá nhân của “chủ tịch”, giám đốc sáng tạo, cùng “quần hùng” có liên quan để học hỏi thêm nhiều điều hay ho.

Nếu có đủ tình yêu, bạn còn có thể đắm mình “NGAY TRONG ĐỜI SỐNG” để tìm hiểu thế giới quảng cáo nếu chưa biết bắt đầu từ đâu.

Đúng như “Sói ca” viết, kho tàng quảng cáo từ thế giới đến Việt Nam không hề thiếu, chỉ có bạn là thiếu thời gian ngâm cứu chúng mà thôi.

3. Những bài học mình “hái” được

Nhóm ý

Khi đưa ra chiến dịch cụ thể khi viết lại toàn bộ copy cho sales kit, bộ tài liệu bán hàng của một công ty cho thuê máy in A, tác giả đã giúp mình hiểu ra điều quan trong khi tiếp nhận thông tin của khách hàng đó chính là cần nhóm các ý lại trước khi viết vì nhớ gì viết nấy sẽ làm người đọc bị rối.

Ý mà mình khắc cốt ghi tâm nhất trong mục này đó chính là “Copywriter trước khi đâm đầu ráng viết một câu cho hay thì cần phân tầng nội dung một cách rõ ràng“. Sau đó mới tính đến chuyện câu chữ bóng bẩy.

Cũng giống như khi viết một bài content, người đọc cần xác định “keyword” và lập dàn bài, xác định các ý quan trọng muốn thể hiện trước. Phần này mình có chia sẻ cụ thể trong bài viết content chuẩn seo, bạn có thể xem lại nếu cần.

Số lượng

Mọi người thường nghĩ rằng nghề copy khá nhẹ nhàng, chỉ viết một vài câu ngắn củn cho nhãn hàng rồi cuối tháng nhận lương.

Thế nhưng điều này không đúng.

Để có được một slogan “để đời” họ phải luôn vận động não không ngừng. Và bài học về số lượng được tác giả Huỳnh Vĩnh Sơn đúc kết như vầy: Số lượng trước, chất lượng tính sau (Nghĩa là cứ viết 20 câu slogan trước đi rồi tính).

Đọc xong 90-20-30 bạn sẽ hiểu rằng, thì ra cái nghề này đau não vãi, muốn viết một câu hay phải viết thật nhiều câu chứ chẳng đùa.

Và mỗi câu viết ra phải là một ý tưởng khác nhau, không được na ná hoặc trùng ý tưởng đâu nhé. Đây là cách “ép” não vận động không ngừng, nâng cao khả năng sáng tạo của người viết.

Mình thấy phần này khá hay, nếu sở hữu sách bạn nên ghi chú lại và đọc kỹ nhé.

4. Bí kiếp vượt ải

Mỗi một ngày intern copywriter sẽ có một bài học mà những người trẻ cần gói vào túi hành trang của mình. Trong đó, mình thích nhất là nội dung vượt ải mà anh Sói viết, nó giúp những người trẻ bước vào nghề có hướng tiếp cận đúng trước khi đặt bút xuống.

Cùng ghi nhớ những gạch đầu dòng quan trọng sau đây các bạn ơi:

 • Định vị thương hiệu
 • Cá tánh nhãn hàng
 • Miền giá trị
 • Các lợi ích lý tính và cảm tính
 • Đối tượng khách hàng mục tiêu
 • Đối thủ
 • Bản chất ngành hàng
 • Nội bộ agency
 • Ý tưởng và thông điệp phù hợp
 • Phương tiện truyền thông

Mà cho dù là copy hay content thì mình thấy để chốt được sale lâu dài thì nên tìm hiểu những mục này vì tự mình tuôn trào ý tưởng thì dễ “nổ” lung tung thì có ngày tan xương nát thịt =)

Viết đủ ý

Nếu hỏi mình ấn tượng nhất ở điều gì, thì đó là cách tác giả hướng bạn brandstorm để tìm được câu hoàn chỉnh nhất.

Ví như jod mỹ phẩm thiên nhiên, trước khi viết được câu slogan hay, anh 30 và em 20 đã chia thành 2 cột thiên nhiên và mỹ phẩm. Sau đó nối các ý nhiều nhất có thể được lại với nhau để ra những câu hay ho và êm tai nhất.

Ngoài ra, các copy còn phải nghĩ thêm nhiều câu có đường hướng đúng nhất với nhãn hàng, bởi vì đâu có ai muốn sản phẩm của mình có “tiếng nói” giống một thằng cha hàng xóm, đúng không cả nhà?

Mình xin phép list một phần nhỏ buổi làm việc của 2 anh em để các bạn dễ dàng hiểu được đường hướng mà quyển sách chia sẻ là gì nhé.

Hướng 1: ĐẸP TỪ THIÊN NHIÊN

Vẻ đẹp kết tinh từ tạo hóa

Vẻ đẹp kết tinh từ thiên nhiên

Cho nét đẹp trong xanh như tự nhiên

Đẹp trong xanh, tựa thiên nhiên

Hướng 2: VẺ ĐẸP CỦA THIÊN NHIÊN LÀ VẺ ĐẸP KHÔNG TUỔI

Chọn thiên nhiên cho nét đẹp không tuổi

Đẹp cùng thiên nhiên là vẻ đẹp không tuổi

Đẹp tựa thiên nhiên là vẻ đẹp bất biến

Hướng 3: THIÊN NHIÊN LUÔN ĐẸP NHƯ CHÍNH MÌNH

Đẹp tựa thiên nhiên, đẹp như mình vốn dĩ

Đẹp tự nhiên như thiên nhiên vốn dĩ

Đẹp cùng thiên nhiên, đẹp theo lẽ tự nhiên

Hướng 4: TUỔI THANH XUÂN

Đẹp cùng thiên nhiên, đẹp mãi tuổi xanh

Cùng thiên nhiên cho nhan sắc mãi xanh

Cách nạp và xuất ý tưởng

Hồi đó mình thụ động lắm, đọc xong quyển sách 90-20-30 thì bớt nhiều rồi bởi vì mình biết ý tưởng không tự nhiên sinh ra, nó trải qua quá trình dài trong suốt đường đời não vận động.

Cách tốt nhất để có thêm nhiều ý tưởng hay ho đó chính là nạp đúng nơi và xuất đúng chỗ.

Nạp nè

 • “Lụm lặt” kiến thức từ người này người kia: Có khi bạn sẽ vỡ ra như anh 30, biết thế nào là cấu trúc, hồi, đoạn, sắc thái của một câu chuyện.
 • Đọc sách: Là một liều thuốc bổ não cần có của người làm sáng tạo. Phải công nhận rằng bạn không thể nuốt tất tần tật tinh túy của một quyển sách, nhưng những nội dung ấn tượng sẽ ở lại trong đầu để lúc cần não đem ra sử dụng.
 • Tham gia buổi triển lãm, hội thảo, sự kiện…. có liên quan: Đừng nhốt mình một chỗ, đến những event này để được tiếp xúc với thế giới quảng cáo chuyển động không ngừng là lời khuyên của Sói ca đó các bạn

Xuất nè

 • Giãi bày mọi lúc mọi nơi

Ngành sáng tạo nó lạ hơn các ngành lân cận, nếu quyết tâm theo đuổi, bạn không nên che giấu cảm xúc của mình. Phải cố gắng khai thông và biểu đạt nó bằng ngôn từ nhiều nhất có thể.

Tự vui, tự soi mình qua câu chữ cũng là hành trành khám phá bản thân không thể thiếu của dân content.

 • Viết mỗi ngày

Không chỉ quyển sách này, mà mình cũng từng khuyên bạn nên tập viết mỗi ngày để nâng cao vốn từ, khả năng viết lách. Thực hành đều đặn, chữ của bạn sẽ ngày càng sắc bén hơn.

Chơi chữ

Trong số các bài học vỡ lòng về câu chữ, mình khá thích phần chơi chữ. Nó giúp người đọc ấn tượng, nhớ lâu và sâu hơn về các headline.

Có các cách chơi chữ được Sói ca nhắc đến sau đây:

 • Chẻ từ: BỆNH CÓ HIỂM, BẠN VẪN KHÔNG NGHÈO
 • Nghĩa đen lẫn bóng: BÉ YÊN BỤNG CHO MẸ YÊN BỤNG
 • Từ đồng âm: HÀNG TẤN PHIM BOM TẤN ĐANG CHỜ BẠN
 • Nói lái: THANH NHIỆT THIỆT NHANH

Dựa trên phát âm giống nhau của tiếng Việt & Anh: Laura. Cuộc đời chưa thấy đứa bé gái nào “lo ra” như nó.

Đúng đề

Và cho dù là viết quảng cáo hay viết cho bất cứ ngành hàng nào đi chăng nữa, thì viết đúng đề, viết đúng trọng tâm, đúng định hướng mà khách hàng yêu cầu vẫn là bài học mà người viết luôn phải “chèn vào não, nhét vô tim”.

Trước đây mình hay ngơ lắm, viết bay cho đã rồi không biết được điểm dừng. Nhưng sau khi đọc quyển sách này thì bớt “ảo mộng”. Viết đúng đường ray mới chính là điều khách hàng & thương hiệu mong muốn.

Dám sai… để làm lại

Dám sai là bài học làm mình ấn tượng nhất. Dám sai cũng là cách bạn trân trọng ý tưởng của mình.
Thử nghĩ mà xem, nếu ngay cả bản thân bạn còn không cho ý tưởng của mình một cơ hội ĐƯỢC thấy ánh mặt trời, thì còn ai sẽ yêu thương nó.

Và điều đau khổ nhất của sáng tạo, là chính sự e dè, nhút nhát của mình đã giết chết ý tưởng ngay từ khi nó còn trong trứng nước.

Mình học được rằng, đôi khi sự can đảm sẽ dẫn lối ý tưởng thăng hoa. Mong là bạn cũng vậy.

Sắc thái

Nhờ quyển sách này mà mình học được rằng, khi viết quảng cáo thì sắc thái của câu rất quan trọng. Đúng y như rằng: Người đọc cảm trước rồi mới hiểu.

Điển hình như anh 30 sửa câu job tuyên truyền bảo vệ loài voi từ “Khoảnh khắc cùng voi” đến “Không mua ngà, vui đến già” và cuối cùng là “Yêu voi cái coi”.

Mình tin rằng không chỉ bản thân mà bạn cũng nhận ra sự thay đổi lớn trong sắc thái của câu. Vậy nên muốn tạo “không khí” cho câu chữ của mình, bạn đừng quên bài học này nhé!

Ngoài ra, mình có nghiên cứu thêm 1 số sách về ngành quảng cáo và sáng tạo, bạn có thể đặt tại link bên dưới. Mong rằng nó sẽ giúp bạn cải thiện tư duy công việc và sáng tạo trong viết lách.

5. Tạm kết

Mình chỉ xin review nhẹ nhàng vậy thôi vì chắc chắn câu chữ của mình không thể nào diễn tả hết sự đặc sắc của quyển sách này.

Nếu như bạn đang có ý định dấn thân vào ngành quảng cáo hoặc muốn cải thiện khả năng viết của mình, tin rằng sách 90-20-30 |90 bài học vỡ lòng về ý tưởng và câu chữ là một “bom tấn” bạn không thể bỏ qua.

Mong nhận được comment, like, share của các bạn để mình có động lực thực hiện các bài viết tiếp theo.

33 bình luận

 1. Pingback: 3gymnasium

 2. https://melanieinbkk.com/regions/Discreet-apartments-in-the-center.php:

  כל אחד מהם יכול היום להשתמש בדירות הדיסקרטיות כדי להזמין שירותי ליווי
  בעפולה לפגישת עסקים אקסקלוסיבית.
  רוצים לקבל עיסוי ארוטי איכותי מצוות נערות הממתינות בדירות הדיסקרטיות?
  לכן אולי ניתן להבין מדוע נערות הליווי באיזור צפון הארץ הן מבוקשות כל כך.

  ניקוי והסרת כתמים ממערכות ישיבה מבד ומעור וחידוש כל סוגי הריפודים.

  אך אם אתם מעוניינים בעיסוי מפנק בלוד לצורכי הנאה
  ורגיעה או לרגל אירוע שמחה מסוים, תוכלו
  לקרוא במאמר זה על שלושה סוגי
  עיסויים אשר מתאימים למטרה זו ויעניקו לכם יום בילוי מפנק ואיכותי במיוחד אשר סביר להניח שתרצו לחזור
  עליו שוב כבר בשנה שאחרי. ישנן חבילות ספא הכוללות
  גם טיפולים אלטרנטיביים כמו רפלקסולוגיה,
  שיאצו ויוגה וסביר להניח שתוכלו ליהנות מעוד אטרקציות במקום במסגרת חבילות ספא כמו בריכת
  שחייה מקורה ומחוממת, חמאם טורקי,
  סאונה יבשה וסאונה רטובה וטבילה באמבט ג’קוזי ספא מפנק.
  ישנן כמה הוראות זהב, לפני עיסוי מפנק בבית שמש ועוד סוגי עיסוי נוספים אשר מעסים רבים מציעים ללקוחותיהם.
  העיסוי המקצועי בנתניה/השרון
  תפס מקום רב בתחום הרפואה המשלימה וידוע כבר
  לאורך דורות רבים כשיטת טיפול
  יעילה גם עבור ספורטאים וגם עבור אנשים
  אחרים.

  Feel free to surf to my blog … https://melanieinbkk.com/regions/Discreet-apartments-in-the-center.php

 3. https://soiree-agency.com/city/Discreet-apartments-in-Tel-Aviv.php:

  אצלי תקבל עיסוי מפנק ברמה
  הכי גבוהה אני מעסה צעירה ומקצועית שנראית סקסית בטירוף.
  צעירה חדשה במקום פרטי, מחכה לך לעיסוי שקט … חדשה ברעננה
  דוגמנית על ישראלית מחכה לך לעיסוי כי חם שיש
  בישראל. קרן בלונדינית חדשה בבת ים !
  כפי שיש עיסוי אירוטי בפתח
  תקווה, כפי שיש עיסוי אירוטי ביפו, תוכל להזמין גם עיסוי ארוטי בבת
  ים. מדובר על מעין “כרטיסיית עיסויים בבת ים!” שאתם רוכשים מראש, כך שתוכלו לקבוע עם המעסה מפעם לפעם בהתאם ללוח הזמנים שלכם
  ולצרכים שלכם. עיסוי אירוטי
  בגבעתיים, המשלבים מסאג טנטרי אלו הסוגים הפופלריים ביותר,
  עיסויים טנטריים משלבים ידע של מאות שנים מהתרבות ההודית,
  טכניקות קאמה-סוטרא ועוד, מועדפים בקרב
  הלקוחות, בהתאם לצרכים שלך
  וסוג הניסיון שאתה מחפש, כאשר אתה מחפש טיפול עיסוי בגבעתיים, סביר להניח שתעדיף מטפלת עיסוי בעלת ניסיון,
  שיודעת להעריך את הלקוחות שלה ולא אחת שרק רוצה לגבות תשלום, ולסיים את טיפול העיסוי בגבעתיים.
  עיסוי אירוטי בגבעתיים עיסוי אירוטי בגבעתיים כולם מחפשים את אותו השירות
  אבל לא תמיד מוצאים את אותה החוויה,
  בעידן בו המון גברים רוצים לפרוק עול ולהשאיר את שגרת
  החיים בצד כל מה שנשאר זה למצוא את ההנאה הגדולה – עיסוי … כאן תמצא אודות כל העוסקים בתחום
  האבחון וטיפול לנפש, פסיכולוגיה ומרפאים, קליניקות
  בחרו וצרו קשר.

  Feel free to surf to my website … https://soiree-agency.com/city/Discreet-apartments-in-Tel-Aviv.php

 4. https://nanadiamond.com/city/Discreet-apartments-in-Kfar-Saba.php:

  לילי – הבלונדינית הסקסית עם תחת ענק!
  היא טבעית עם תחת מטורף ויפייפה.

  ויקטוריה בת 22 בלונדינים עם חזה סקסי וטבעי, היא עכשיו בנשר ויכולה להגיע עד אליך ולהעניק לך עיסוי – מסאג ברמה אחרת שעוד לא הכרתה
  עד היום. יהיה לך חם כשהיא תגיע עד אליך בנשר.
  נא להשאיר פרטים ונחזור אליך בהקדם!
  הבחורות אשר עובדות בליווי הן בחורות משכילות
  ונעימות אשר תמיד נחמד להעביר איתן את הזמן.
  כאן ועכשיו עפולה העיר המושלמת ביותר מציגה לכם דירות מדהימות עם
  אבזור מלא, אבזור חלקי, ג’קוזי מפנק, בישום,
  שמנים ואפילו מצעים נקיים להעביר את הלילה הבטוח
  והלוהט ביותר אליו אתם שואפים. אם תרצו תוכלו אפילו לצאת עם הבחורה לאחד
  המעודנים ולבלות בריקודים. הבחורה הזאת נערה צעירה על רמה והיא עכשיו בנשר!
  לנה בחורה על רמה! מישל בחורה מקסימה ומאוד יפה!

  תוכלו ליהנות מארוחה טובה, כוס משקה ושיחה עם בחורה מעניינת שלא פוגשים כל
  יום. האמת שיש לכם את כל הסיבות שבעולם מדוע לבלות
  עם נערות משירותי ליווי בלוד.
  אם עד היום הכול שקע ולא סיפק את תשובת
  התשובות הנה ההזדמנות הנהדרת למפגשים מהסוג האחר
  עם נערת ליווי שיודעת ומבינה מה אתם צריכים בדיוק ברגע זה.
  בזמן מגע לנו צוות מעסים מיומן ומקצועי אשר ישמח להגיע
  ישירות עד לבית שלכם ולבצע עיסוי
  זוגי.

  Visit my site https://nanadiamond.com/city/Discreet-apartments-in-Kfar-Saba.php

 5. https://papillonvip.com/city/Discreet-apartments-in-the-south.php:

  זהו עיסוי אשר מגיע מהמזרח הרחוק,
  היישר מהודו. כאן תוכל למצוא מגוון רחב
  של דירות דיסקרטיות בבת ים, חולון והסביבה כולל כתובות, טלפונים וניווט שיביא אתכם היישר
  לעונג. אם אתם בעניין, דירות דיסקרטיות בדרום הן המקום המתאים למפגשים מסוג זה.
  • בקשות מיוחדות – אם יש לכם בקשות מיוחדות מאותן
  נערות ליווי באילת, כדאי שתציינו אותן
  כבר במעמד יצירת הקשר עם הבחורה או עם נציג מטעמה – בצורה כזאת, תוכלו למנוע אכזבות מכיוון
  שלא בטוח שאותה בחורה תהיה מוכנה לענות על אותן הבקשות.
  היא בחורה נקייה וחכמה, והיא יכולה להציע לך
  זמן… כנראה שעבר הרבה זמן ולכן טיפולי עיסוי ארוטי בתל
  אביב זאת הזדמנות מושלמת לעשות משהו שהוא
  נטו בשבילכם. מובל הובלות היא חברה המספקת שירותי הובלת דירות
  ומשרדים בתל אביב והמרכז. מחפשים אחר דירות דיסקרטיות בנתניה?
  אמנם אין שירות חדרים בדירות דיסקרטיות במרכז, אך בהחלט ניתן להזמין לחדר פרחים,
  בלונים, שמפנייה, שוקולדים ואולי עוד הפתעות.
  אין כמו עיסוי מפנק לרומם את הגוף והנפש, לשחרר אנרגיות שליליות ולצבור אנרגיות חיוביות חדשות.
  עיסוי מפנק בהרצליה המתבצע בבית הפרטי שלכם מגלם בתוכו
  שלל יתרונות.

  Have a look at my web blog https://papillonvip.com/city/Discreet-apartments-in-the-south.php

 6. http://bit.ly/:

  ההבדל בין הדירות היוקרתיות לזולות הוא בעיקר בפינוקים הקיימים ואולי גם באזור
  בו מושכרת הדירה. יתר על כן, אם במקרה אתה פנוי לכמה שעות
  ואתה נמצא באזור שאתה בדרך כלל לא נמצא בו, תוכל להזמין נערת ליווי מרעננת ומפנקת שתעזור לך להעביר את הזמן בנעימות בריגוש מתוק.
  כמו כן במידה ואתם מחפשים אחר אטרקציה מלהיבה בעת שאתם נופשים באזור תוכלו ליהנות מיום כיף
  במתחם הספא המומלץ שלנו בראשון לציון וליהנות לא
  רק מעיסוי מקצועי אלא מכל מתחמי
  הספא במקום. יש לכם מספר שעות קצר במיוחד לבילוי עם בן
  או בת הזוג שלכם, או שאתם מחפשים מסיבת רווקים אינטימית במיוחד, האם חשבתם לשכור למספר שעות
  דירות דיסקרטיות בקרית אתא או ללכת לראות דירות דיסקרטיות בצפון?
  מה העלות של דירות דיסקרטיות בקרית אתא?
  דירות דיסקרטיות מפוזרות בכל מיני אזורים
  בארץ ותוכלו למצוא דירות דיסקרטיות
  בצפון ואפילו דירות דיסקרטיות בקרית אתא.
  בבתי המלון לא ניתן להשכיר חדרים לפי שעה ולכן הדרך הקלה והפשוטה ביותר לעשות זאת היא באמצעות
  השכרה של דירות דיסקרטיות בקרית אתא או דירות דיסקרטיות בצפון, לפי העדפתכם.

  שמירה על דיסקרטיות כזו יכולה בהחלט להיות בתוך דירות דיסקרטיות בקרית אתא או אפילו בתוך דירות דיסקרטיות בצפון.

  דירות דיסקרטיות בקריות הן דירות ממוזגות ומאובזרות אשר נעים לבלות בהן.

 7. דירות דיסקרטיות בטבריה:

  כאשר מזמינים חדר ניתן ליהנות
  מתנאים הרבה יותר דיסקרטיים, ולו כי בעוד שמלון מציע אינספור יחידות להשכרה, הרי שחדר עשוי להיות בודד, להציע כניסה פרטית, תנאי
  תשלום ללא מפגש פורמלי עם בעלי היחידה וכדומה.
  יש כאלה שמעדיפים לקיים את המפגש באמצע ימי
  עבודה על מנת לשמור על פרטיות, בעוד אחרים שומרים את הבילוי לסופי שבוע,
  חגים וחופשות. מגוון חדרים לפי שעה בחיפה מציעים גם את האפשרות לקיים אירועים
  סולידיים, מסיבות רווקים, ימי הולדת ועוד.
  אתר זה מציג לפניכם היצע רחב של
  צימרים וחדרים לפי שעות בחיפה ובכל הארץ, בנוסף,
  תוכלו להוריד את האפליקציה של האתר המהווה כלי
  שימושי ונח באמצעותו תוכלו
  להזמין צימר לפי שעה בחיפה בכל זמן נתון
  ומכל מקום. ובכן כיום על מנת ליהנות מהזמנת חדרים לפי שעה בחיפה (אן
  בכול אזור אחר) כל שיש לעשות הנו פשוט ביותר – לפנות לאתר שמתמחה בכך.
  חדרי אירוח בחיפה להשכרה לפי
  שעה ניתן למצוא בכל רחבי העיר המציעים מגוון רחב של עיצובים
  וסגנונות שונים, מסוויטות יוקרתיות,
  צימרים בעיצוב כפרי, חדרי אירוח מודרניים, באבזור קלאסי, וחדשניים, מושקעים בריהוט מהשורה הראשונה, במקומות בחיפה הקריות והסביבה,
  במקומות מרכזיים הקרובים לאתרי בילוי שונים כמו
  פאבים, מועדונים, או מסעדות יוקרתיות, אתרי קניות ועוד.
  צימרים רומנטיים, וחדרי אירוח לפי
  שעה בבתי מלון איכותיים במחירים שלא פגשתם!

 8. דירות דיסקרטיות בחדרה:

  עומר כהן טכנאי מחשבים באזור בקעת אונו והמרכז מבצע
  תיקון שדרוג למחשבים נייחים וניידים אפשרות
  להגעה עד בית הלקוח .אני מציע שירות אישי הגון מקצועי
  ומחירים טובים ! מולטיטסקיג פי.סי מציעה מגוון שירותי מחשוב,
  רשתות, אלקטורניקה ועוד בערים שונות
  באיזור המרכז עם אפשרות מתן שירות עד הבית.
  נילי בחורה עם גוף מטריף, היא עושה ספורט ויש לה גוף חטוב, חושנית ברמות ויודעת להעניק אהבה
  וקגש לפגישה הדיסקרטית. עיסוי קלאסי בקרית שמונה/נהריה כללי הוא עיסוי גוף מלא.
  עיסוי קלאסי ברמת הגולן כללי הוא עיסוי גוף
  מלא. כשאתם מתעניינים לגבי עיסוי
  בחדרה , דעו כי פתוחות בפניכם שתי אפשרויות עיקריות: עיסוי בחדרה המתבצע בבית
  הפרטי שלכם או עיסוי בחולון המתבצע בקליניקה פרטית.
  איפה מוצאים נערות ליווי עם תמונות אמיתיות
  נערות ליווי אילת, כשאתם צריכים לממש את
  הבילוי המעצים הזה כל מה שאתם צריכים זה פורטל אחד שיודע ויכול לקחת אתכם כמה שיותר רחוק.
  באמצע טיול עם הג’יפ? דירות או חדרים להשכרה לפי שעה או לפי לילה בנהריה מעוצבים עם אלמנטים
  יוקרתיים ומאובזרים היטב במזגן,
  טלוויזיה, מקלחת או ג’אקוזי, מטבחון, שתיה חמה,
  פינת ישיבה, ערכת קפה. רוצים פרטים
  על דירות דיסקרטיות בנהריה? שנה את מיקומך כל 10-15 דקות, תוך הישענות על רגל אחת או
  השנייה, זה יפחית את העומס על עמוד השדרה, אם אפשר, ללכת במקום, לזוז.

 9. נערות ליווי בתל אביב:

  הכניסה לדירות והתשלום אנונימי ללא מפגש עם צוות
  המקום. נערות ליווי ברמת גן נערות ליווי ברמת גן אם פעם היה נהוג לחשוב שנשים יפות זה מספיק, שהרי היום יש בהחלט מה
  שמכניס אתכם דרך הדלת הקדמית ואילו הן נערות ליווי ברמת גן , נערות שנבחרו בקפידה על
  ידי צוות סקס אדיר , האתר שלא
  מוותר על איכויות והכול במטרה אחת ,
  להשיג לכם את הבילוי המושלם ביותר על ידי נשים מדהימות
  ומודעות מעוררות ביותר שיודעות
  ויכולות להגשים לכם כל חלום שטרם הוגשם.
  היא ידועה מאוד בזכות הבורסה ליהלומים, אך יש בה עוד משרדים רבים המושכים עסקים מהארץ ומהעולם, כמו גם בתי מלון
  אשר משרתים את קהילת העסקים.
  בילוי במכוני הליווי – עוד אפשרות לבלות עם נערות ליווי ברמת גן היא לגשת לאחד ממכוני הליווי.
  מה עושים עם נערות ליווי ברמת גן?
  רמת גן היא עיר המלאה בעסקים.
  לא אילת, לא נערות ליווי בצפון ולא אף עיר או אזור אחר בישראל
  מתקרב ברמה שלו לנערות הליווי שתמצאו באזור המרכז.
  מגוון עיסוי אירוטי, מסאז למבוגרים בצפון
  שישמחו לתת לכם שירות. בכלל, דירות דיסקרטיות בצפון הן מצרך מבוקש במיוחד.
  המיקום הוא רק פקטור אחד במערכת שלמה
  של שיקולים עבור בחירת דירות דיסקרטיות בראשון לציון.
  שבו בלובי המכון, דירות דיסקרטיות במרכז הזמינו
  איזה דרינק ובחרו באחת מהנערות אשר מוצאות חן בעיניכם.

 10. נערות ליווי בתל אביב:

  רוכשים ביחד לדירה מארגנת קבומות רכישה שיחד הופכים לכוח קניה משמעותי הזוכה להנחות משמעותיות.

  רוכשים ביחד לדירה מארגנת קבוצות רכישה וימי מכירות למוצרים ושירותים לבית.
  ישנם אנשים שמקבלים עיסויים למטרות פינוק וכייף בביתם ולפעמים מגיעים לדירה דיסקרטית בגבעתיים אך גם ישנם אנשים המבקשים לעבור עיסוי במרכז בעקבות כאב
  מסוים. אולם אירועים במרכז תל אביב בו ניתן לקיים מגוון אירועים
  כגון: השקות, כנסים, חתונות,
  אספות ועוד! עורר הדוד ביל ליווי בתל אביב שהוזכר
  לי שאם הוא מקבל מדי עורר הפין שירותי
  ליווי בתל אביב שלו הופך זועם עם דם שגורם לו רק לקבל קשה באו בונר ישבתי על השוק והביט
  בו ואז בחיפוש אחר בונר הוא היה במכנסיים הריצה שלו הרגשתי את הכוס שירות ליווי בתל אביב שלי להירטב ואפילו זה התחיל לחלחל
  ליווי בתל אביב החוצה משפה הכוס שלי הוא המשיך והסביר שאינה הייתה לי כל ילדה יש את שיש את
  היכולת להראות את איבר המין של גבר לקבל קשה
  על ידי זהה רק מסתכל עליה הוא שהוזכר לי רק שירותי ליווי בתל אביב אישה
  מאוד מקסימה וסקסית יכולה להורג את זה לאדם
  חשבתי ליווי בתל אביב דרך . אם הגעתם ישר לקליניקה בלוד אשר בה הזמנתם עיסוי מפנק בתל אביב
  ישר מהעבודה, תהיה לכם אפשרות להתקלח בקליניקה
  בלוד ולהתחיל עם עיסוי מפנק בלוד תוכלו לבחור איזה או
  גבר שיבצעו עבורכם את העיסוי.

 11. נערות ליווי בתל אביב:

  סוג של עבודת גוף יפנית, עיסוי
  שיאצו כולל לחץ מקומי באמצעות אצבעות המטפל (או
  לפעמים הידיים והמרפקים), המופעל ברצף קצבי לאורך הגוף.

  עיסוי רקמות עמוק הוא עיסוי טיפולי ממוקד המכוון לקשרי שריר ואזורי בעיה ספציפיים בשכבות העמוקות יותר של רקמת השריר והחיבור.
  בעזרת קרם או שמן, המעסה מתחיל בדרך כלל בעיסוי כללי ואז עובר לעיסוי באזורים
  ספציפיים ובעייתיים כדי לטפל בהם.
  אמנם נכון שלחץ של רקמות עמוקות הוא בדרך כלל חזק
  יותר מזה של עיסוי שוודי, אבל זה לא חייב להיות כואב כדי להיות יעיל.
  אם יש לך מצבים רפואיים מסוימים כגון לחץ דם גבוה,
  סוכרת, מחלות לב או דליות, עליך לפנות לרופא אם אתה מתכוון לקבל עיסוי באבנים חמות.

  הוא יעיל לטיפול בפציעות לחץ חוזרות ונשנות, כגון “מרפק טניס” או תסמונת התעלה הקרפלית.
  אם אתם לא יכולים להגיע לטיפול בקליניקה,
  או שפשוט יותר נעים לכם בפרטיות של הבית, הבטיחו לעצמכם את העיסוי בפתח
  תקווה עד הבית שאתם רוצים, עם מיטב
  המטפלים בתחום. כמה מחקרים הראו
  כי שיאצו עשוי להיות יעיל לטיפול בכאב, בחילות ונדודי שינה.
  כמו כן, הוכח כי חום מרפה שרירים תפוסים, כך
  שהאבנים החמות מאפשרות למטפל להקל
  על אזורי מתח שרירים במהירות.

  שיאצו נעשה בדרך כלל על מחצלת על הרצפה או על שולחן עיסוי נמוך ומשמש לעתים קרובות להפחתת לחץ, ולהגנה מפני בעיות בריאות הקשורות למתח.

 12. נערות ליווי באילת:

  במתחם תהנו מאבזור איכותי ומלא הכולל מיטה
  זוגית, מזגן בכל חדר, פינת אוכל, סלון,
  2 חדרי שינה נוספים, מטבח מאובזר,
  חדר רחצה, מערכת שמע, חבילת ערוצים
  בלוויין. מרכזי הספא מעניקים את האפשרות להזמין חבילת ספא מפנקת הכוללת עיסויים מגוונים, שימוש במתקני ספא שונים, ארוחות צהרים או בוקר לפי בחירה ולאחר
  מכן תוכלו לנוח בחדר איכותי,
  מרווח ונוח. הנכם מוזמנים להרגע ולהנות ממגוון
  חבילות מרגשות, המשלבות טיפולים
  מפנקים, מתקני ספא באיכות הגבוהה ביותר ואירוח יוקרתי.
  עיסוי מפנק ברחובות הוא אחד מאותם טיפולים שהספורטאים עושים לעתים קרובות על
  מנת לשמור על בריאות הגוף שלהם, להפחית את הסיכון לפציעות,
  לאושש את הגוף מהר יותר בין האימונים והתחרויות והכול כדי להגיע מוכנים ורעננים יותר לתחרויות הבאות.
  על מנת שתהיה אווירה נעימה חשוב שהמקום יהיה נקי, מטופח ומתוחזק כראוי
  וכך בדיוק הן הדירות הדיסקרטיות.
  מלבד עיסויים יש בכל ספא גם שפע של
  טיפולים נוספים אשר נועדו כמו לטיפוח
  וכך גם לסתם התפנקות. במאמר שלפניכם
  נספר לכם על מגוון טיפולים ועיסויים
  שונים אשר מוצעים היום במרכז ספא על מנת שבפעם
  הבאה שתהיו מעוניינים לארגן יום כיף כל שהוא, תדעו
  אילו אפשרויות קיימות מלבד הדברים המוכרים
  לכם כבר .

 13. נערות ליווי באילת:

  בסופו של דבר אתם מעוניינים ביחסי מין וכאן
  תוכלו לגשת ישר לעניין ולקבל את מה שאתם רוצים.

  אך אם אתם מעוניינים בעיסוי מפנק בבאר שבע לצורכי הנאה ורגיעה או לרגל אירוע שמחה מסוים,
  תוכלו לקרוא במאמר זה על שלושה סוגי עיסויים אשר מתאימים למטרה זו ויעניקו לכם
  יום בילוי מפנק ואיכותי במיוחד אשר סביר להניח שתרצו לחזור
  עליו שוב כבר בשנה שאחרי. מכיוון שיש לא מעט
  מעסים ומעסות אשר מציעים ומציעות עיסוי משחרר, בודי מסאג’, או שמות אחרים
  לעיסויים אשר נכללים בז’אנר של העיסוי
  האירוטי, ההמלצה תהיה לברר מה כוללים השירותים
  המוצעים ולבסס את הבחירה על אותם
  הפרמטרים החשובים. אם פתאום אתם מרגישים חמים, דבר אשר קורה לכל הגברים, אתם פשוט צריכים להזמין נערות
  ליווי למקום שבו תבחרו ולהתמסר
  להנאה. אך כרגיל, שום דבר לא עבר כמתוכנן.
  כמו כן, אם אתם מחפשים עיסוי ארוטי בראש העין באזור, סביר מאד להניח שאתם גם תוהים מה היתרונות של הטיפול הזה בכלל,
  ומתברר שגם זה משהו שאנשים לא כל כך מבינים לעומק ולכן נחלוק אתכם גם את המידע החשוב הזה.

 14. שירותי ליווי באילת:

  הניסיון הרב אותו צברנו במהלך השנים,
  הביא אותנו להבין את רצון הלקוחות.
  כבר במהלך המאה השלישית לפני הספירה, הכירו בסין
  את היתרונות של הטיפול במגע. מקלחת
  לפני ואחרי הטיפול. יש מיטה גדולה וכמובן
  מקלחת ועוד הרבה פינוקים. יש באתרים הללו תמונות וכך תוכלו להבטיח שמדובר בנערה בעלת חזות חיצונית אשר מתאימה לכם.
  אל תתמהמהו, הזמינו נערות ליווי בירושלים וקחו אותן לבילוי חושני באחת מהדירות הדיסקרטיות אשר בעיר.
  יחד עם זאת, אם אתם רוצים לדעת איך
  בדיוק אותה הדיסקרטיות נשמרת, תוכלו
  לעשות זאת במעמד השיחה עם נציג מטעם אותם חדרים לזוגות בבאר שבע.
  היכנס ומצא המלצות גולשים, חוות דעת ומידע מקצועי אודות עיסוי וטיפול ספא בבאר שבע.
  עיסוי מקצועי ברמת הגולן יכול להעניק
  לכם רוגע, שלווה ושקט גם בקצב החיים
  הקדחתני. ג’ולי עם שיער שטני יודעת להעניק
  עיסוי באווירה מפנק שרק היא יודעת להעניק.
  זונות לביתך ומלון 24/7 עם תמונות אמיתיות.
  יותר מזה אפילו, בכל אזור תוכלו אפילו לצפות במגוון רחב של תמונות אמיתיות של שירותי ליווי באיזורכם כדי להימנע מאכזבות.
  פורטל אקספיינדר מציע לכם מגוון רחב של נערות ליווי בירושלים שמעניקות את
  מיטב השירותים לבחירתך.

 15. ליווי באילת:

  עיסוי עדין, דירות דיסקרטיות בעכו דיסקרטיות בקרית אתא מרגיע ומפנק בשילוב תערובת שמנים אתריים המותאמים אישית ע”פ צורכי המטופל. כיום ידועה התועלת בסיפוק צורכי הגוף גם בהיבט הרפואי וגם בהיבט הנפשי. יש כיום המון סוגים בניהם גם עיסוי תאילנדי, עיסוי רפואי וגם עיסוי ארוטי בנתניה. המעסים המנוסים של זמן מגע ביצעו כבר מאות טיפולי עיסוי מפנק בירושלים עד הבית לשביעות רצונם של כל המטופלים. כאשר עושים עיסוי מפנק בנתניה אינטימי הכולל מגע של איברי הגוף, שמנים בריחות אירוטים ולפעמים גם מגע מיני קרוב מאוד הכולל לבוש מינימלי של המעסה בתוך דירה דיסקרטית בנתניה, נוצרת קרבה אינטימית בין המעסה למתארח. באתר תמצאו מידע על טיפולי עיסוי יוקרתיים ותוכלו לראות תמונות של דירות דיסקרטיות. המגוון של מסלולי הטיפול באתר צפוי להפתיע ולהשאיר אתכם עם טעם של עוד. יצירת אווירה ותקשורת טובה בתחילת העיסוי משפרת אותו והופכת את הטיפול לחוויה מרגיעה. משך הטיפול יכול לנוע בין דקות ספורות ליותר משעה, בהתאם למה שהלקוח מעדיף ולפי לוח הזמנים העומד לרשותו. במידה ונפצעתם חס וחלילה, בהתאם לעצת הרופא שלכם, ניתן לבצע עיסוי אירוטי בחדרהים רפואיים בהתאם לסוג הפגיעה ולהאיץ את תהליך ההחלמה שלכם. בהתאם לכמות האנשים יהיה נתן לסגור עבורכם את מתחם הספא ליום אחד/כמה שעות בהתאם להזמנה, ליהנות מעיסויים מפנקים ומקצועיים לאורחים ולחתן השמחה כמובן, להרים תפאורה איכותית במקום, מוסיקה מרגיעה ואווירה נהדרת במתחם כולו סביב האירוע המשמח.

 16. ליווי באילת:

  בסופו של דבר אתם מעוניינים ביחסי מין וכאן תוכלו לגשת ישר לעניין ולקבל את מה שאתם רוצים.
  אך אם אתם מעוניינים בעיסוי מפנק בבאר שבע לצורכי הנאה ורגיעה
  או לרגל אירוע שמחה מסוים, תוכלו לקרוא במאמר זה על
  שלושה סוגי עיסויים אשר מתאימים למטרה
  זו ויעניקו לכם יום בילוי מפנק ואיכותי במיוחד אשר סביר להניח שתרצו לחזור עליו שוב כבר בשנה שאחרי.
  מכיוון שיש לא מעט מעסים
  ומעסות אשר מציעים ומציעות עיסוי משחרר, בודי
  מסאג’, או שמות אחרים לעיסויים אשר נכללים בז’אנר של העיסוי האירוטי, ההמלצה תהיה לברר מה כוללים השירותים
  המוצעים ולבסס את הבחירה על אותם הפרמטרים
  החשובים. אם פתאום אתם מרגישים חמים, דבר אשר
  קורה לכל הגברים, אתם פשוט צריכים להזמין נערות ליווי
  למקום שבו תבחרו ולהתמסר להנאה.
  אך כרגיל, שום דבר לא עבר כמתוכנן.

  כמו כן, אם אתם מחפשים עיסוי ארוטי בראש העין באזור, סביר מאד להניח שאתם גם תוהים מה היתרונות של
  הטיפול הזה בכלל, ומתברר שגם זה משהו שאנשים לא כל כך
  מבינים לעומק ולכן נחלוק אתכם גם את
  המידע החשוב הזה.

 17. ליווי באילת:

  עוד ספא בצפון מציע טיפולי יופי המתאימים לא
  רק לנשים אלא גם לגברים, בריכת שחייה מחוממת ומקורה, חמאם טורקי,
  סאונה פינית ועוד ועוד פינוקים אחרים, בהחלט כדאי!
  במכון מוצעים טיפולים הוליסטיים
  אלטרנטיביים, אלה הם טיפולים מרגיעים ונעימים המתאימים לכל
  אחד כמו שיעורי יוגה, טיפולי שיאצו וטיפולי רפלקסולוגיה.
  ספא בצפון – טיפולים באווירה שלא הכרתם!
  הספא היוקרתי של המקום, מציע טיפולים ועיסויים מענגים,
  בריכה מחוממת בכל עונת השנה, ג’קוזי מפנק וכמובן פינות ישיבה שונות.
  בכל אופן, בין אם אתם בוחרים בדיל סוויטות ברמת
  הגולן ברגע האחרון עם ארוחת בוקר, או צימרים
  ברמת הגולן דקה 90 ללא ארוחה, כדאי לדעת שאפשר אפילו להזמין למתחם הצימרים סדנאות שונות להכנת אוכל (שוקולד, גבינות, חמאה ופיצות).
  עיסוי שוודי הוליסטי בחדרה כבר אלפי שנים אמונות שונות מצביעות על איחוד סינרגי בין הגוף והנפש.
  עיסוי מפנק בחדרה יכול להינתן לכם מגבר או מאישה.
  עיסויים בחדרה מתאימים גם כמתנת יום
  הולדת, מתנת גיוס, מתנת אירוסין, מתנה לכבוד החגים וכן הלאה.

  לקראת חגיגות יום הולדת לאדם קרוב,
  הצעות נישואין, ימי נישואין או
  כל יום אותו תרצו לציין כיום מנוחה נעים ומפנק – הרשו לנו להמליץ לכם
  על בילוי במרכז ספא רמת הגולן אשר יאפשר
  לכם וליקיריכם לנוח, לנשום וליהנות מאוד.

 18. שירותי ליווי באילת:

  תוכנית הלימודים לתואר ראשון כוללת את
  המקצועות המשפטיים להכשרת עורכי דין ומציעה קליניקות משפטיות.
  בספא הולמס פלייס יצרו עבורכם מתחם בו ניתן ליהנות
  מחוויה כוללת ביחידות, בזוג או בקבוצה – בהתאמה אישית לצורכיכם ורצונותיכם.
  במקום לובי כניסה מפואר וגדול בו
  יקבלו את פניכם המארחות של הספא, כאשר תוכלו ליהנות מפינות ישיבה ובר כיבודים
  עשיר לפני או אחרי הטיפולים.

  כך שלכל זוג ישנה חניה פרטית קרובה לחדר, כניסה נפרדת על ידי שביל פרטי ושער חשמלי או קוד אישי,
  תיבת שירות בה תוכלו להניח את התשלום ללא
  מפגש כלל עם בעל המקום.. בקליניקה פרטית או
  בבית הפרטי – היכן מומלץ העיסוי בנתניה/השרון ?
  פורטל מיאמור הינו פורטל מספר אחת בישראל
  לעיסויים , פרסום וקידום למעסים/ות, ספא וקלינקה פרטית בלבד ובנוסף פורטל זה משרת גולשים/לקוחות פוטנציאלים שמעוניינים בשירותם.
  מנגד, כל עוד תקבלו עיסוי בחיפה בלבד לאורך כ-45 דקות ועד שעה, המחיר שתצטרכו לשלם
  יהיה נוח הרבה יותר ויהפוך את חווית העיסוי לנגישה גם לכם!
  אחת הערים היפות בארץ, באזור מרכז
  הארץ ובמרחק נסיעה קצר בלבד מתל אביב, נמצאת ראשון לציון אשר ממתינה לכם להעניק
  לכם פינוק של ספא מושלם בעיר.

 19. שירותי ליווי באילת:

  כמה עולים עיסויים בקרית שמונה?
  מגוון ענק של חדרים רומנטיים לזוגות ומבחר צימרים מפנקים להשכרה לפי שעה בקרית שמונה ממתינים רק לכם כאן אצלנו באתר,
  מלאי פינוקים ואווירה מדהימה לשעות
  ארוכות של אהבה! מחפשים סוויטות, צימרים לפי שעה בבאר שבע נווה נוי, מקום שקט לבלות בו כמה שעות של אהבה?

  חדרי אירוח או בשמם המקורי צימרים מהווים מקום מושלם
  לחופשה ארוכה של שבוע, נופש לסוף שבוע או אפילו לכמה שעות באמצע היום, ההיצע הוא רחב וכמות הצימרים וחדרי האירוח רק הולך
  וגדל מעונה לעונה, הכיף הוא, שכל
  חדר אירוח וכל צימר מספקים חוויה אחרת ושונה, כל מיקום מביא טעם של אוירה אחרת, עיצובים
  בלי סוף שכל אחד מהם שואף לשלמות, אבזור ואלמנטים שונים שתורמים לחוויית הנופש.
  זוגות רבים מגיעים לחדר באמצע השבוע או בסוף השבוע לכמה שעות בלבד
  לבילוי רומנטי, כאשר אין
  הם צריכים להיסחב עם מזוודות
  בידיהם, כי הם למעשה באים רק לשעה שעתיים, כל מה שאתם צריכים למטרת הבילוי שלכם – ממתין
  לכם כבר בחדר האירוח.

 20. נערות ליווי באילת:

  נערות ליווי בלונדיניות, חלומית שתגיע אליך לתל אביב?
  כאן תמצא נערות ליווי שיגיעו אליך בהתראה
  קצרה ויגשימו את כל הפנטזיות הרטובות שלך.
  שירותי ליווי פרטיים ויוקרתיים מחכים לכם
  ממש כאן. כאן תמצאו הכל, קופונים, עסקים, יד2, רכב, נדלן, פרויקטי בנייה, דרושים, בעלי מקצוע, מכירות מעסקים פרטיים ועוד.
  בארץ וגם בארצות אחרות קיימות
  מרפאות לעזרה אלטרנטיבית וקונוונציאונלית לאישה, לילד, לקשיש,
  אך לא בכל מקום תמצאו מרפאה אשר עוזר למנוע בעיות גוף ונפש של גברים.
  בעלת מעבדת תיקון שעונים – האחריות
  לשעונים ניתנת בחנות וזאת כדי למנוע מהלקוח
  טרטור במעבדות היבואנים. בסנטר פרינטר ישנן מעבדת שירות למדפסות ומעבדת
  שירות למכונות צילום. בחברת סנטר פרינטר מלבד קניית מדפסות, מדפסות צבע, טונרים ומכונות צילום.
  גלעד הפקות היא חברה המתמחה בשירותי
  צילום לאירועים. רשת מחסני הדלת הינה חברה לעיצוב ושיווק דלתות
  בטחון , עם מבחר דלתות מעוצבות ממיטב המותגים המובילים
  בענף הדלתות. אניגמה הינה חברה המתמחה בהפקות
  ימי כיף לעובדים, כנסים ואירועים ומציעה
  את כל השירותים הנלווים הרלוונטים
  להפקת יום מושלם. חברת וירטואל פוינט הינה החברה המובילה בישראל בהפקת אנימציות, סרטי תדמית וסרטי הדרכה רפואיים.
  י אדריכלים ומהנדסים מן השורה הראשונה צוות עובדי החברה הינו צוות
  קבוע והחברה אינה מעסיקה קבלני-משנה.
  שר”פ תל השומר הינו מרכז רפואי פרטי, שנמצא בסמוך למרכז הרפואי שיבא. בשר”פ תל השומר
  עובדים צוות המקצועי והמיומן ביותר
  של רופאי שיבא, ממרבית מקצועות הרפואה הקיימים.

 21. נערות ליווי:

  בקיצור, אם בן אדם מצליח בסקס – זאת אומרת שהוא גם יצליח בעבודה ובתחומים אחרים.
  בכל שנה מחדש אתם שואלים את עצמכם מה תוכלו להעניק במתנה לבן
  או בת הזוג, בן משפחה, מכר, חבר או קולגה
  מהעבודה. כאן לא שואלים אתכם שום דבר ובטח שלא דורשים מכם יותר ממה שיש לכם להציע.
  אין שום בעיה, באתרי נערות ליווי יש הכול –
  בחורות מכל הסוגים. נציין שכל חדרי
  האירוח הנמצאים באתר ובאפליקציה הם חדרים
  המיועדים לאירוח על בסיס שעות ורובם מצעים גם שירות דיסקרטי, בנוסף ממתינים לכם לופטים לפי שעה ווילות לפי שעה אותם תוכלו להשכיר לטובת מסיבות מכל הסוגים ולשלם רק עבור זמן השימוש בהם ולא יותר, מה שחוסך לכם המון
  כסף. במאגר, דירות חדר דיסקרטיות המיועדות לזוגות, דירות בנות מספר חדרים המיועדות לצרכי אירוח משותף
  של מספר זוגות או אחרים ודירות יוקרה מפנקות במיוחד
  המיועדות גם לצרכי אירוח מסיבות פרטיות ברמה הגבוהה ביותר.
  3.תרגלו נשימות. המטרה היא כמובן להביא אתכם למצב של הרפייה ורוגע עוד לפני הכניסה אל חדר הטיפולים.

 22. שירותי ליווי באילת:

  מתאימים לכל סוגי האירוח שתחפצו – מסיבת רווקים ורווקות, יום כיף מפנק, יום אהבה, או
  כל אירוע חגיגי שיש בו שמחה אנחנו מחכים לכם בכל
  יום ובכל שעה ביום, שירות דיסקרטי לחלוטין.
  עם חבילת מאסז עד הבית תל אביב
  תוכלו לבחור בסוג העיסוי המועדף עליכם
  מבין שלל סוגי טיפולים ועיסויים שהצוות
  המקצועי שלנו אמון על ביצועם.
  אתם מתעניינים לגבי עיסוי בתל אביב וגם לגבי עיסויים במקומות שונים בארץ?

  במסגרת מאמר זה נסקור את מגוון דרכי הטיפול הנכנסות תחת הקטגוריה הרחבה של עיסויים רפואיים, את מהלך הטיפול בעיסוי רפואי,
  סוגי הבעיות להן מסאג’ מפנק יכול לתת מענה ונסביר גם למה ניתן לצפות כאשר עוברים טיפול
  של עיסוי קליני. מיתוסים על עיסויים שהגיע הזמן לנפץ!

  כל המידע בסקס אדיר מאומת על כל המשתמע מכך, כן, זה לא מקרי, הפורטל עובד קשה בכדי למצוא
  ולהביא לכם מודעות מאומתות בכל התחומים.

  בפורטל הבית שלנו כל התמונות והמודעות מאומתות וכך מאפשרות לכם להשיג את הבילוי המושלם ביותר עלי האדמות.
  באמצעות פורטל הבית שלנו תאפשרו לעצמכם לעשות את
  הבחירות הטובות והנכונות ביותר- הבחירות
  של פעם אחת בחיים, בחירות מאומתות לצד תמונה ומידע אמין יותר מהרגיל.
  דירות דיסקרטיות בראשון לציון
  – איך מוצאים את הטובות ביותר?

 23. שירותי ליווי:

  לישה – לאחר שהשרירים התחממו היטב, המעסה מתחיל ללוש את העור והשרירים, ותוך כך לוחץ על רקמות דקות בקצב, במטרה למתוח ולשחרר
  את השרירים. תהליך העיסוי מפנק המרכזי מתבצע
  עם או בלי שמנים, כאשר עיסוי ללא שמנים יתבצע בתנועות חיכוך,
  הרעדה והקשה על ידי קצות האצבעות בלבד, בלחץ
  משתנה בהתאם לאזורים שונים בפנים ובהתאם לרגישות העור.
  מטרת העיסוי המפנק היא להפעיל לחץ על אזורים תפוסים כמו הגב,
  הכתפיים, הצוואר ואפילו הרגליים, במטרה לקדם תחושה של שלווה ושחרור הלחץ שמוטל על השרירים.
  זה יכול להקל מעט על העייפות משרירי חגורת הכתפיים, הצוואר,
  גב הראש, הגב. המערכת מקבלת אזעקה כזו, הגוף לוקח על הרקע את התפקוד התומך והמוטורי של עמוד השדרה, מלכתחילה מעמיד קדימה, ומעלה את פונקציית
  המגן שלו מלכתחילה. הרבה אנשים לא יודעים אבל לנוח באמצע היום יכול לשפר את הבריאות ולהוריד את הלחץ
  שלנו בצורה משמעותית. דירות דיסקרטיות בראשון לציון מזמן
  הפכו לשם דבר, כיום יותר ויותר אנשים שמגיעים עם בת זוג קבועה או אקראית
  מחפשים את שיא הפרטיות ומרגע שמצאו את הדירה חייהם השתנו לבלתי היכר.
  השאלה מבחינת הלקוח היא כיצד בוחרים את הדירה המתאימה ועל מה כדאי לשים דגש.
  הגדלת זרימת מחזור הדם לאזור אף מייעלת את תהליכי הניקוי וההזנה של השרירים באזור, מה שתורם לזרימה טובה ובריאה יותר במקום, המסייעת להפחית את כאבי השרירים בטווח הקצר.

 24. שירותי ליווי:

  גם משחרר וגם מפנק במיוחד. עיסוי ארוטי.
  מגוון סרטי סקס מיוחדים הכוללים עיסוי סקסי וארוטי מפנק במיוחד שגורם
  לטירוף חושים ואורגזמות יוצאות דופן.

  ובכן, זאת שאלה מצוינת ורבים שמחפשים עיסוי ארוטי בראש
  העין כלל לא מודעים ליתרונות הרבים של טכניקת הטיפול הזו.
  עיסוי טנטרי יכול להיות מיני ולעורר עונג אם זאת כוונת הריפוי
  שאליה כיוונת אך זה גם יכול להיות
  גם הזרמת אנרגיה, עזרה בלימוד מהי התמרה של אנרגיה והבנה מהו מגע נוכח.
  אבל אם אתם לא מכירים אף אחד בעיר,
  יש לכם נערות ליווי. כל אלה תורמים להפחתת הסיכון למחלות אצל
  אותם אנשים ואלה של מחכים שהגוף שלהם יאותת
  להם אף עושים טיפול קבוע לעתים קרובות.
  כל אלה מבטיחים טיפול מפנק של
  ניקוי וחידוש שכל ספה חייבת לעבור.

  טיפול בשדה פולסים אלקטרומגנטיים
  PEMF בשילוב עיסוי מקצועי מסורתי. טיפול בבעיות רפואיות וגם הנאה משעה של פינוק, זהו חלק ניכר מנפלאות העיסוי.
  מטרת העיסוי היא לשפר את הגמישות של המטופל, להגדיל משמעותית את טווח התנועה שלו ולהביא להקלה זמנית בכאבים.
  על מנת שתצאו נשכרים מהעיסוי, המעסה חייב להכיר אתכם וכמה שיותר טוב (או יותר נכון: את גופכם).
  טוב זה ממש לא נכון! לירן קלין ניקוי ספות מנקים היום
  בטכנולוגיה של המחר בלירן קלין
  בעלי צוותים וותיקים ומקצועיים המשתמשים בטכניקות חדשניות, מכונות מתקדמות ובחומרים הכי איכותיים ואקולוגים.

 25. נערות ליווי:

  איך בוחרים דירה דיסקרטית בבת ים?
  נקי, מסודר. דירה דיסקרטית מאפשרת לכם להיות יותר
  נינוחים ורגועים ולתת לבחורה
  לעשות את העבודה שלה. העיסויים והטיפולים המקצועיים יקנו לכם
  שעת חסד של רוגע ואושר, אשר תחזק
  את גופכם ורוחכם ותעניק לכם
  מלאי אנרגיות להמשך התקופה. העיסוי מסייע להשרות על נפשנו תחושות של רוגע ושלווה, להעשיר את הגוף באנרגיה ולסייע ולשחרר שרירים תפוסים מפעילות
  שגרתית, כמו ישיבה מול המחשב כל היום.
  באתר זה תוכלו למצוא את כל המידע על מסחר באינטרנט.
  בלוג המידע למעסיקים ולמעבידים.
  חברת m-r מינרלים ורפרקטורים מספקת את כול סוגי הייעוץ לתעשיה כולל תכנון הנדסי מלא,
  חישובי חום וניסוי חומרים חדשים למפעלים ולמתקנים חמים והכל בשיתוף עם החברה אירופית המובילה בתחום.
  צריכים יעוץ בתחום ציפויים חסיני אש או בבחירת
  חומרים ובידודים? עיסוי רפואי הוליסטי, טיפול פנים, רוקחות
  טבעית. מחפש עיסוי מקצועי ברמת גן?
  חברת פסים הינה נגרייה לייצור רהיטי גן מעץ מלא.
  חברת ליתן מדיקל הינה חברה
  המתמחה בייצור של עגלות רפואיות ומובילה קו מתקדם של עגלות
  רפואיות חדשניות.

 26. נערות ליווי:

  כיום עומדות בפניך מספר אפשרויות לבילוי לילי סוער עם נערת ליווי פרטית כאשר דירות דיסקרטיות בכרמיאל הן ללא ספק האפשרות האידיאלית.

  או האפשרות השנייה היא להגיע לאחד ממכוני הליווי אשר בעיר ושם לבלות עם
  אחת מהנערות הסקסיות שמחכות לכם. דירות
  דיסקרטיות בקריות דירות דיסקרטיות
  בקריות , כשמדברים על אזור הקריות מדברים על כל
  מיני בילויים מדהימים ובעיקר על מקום ער לחיים גם נוכח
  הימצאותן של לא מעט דירות דיסקרטיות בהן שוכנות בחורות לוהטות שמחכות לכם לעיסוי מטריף חושים.
  הדבר היחיד שצריך לעשות, זה פשוט למצוא אפליקציה מקצועית, ידידותית למשתמש ואמינה
  אשר מספקת מידע בנוגע לדירות דיסקרטיות הן באזור הקריות והן בכל אזור בארץ – כל אחד והמיקום שלו.
  כל שעליכם לעשות זה להיכנס
  לאתר ו/או לאפליקציה, לחפש בין מגוון המודעות את
  הדירה העונה לכל צרכיכם המחיר התנאים המיקום מידת החשאיות והדיסקרטיות, הקרבה למקום בו אתם נמצאים.
  כל שאתם צריכים לעשות, זה לאתר את הדירות
  הרלוונטיות, להתקשר ופשוט להגיע
  וליהנות מהשירות. התהליך הוא כל כך קצר ומהיר, שעל ידי לחיצה על כפתור אתם יכולים
  לאתר דירות דיסקרטיות בקריות או בכל מקום אחר
  בו אתם גרים. אחד המאפיינים של דירות דיסקרטיות בכרמיאל, ולמען הדיוק המאפיין המרכזי
  הוא כמשתמע משמן: דיסקרטיות.

 27. דירות דיסקרטיות בצפון:

  יש לך שליחות שאתם צריכים מהיום ליום?
  שוב יש טפטוף מהגג? האורחים ממתינים לטיפולים בסלון אפור ומפנק
  סביב אח בוערת, ובאזור החמאם התורכי וחדרי הג’קוזי הפרטיים יש פינת ישיבה בסגנון אינדונזי.

  שימו לב כי ישנם זוגות שהילדים הקטנים בבית נדחפים
  להם למיטה באמצע הלילה, יש כאלה שהבית קטן מדי והפרטיות אף פעם לא מספיקה, חדר לפי שעה זהו חדר אירוח דיסקרטי
  במרכז, בלי שאף אחד יפריע וידע תוכלו לבלות כמה
  שעות של רומנטיקה, כי אסור להזניח את הזוגיות והאהבה לא משנה כמה השגרה שלכם קשה.
  כאן תוכלו למצוא מגוון נערות ליווי , יפיפיות המציעות אירוח דיסקרטי במגוון דירות סקס.
  שירותי סקס ליווי בנתניה ללא מין הם באמצעות הזמנה
  טלפונית אלייך לבית הפרטי או לבית מלון
  והכול באופן דיסקרטי בבת ים לחלוטין.
  נערות ליווי באילת. שירותי ליווי באילת להזמנה לביתך / מלון לפינוק מושלם.
  ברוב המקרים, קליניקות להשכרה בשרון כוללות
  את הקליניקה עצמה, מזגנים, חיבור אינטרנטי, ריהוט מתאים למטפל ולרופא , חדרי המתנה
  למטופלים, שירותי זימון תורים, שירותי מזכירות,
  שירותי ניקיון, שירותים לרופאים ולמטופלים ועוד.

 28. לפרטים נוספים לחצו כאן:

  2 חברות חדשות בירושלים, לזמן מוגבל, מזמינות אותך לעיסוי איכותי, מרגיע, משחרר,
  באווירה רגועה וקסומה. פשוט בילוי איכותי, אינטימי ומרגש
  – אבל קצר ולא יקר. בילוי זה יכול להיות ייחודי מאוד והוא יכול לאפשר לנו למלא את
  המצברים שלנו בכוחות מחודשים.
  נערות ליווי בחולון, זו באמת יכולה
  להיות האופציה עבורך לשנות את החיים מהקצה
  אל הקצה, בילוי אחד, שעה אחת ואתה מתמכר לדבר הטוב ביותר כאן ועכשיו.
  נערות ליווי אירופאית ברמה ממש גבוהה.
  לילך ישראלית בת 21 ברמה ממש גבוהה
  לביתך מלון. אני אגיע לביתך או
  לבית מלון בכל שעה שתבחר לעיסוי מפנק ברמה גבוהה.
  אנשים שרוצים ליהנות יחד ממקום אשר מציע להם תנאים נוחים למטרה זו, ומאידך
  מקום ששומר על דיסקרטיות ברמה גבוהה.

  כמו למשל דירות דיסקרטיות בעפולה,
  או בטבריה, שם תמצאו מארחות דיסקרטיות מפנקות ויפות לא פחות מאלו שתפגשו בחיפה והקריות.

  כאן תמצאו דירות דיסקרטיות
  בכל איזור חיפה והצפון עם מארחות סקסיות וחמות לאירוח לוהט באוירה
  מיוחדת ואינטימית בדירה דיסקרטית כמו שיש רק
  בצפון הארץ. אז היום, כל פעם שיש לי מצב עם
  בחורה, אני מביא אותה לצימרים הקבועים שלי – כמעט תמיד
  יש חדר שזמין עבורי באופן ספונטני, ואם לא, אני מושך זמן של שעה או שעתיים,
  עד שהחדר מתפנה – זה בדרך כלל לא לוקח יותר מהזמן הזה.

 29. שירותי ליווי בתל אביב:

  אתר תרגיל מכיל פתרונות לשאלות רבות
  במתמטיקה מתוך מגוון ספרי לימוד המאושרים על ידי משרד החינוך
  ונלמדים באופן שוטף בבתי הספר השונים בכל רחבי הארץ.
  האתר מיועד לתלמידי חטיבת ביניים ותיכון הלומדים מספרים של משרד החינוך.
  שטרייכמן גלפנד – משרד עורכי דין הינו משרד עורכי דין
  העוסק במגוון רחב של תחומי משפט והמתמחה בשני תחומי משפט עיקריים נזיקין ומקרקעין.
  מגוון רחב של חליפות במחירים משתלמים.

  חברת שייט באילת מציעה לנופשים באילת מגוון
  אפשרויות לשייט כייפי ביאכטה מפרשית עד 10 מפליגים.
  מועדון יאכטות ובית ספר לשייט המוביל באילת.
  קורס סקיפרים הכי איכותי באילת.
  אתר הכרויות איכותי לציבור הדתי והמסורתי, המאפשר למצוא אהבה בקלות.
  מדי פארם הינו אתר הפארם המוביל בישראל!
  קרני וילנצ’יק פתרונות פיננסים Family office מתמחה בבניית אסטרטגיית השקעות וייעוץ פיננסי למשפחות
  בעלות עושר פיננסי, יחידים בעלי ממון, תאגידים וחברות בישראל.

  חברת גלאור מפעלי תאורה מתמחה בפתרונות תאורה וחסכון באנרגיה.
  סטודיו Ce.El מתמחה בקידום ובניית אתרים בוורדפרס, תדמיתיים ומסחריים.
  אנחנו מומחים בקידום אתרים אורגני בגוגל, רוצים לקבל אתר שעובד
  24/7 ומקבל כניסות מגוגל? כמה מילים עלינו חברת סומו הובלה,
  אריזה ואחסנה מספקת שירות גבוה ומקצועי
  במחיר עממי בכל רחבי הארץ על ידי צוות אמין, אחראי ומבריק בעל ניסיון רב, מומחים בהעברת דירות,בתים,משרדים ובתי עסק.
  חברת קווים הפקות היא חברה ותיקה ובעלת ניסיון רב בתחום של הפקות דפוס ובמיוחד אנו מתמחים בהפקת שוברי תשלום, הטבעות, מעטפיות, פנקסי שיקים, שיקים רציפים
  ושיקים בדידים.

 30. שירותי נערות ליווי בתל אביב:

  תוכלו להזמין עיסוי מפנק בקרית שמונה/נהריה ,
  בלחיצת כפתור אחת, מה שיגרום לכם למצוא את המעסה האידיאלי שלכם
  ואפילו אם אהבתם את הטיפול שהוא או
  היא מבצעים, להפוך את הטיפול לקבוע, לפחות אחת לשבוע.
  תוכלו להזמין עיסוי מפנק בהרצליה, בלחיצת כפתור אחת, מה שיגרום לכם למצוא את המעסה האידיאלי שלכם
  ואפילו אם אהבתם את הטיפול שהוא
  או היא מבצעים, להפוך את הטיפול לקבוע, לפחות אחת
  לשבוע. לחילופין, אם אתה מעוניין
  בפרטיות ובדיסקרטיות, ניתן להזמין ליווי בחיפה
  גם לביתך או למלון, להזמין ולהינות בדירה דיסק.
  אם אתם מחפשים עיסוי מפנק במרכז או עיסוי מפנק בבת ים ללא ספק
  זה העיסוי בשבילכם. מי שמחפש עיסויים מפנקים בבת ים המשלבים פינוק וייחודיות ללא ספק צריך לבחור או לפחות לנסות פעם אחת עיסוי אבנים חמות.
  בפועל, תוכלו להגיע אל מכון עיסויים מפנקים במטרה לקבל עיסוי
  מפנק בראש העין בלבד, או לחילופין יוכל המעסה להגיע
  אליכם עד פתח הבית או אתם יכולים להגיע אליו
  לדירה פרטי. העיסויים מפנקים בראש העין
  הפכו לאטרקציה המרכזית בימי הפינוק
  השונים, אך כדאי לזכור כי מטרת העל של העיסוי
  מפנק היא לייצר שלווה ורוגע.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *