Nếu ngày mai là ngày mới thì liệu chúng ta có là của nhau

Nếu bạn đang đốt đuốc đi tìm một cuốn sách content hay để cải thiện khả năng viết quảng cáo, thì 90-20-30 | 90 bài học vỡ lòng về ý tưởng và câu chữ là quyển sách mà tuyệt đối bạn không thể bỏ lỡ.

Với các ví dụ thực tế và khách quan, hầu hết dân content đều đánh giá khá cao em này.

Mình mới vừa nướng xong quyển sách này sau nhiều ngày “đầu ấp tay gối” & bay liền lên tuhoccontent.com  để review gấp cho các bạn nè.

1. Cảm nhận của mình

90-20-30 như quyển “cẩm nang sống” cho những writer trẻ đang có ý định bước vào thế giới agency – nơi làm dâu cho trăm ngàn nhãn hàng. Tất nhiên, nó cũng dành cho những writer đã có tuổi như mình, đọc xong rồi chỉ muốn “quay đầu nhìn lại tuổi trẻ”.

Quyển sách đưa ra những tình huống thiết thực, niềm vui sáng tạo cũng như nỗi niềm khó khăn, những băn khoăn trong cộng việc để bạn dễ dàng mường tượng ra vị trí writer trong agency được thực hiện như thế nào.

Từ đây, bạn sẽ học được cách viết nên slogan cho nhãn hàng, cách hình thành nên ý tưởng và làm sao để “vận động não” trơn tru  để ý tưởng không bay bổng quá đà, khả thi, ấn tượng & hiệu quả.

Sau đây mình xin review một chút về những bài học tuyệt vời mà sách 90-20-30 đã đem lại nè:

2. Tắm mình trong kho ý tưởng

Đầu tiên, tác giả Huỳnh Vĩnh Sơn sẽ đưa ra một số gợi ý thiết thực giúp bạn bắt kịp những tin tức truyền thông mới nhất của ngành. Cùng tham khảo hen:

Web

Các website bạn nên ghé thăm mỗi ngày bao gồm: Adweek.comCampaignindia.inBestadsontv.comAdeevee.com; Deckofbrilliance.com và brandvietnam.com.

Social Media

Mạng xã hội khuyến lướt bao gồm: Instagram, Facebook & các network có liên quan đến sáng tạo. Thậm chí khi bạn còn có thể “đào xới” thông tin từ các công ty truyền thông, trang cá nhân của “chủ tịch”, giám đốc sáng tạo, cùng “quần hùng” có liên quan để học hỏi thêm nhiều điều hay ho.

Nếu có đủ tình yêu, bạn còn có thể đắm mình “NGAY TRONG ĐỜI SỐNG” để tìm hiểu thế giới quảng cáo nếu chưa biết bắt đầu từ đâu.

Đúng như “Sói ca” viết, kho tàng quảng cáo từ thế giới đến Việt Nam không hề thiếu, chỉ có bạn là thiếu thời gian ngâm cứu chúng mà thôi.

3. Những bài học mình “hái” được

Nhóm ý

Khi đưa ra chiến dịch cụ thể khi viết lại toàn bộ copy cho sales kit, bộ tài liệu bán hàng của một công ty cho thuê máy in A, tác giả đã giúp mình hiểu ra điều quan trong khi tiếp nhận thông tin của khách hàng đó chính là cần nhóm các ý lại trước khi viết vì nhớ gì viết nấy sẽ làm người đọc bị rối.

Ý mà mình khắc cốt ghi tâm nhất trong mục này đó chính là “Copywriter trước khi đâm đầu ráng viết một câu cho hay thì cần phân tầng nội dung một cách rõ ràng“. Sau đó mới tính đến chuyện câu chữ bóng bẩy.

Cũng giống như khi viết một bài content, người đọc cần xác định “keyword” và lập dàn bài, xác định các ý quan trọng muốn thể hiện trước. Phần này mình có chia sẻ cụ thể trong bài viết content chuẩn seo, bạn có thể xem lại nếu cần.

Số lượng

Mọi người thường nghĩ rằng nghề copy khá nhẹ nhàng, chỉ viết một vài câu ngắn củn cho nhãn hàng rồi cuối tháng nhận lương.

Thế nhưng điều này không đúng.

Để có được một slogan “để đời” họ phải luôn vận động não không ngừng. Và bài học về số lượng được tác giả Huỳnh Vĩnh Sơn đúc kết như vầy: Số lượng trước, chất lượng tính sau (Nghĩa là cứ viết 20 câu slogan trước đi rồi tính).

Đọc xong 90-20-30 bạn sẽ hiểu rằng, thì ra cái nghề này đau não vãi, muốn viết một câu hay phải viết thật nhiều câu chứ chẳng đùa.

Và mỗi câu viết ra phải là một ý tưởng khác nhau, không được na ná hoặc trùng ý tưởng đâu nhé. Đây là cách “ép” não vận động không ngừng, nâng cao khả năng sáng tạo của người viết.

Mình thấy phần này khá hay, nếu sở hữu sách bạn nên ghi chú lại và đọc kỹ nhé.

4. Bí kiếp vượt ải

Mỗi một ngày intern copywriter sẽ có một bài học mà những người trẻ cần gói vào túi hành trang của mình. Trong đó, mình thích nhất là nội dung vượt ải mà anh Sói viết, nó giúp những người trẻ bước vào nghề có hướng tiếp cận đúng trước khi đặt bút xuống.

Cùng ghi nhớ những gạch đầu dòng quan trọng sau đây các bạn ơi:

 • Định vị thương hiệu
 • Cá tánh nhãn hàng
 • Miền giá trị
 • Các lợi ích lý tính và cảm tính
 • Đối tượng khách hàng mục tiêu
 • Đối thủ
 • Bản chất ngành hàng
 • Nội bộ agency
 • Ý tưởng và thông điệp phù hợp
 • Phương tiện truyền thông

Mà cho dù là copy hay content thì mình thấy để chốt được sale lâu dài thì nên tìm hiểu những mục này vì tự mình tuôn trào ý tưởng thì dễ “nổ” lung tung thì có ngày tan xương nát thịt =)

Viết đủ ý

Nếu hỏi mình ấn tượng nhất ở điều gì, thì đó là cách tác giả hướng bạn brandstorm để tìm được câu hoàn chỉnh nhất.

Ví như jod mỹ phẩm thiên nhiên, trước khi viết được câu slogan hay, anh 30 và em 20 đã chia thành 2 cột thiên nhiên và mỹ phẩm. Sau đó nối các ý nhiều nhất có thể được lại với nhau để ra những câu hay ho và êm tai nhất.

Ngoài ra, các copy còn phải nghĩ thêm nhiều câu có đường hướng đúng nhất với nhãn hàng, bởi vì đâu có ai muốn sản phẩm của mình có “tiếng nói” giống một thằng cha hàng xóm, đúng không cả nhà?

Mình xin phép list một phần nhỏ buổi làm việc của 2 anh em để các bạn dễ dàng hiểu được đường hướng mà quyển sách chia sẻ là gì nhé.

Hướng 1: ĐẸP TỪ THIÊN NHIÊN

Vẻ đẹp kết tinh từ tạo hóa

Vẻ đẹp kết tinh từ thiên nhiên

Cho nét đẹp trong xanh như tự nhiên

Đẹp trong xanh, tựa thiên nhiên

Hướng 2: VẺ ĐẸP CỦA THIÊN NHIÊN LÀ VẺ ĐẸP KHÔNG TUỔI

Chọn thiên nhiên cho nét đẹp không tuổi

Đẹp cùng thiên nhiên là vẻ đẹp không tuổi

Đẹp tựa thiên nhiên là vẻ đẹp bất biến

Hướng 3: THIÊN NHIÊN LUÔN ĐẸP NHƯ CHÍNH MÌNH

Đẹp tựa thiên nhiên, đẹp như mình vốn dĩ

Đẹp tự nhiên như thiên nhiên vốn dĩ

Đẹp cùng thiên nhiên, đẹp theo lẽ tự nhiên

Hướng 4: TUỔI THANH XUÂN

Đẹp cùng thiên nhiên, đẹp mãi tuổi xanh

Cùng thiên nhiên cho nhan sắc mãi xanh

Cách nạp và xuất ý tưởng

Hồi đó mình thụ động lắm, đọc xong quyển sách 90-20-30 thì bớt nhiều rồi bởi vì mình biết ý tưởng không tự nhiên sinh ra, nó trải qua quá trình dài trong suốt đường đời não vận động.

Cách tốt nhất để có thêm nhiều ý tưởng hay ho đó chính là nạp đúng nơi và xuất đúng chỗ.

Nạp nè

 • “Lụm lặt” kiến thức từ người này người kia: Có khi bạn sẽ vỡ ra như anh 30, biết thế nào là cấu trúc, hồi, đoạn, sắc thái của một câu chuyện.
 • Đọc sách: Là một liều thuốc bổ não cần có của người làm sáng tạo. Phải công nhận rằng bạn không thể nuốt tất tần tật tinh túy của một quyển sách, nhưng những nội dung ấn tượng sẽ ở lại trong đầu để lúc cần não đem ra sử dụng.
 • Tham gia buổi triển lãm, hội thảo, sự kiện…. có liên quan: Đừng nhốt mình một chỗ, đến những event này để được tiếp xúc với thế giới quảng cáo chuyển động không ngừng là lời khuyên của Sói ca đó các bạn

Xuất nè

 • Giãi bày mọi lúc mọi nơi

Ngành sáng tạo nó lạ hơn các ngành lân cận, nếu quyết tâm theo đuổi, bạn không nên che giấu cảm xúc của mình. Phải cố gắng khai thông và biểu đạt nó bằng ngôn từ nhiều nhất có thể.

Tự vui, tự soi mình qua câu chữ cũng là hành trành khám phá bản thân không thể thiếu của dân content.

 • Viết mỗi ngày

Không chỉ quyển sách này, mà mình cũng từng khuyên bạn nên tập viết mỗi ngày để nâng cao vốn từ, khả năng viết lách. Thực hành đều đặn, chữ của bạn sẽ ngày càng sắc bén hơn.

Chơi chữ

Trong số các bài học vỡ lòng về câu chữ, mình khá thích phần chơi chữ. Nó giúp người đọc ấn tượng, nhớ lâu và sâu hơn về các headline.

Có các cách chơi chữ được Sói ca nhắc đến sau đây:

 • Chẻ từ: BỆNH CÓ HIỂM, BẠN VẪN KHÔNG NGHÈO
 • Nghĩa đen lẫn bóng: BÉ YÊN BỤNG CHO MẸ YÊN BỤNG
 • Từ đồng âm: HÀNG TẤN PHIM BOM TẤN ĐANG CHỜ BẠN
 • Nói lái: THANH NHIỆT THIỆT NHANH

Dựa trên phát âm giống nhau của tiếng Việt & Anh: Laura. Cuộc đời chưa thấy đứa bé gái nào “lo ra” như nó.

Đúng đề

Và cho dù là viết quảng cáo hay viết cho bất cứ ngành hàng nào đi chăng nữa, thì viết đúng đề, viết đúng trọng tâm, đúng định hướng mà khách hàng yêu cầu vẫn là bài học mà người viết luôn phải “chèn vào não, nhét vô tim”.

Trước đây mình hay ngơ lắm, viết bay cho đã rồi không biết được điểm dừng. Nhưng sau khi đọc quyển sách này thì bớt “ảo mộng”. Viết đúng đường ray mới chính là điều khách hàng & thương hiệu mong muốn.

Dám sai… để làm lại

Dám sai là bài học làm mình ấn tượng nhất. Dám sai cũng là cách bạn trân trọng ý tưởng của mình.
Thử nghĩ mà xem, nếu ngay cả bản thân bạn còn không cho ý tưởng của mình một cơ hội ĐƯỢC thấy ánh mặt trời, thì còn ai sẽ yêu thương nó.

Và điều đau khổ nhất của sáng tạo, là chính sự e dè, nhút nhát của mình đã giết chết ý tưởng ngay từ khi nó còn trong trứng nước.

Mình học được rằng, đôi khi sự can đảm sẽ dẫn lối ý tưởng thăng hoa. Mong là bạn cũng vậy.

Sắc thái

Nhờ quyển sách này mà mình học được rằng, khi viết quảng cáo thì sắc thái của câu rất quan trọng. Đúng y như rằng: Người đọc cảm trước rồi mới hiểu.

Điển hình như anh 30 sửa câu job tuyên truyền bảo vệ loài voi từ “Khoảnh khắc cùng voi” đến “Không mua ngà, vui đến già” và cuối cùng là “Yêu voi cái coi”.

Mình tin rằng không chỉ bản thân mà bạn cũng nhận ra sự thay đổi lớn trong sắc thái của câu. Vậy nên muốn tạo “không khí” cho câu chữ của mình, bạn đừng quên bài học này nhé!

Ngoài ra, mình có nghiên cứu thêm 1 số sách về ngành quảng cáo và sáng tạo, bạn có thể đặt tại link bên dưới. Mong rằng nó sẽ giúp bạn cải thiện tư duy công việc và sáng tạo trong viết lách.

5. Tạm kết

Mình chỉ xin review nhẹ nhàng vậy thôi vì chắc chắn câu chữ của mình không thể nào diễn tả hết sự đặc sắc của quyển sách này.

Nếu như bạn đang có ý định dấn thân vào ngành quảng cáo hoặc muốn cải thiện khả năng viết của mình, tin rằng sách 90-20-30 |90 bài học vỡ lòng về ý tưởng và câu chữ là một “bom tấn” bạn không thể bỏ qua.

Mong nhận được comment, like, share của các bạn để mình có động lực thực hiện các bài viết tiếp theo.

43 bình luận

 1. Pingback: 3undeserved

 2. https://papillonvip.com/city/Discreet-apartments-in-Nahariya.php:

  עיסוי טנטרי חושני מאפשר לזוג להתחיל מסע חושני וארוטי לכיוון המודעות של הגוף,
  המוח כולו, ורגשות להפיץ את האנרגיה המינית שלהם סביב גופם.
  טיפול עיסוי זה מסייע לזוגות על ידי העמקת
  הרפיה, הרגעת הרגשות, ואז העוררות המינית וכן חיזוק האינטימיות בין בני הזוג.
  הצימרים של נח בגולן מתאימים לזוגות ולמשפחות עם
  ילדים כאחד. אפשרות לקבל צימר פרטי עם ג’קוזי.
  ישראלית בת 25 מארחת בדירה מפוארת , פרטי ודיסקרטי.
  בחורה חדשה בקריות – ישראלית בת 23 – חדש חדש
  לדיסקרטים בלבד … בת אל, נערות ליווי בלוד,
  הולכים הרבה? נערות ליווי משרד ליווי סקס 69 בישראל –
  בנות דוגמניות צעירות לכל טעם.
  באמצעות נערות ליווי בכפר-סבא בסמוך למקום המגורים
  שלכם תוכלו גם אתם לקבל את מיטב ההנאות והריגושים והכול תחת קורת גג אחת.
  אתה רוצה בחורה שתגרום לך להרגיש כמו מלך, ואנחנו
  יכולים לענות על הצורך הזה, עם
  נערות הליווי שלנו. נערת הליווי הכי
  סקסית שתראה. כל שנשאר לכם הוא לצלצל
  לאחת המודעות ולקבוע פגישה עם אחת מנערות הליווי המדהימות שיש לעיר זו להציע.

  Also visit my homepage: https://papillonvip.com/city/Discreet-apartments-in-Nahariya.php

 3. https://ivoryvalentine.com/regions/Discreet-apartments-in-Hadera.php:

  משום שמדובר בחוויה בריאה, יש להשתדל לא להיות
  במתח ואפילו לתכנן את הכול כך שתוכלו להגיע
  גם לפני הזמן לעיסוי מפנק בנתניה/השרון , אם מדובר בעיסוי המתבצע בקליניקה
  בנתניה/השרון של המעסה. הכול
  תחת קורת גג אחת. בבתי המלון לא
  ניתן להשכיר חדרים לפי שעה ולכן הדרך הקלה והפשוטה ביותר לעשות זאת היא באמצעות השכרה של דירות דיסקרטיות בחולון או דירות דיסקרטיות
  במרכז, לפי העדפתכם. בבתי המלון לא ניתן להשכיר חדרים לפי שעה ולכן הדרך הקלה והפשוטה ביותר לעשות זאת היא באמצעות השכרה של דירות דיסקרטיות בגבעתיים או
  דירות דיסקרטיות במרכז, לפי העדפתכם.
  בבתי המלון לא ניתן להשכיר חדרים לפי
  שעה ולכן הדרך הקלה והפשוטה ביותר לעשות
  זאת היא באמצעות השכרה של דירות דיסקרטיות ברחובות או דירות
  דיסקרטיות במרכז, לפי העדפתכם.
  דירות דיסקרטיות מפוזרות בכל מיני אזורים בארץ ותוכלו למצוא דירות דיסקרטיות במרכז ואפילו דירות דיסקרטיות
  בחולון. תוכלו למצוא מרכזי ספא
  באזורים הררים וכפריים, הרחק מערים גדולות ויבחרו בהם אנשים שמעדיפים אזורים מוקפים
  בטבע ובירוק.

  Check out my homepage :: https://ivoryvalentine.com/regions/Discreet-apartments-in-Hadera.php

 4. https://alyssalambrini.com/citys/Discreet-apartments-in-Nes-Ziona.php:

  בדרך כלל, כלקוחות – אנו נוטים לאמץ מעסים שדוגלים באסטרטגיה גמישה מולנו, אך ישנם לעתים כמה מעסים
  שאינם גמישים שדווקא הם עשויים להתגלות כאנשים שתתחברו אליהם ושיספקו עבודה מאד מקצועית הלכה
  למעשה. מאד חשוב לעבור על כל מיני סוגים של המלצות כדי לאשש
  שהבחירה שבחרתם אכן מתאימה
  לכם מבחינת התוכן של העיסוי.
  עד כה, תיארנו בשלושה פרקים כיצד נראות שיחות הטלפון שלכם טרם
  העיסוי. שיא הנוחות עם נערות ליווי בחיפה שמחכות להגיע עד אליך.
  ישנם גברים, בעיקר אנשי עסקים,
  אשר רוצים ליווי לאירוע וישנם את כל שאר האנשים
  שרוצים לבלות עם נערות ליווי במיטה,
  עיסוי אירוטי אינטימי ודיסקרטי שיעשה להם נעים.
  בדירות תוכלו למצוא את כל מה שאתם צריכים.
  ובכן זוהי בדיוק הבטרייה שאתם
  צריכים להטעין. ראשית, אינכם צריכים לצאת מהבית, כך שאתם חוסכים המון זמן בכל
  הקשור להגעה לקליניקת העיסויים ברמת הגולן
  . בשביל בילוי עם דירות דיסקרטיות מבוגרות אתם צריכים שני דברים, נערת ליווי בוגרת ודירה לקחת אותה אלייה.
  אתם רק צריכים הנאה ולא אכפת לכם משום דבר אחר?

  My website :: https://alyssalambrini.com/citys/Discreet-apartments-in-Nes-Ziona.php

 5. https://ivoryvalentine.com/regions/Discreet-apartments-in-the-north.php:

  המוצעים לכם – מהשבדי, דרך השיאצו ועד עיסוי בבאר שבע הרקמות, אך גם לאחר שבחרתם את סוג העיסוי, תוכלו להנחות את
  המעסה באשר לעיסוי המתאים לכם ביותר.
  לסיכום, דירות דיסקרטיות מדגישות את היתרונות של בילוי רומנטי ואפשר להזמין אליהן נערות ליווי
  גם בלי שום סוג של הכנה מוקדמת.

  את מוציאה את הזין שלו מהפה שלך ונותנת לו נשיקות ונשיכות סקס דירות דיסקרטיות בירושלים זונות רכות על החיבור הזה, מאחורה, בין הזין
  שלו לכיפה של הזין שלו והוא מתפתל בהנאה.
  לכן, אם אתה אלרגי לרכיבים שונים, אז יש לספר על כך למומחה.
  במידה ותרצו לכלול גם כיבוד/ארוחה/תפאורה במקום יש לתאם זאת
  מראש מול משרדי הספא. ישנם אנשים
  שלא מרגישים בנוח שבן המין השני נוגע בהם, כך שחשוב לתאם מראש עם מכון העיסוי מפנק בהשרון והסביבה את מין המעסה.
  המעסה הזאת תגרום לך להרגיש חושים שעוד לא הרגשת,
  … זוהי עובדה ידועה ולכן,
  זוגות באים לקבל טיפול של עיסוי מפנק ברמת הגולן
  , או בכל אזור אחר בארץ תוכלו לבחור
  את המעסה על פי האזור שבו אתם גרים.
  מסאג’ מפנק מפרטי ברמת גן. ממה מורכבת שיטת העיסוי
  מפנק?

  Feel free to visit my homepage – https://ivoryvalentine.com/regions/Discreet-apartments-in-the-north.php

 6. http://bit.ly/3tAClKD:

  השכרה של דירות דיסקרטיות בחולון היא משימה קלה מכפי שנהוג לחשוב,
  בעיקר בגלל סיבות כמו היצע רחב, מחירים אטרקטיביים ותנאים נוחים.
  אתם צריכים מקום קרוב לבית, נעים ומפנק, ברמת
  מחירים סבירה ושלא מחייבים
  אתכם על לילה שלם כאשר רק ביליתם שם
  שעתיים. לשמח את כל המשאלות שלך את מהממת את התחת המדהים של החזית ייאלצו לחזור אליי שוב אני צעירה, יפה, סקסית, ייפגשו עם נאותה
  ממס אדם נעים נוסף בדירה על הגנה.

  הם יכולים לפרוק את הלחץ והמתח
  שלהם מול אדם לא ידוע ללא כל חששות ולהיפתח למגוון עולמות חדשים.
  העיסוי מבוצע על ידי אדם או באמצעות מכשור מכני, בקצב שמותאם אישית לצרכי המטופלים.
  השיאצו מהווה שיטת עיסוי יפני
  עתיקה, הכוללת לחיצה על נקודות ספציפיות לאורך הגוף
  באמצעות האצבעות, הידיים והמרפקים, לפי מקצב ספציפי.
  אנו מאמינים באיזון בין הגוף והנפש,
  וכדי להעניק לכם את החוויה המושלמת הקמנו את רשת הולמס פלייס ספא הנמצאת ב- 8 ממועדוני הולמס פלייס.
  בכל שנה מחדש אתם שואלים את עצמכם
  מה תוכלו להעניק במתנה לבן או בת הזוג, בן משפחה, מכר,
  חבר או קולגה מהעבודה. האם אלו שעות
  שתנצלו לצורך שינה ומנוחה, קריאת ספר או
  בילוי אינטימי עם בת הזוג. אנשי תל
  אביב והמגיעים אליה ומחפשים מקום שקט
  ושלוו לבלות בו מספר שעות הרחק מההמולה לבילוי אינטימי
  עם בת הזוג או להתארח אצל בחורה שתענג ותפנק אתכם בדירה
  דיסקרטית?

 7. דירות דיסקרטיות בבית שמש:

  איפה אפשר להזמין ספא אירוטי? סביר להניח שמחיר של הזמנת נערת ליווי לתל אביב יעלה כמו להזמין את אותה הנערה
  לבת ים, הרצליה, פתח תקווה וכדומה.

  זורמת ולברלית. תתקשר עכשיו להזמין
  את מוניקה בחיפה והקריות.
  אז בין אם אתם לבד או עם בת זוג,
  נערות ליווי בירושלים בהחלט יכולות
  לספק את התשובה המושלמת ביותר למפגשים של פעם אחת
  בחיים. בכל פעם שאתה מרגיש שאתה
  עומד לגמור, אתה שולף את זה החוצה, עוצר לאט, מנשק אותה ועושה את זה שוב.
  אתה רק רוצה לטעום את זה וזה בדיוק מה שאתה ממשיך לעשות.
  דמיין לך שיש מישהי בקריות שפשוט מחכה שתתקשר,
  לא סתם עוד בחורה שלא שווה את זה, אלא
  רוסייה לוהטת ומדהימה, ורוצה לענג אותך.
  יפיפייה מחכה לך במיקום דיסקרטי בעיר בוא להתפנק בכיף עם
  בחורה אמיתית לגמרי! אותו הדבר חל אז גם
  על סקס, מכיוון שהן יכולים לעזור לך לחזור “למגע” עם
  הגוף שלך, ובתמורה ללמד אותך איך לגרום למישהו אחר להנות.

 8. דירות דיסקרטיות בצפון:

  משרד עו”ד רחלי קלקנר, עורכי דין ומגשרים, הינו משרד בוטיק, איכותי, יצירתי ודינמי המתמחה ברמה הגבוהה ביותר בקשת ענפה של שירותים משפטיים, החל מייצוג והופעה בבתי משפט ובתי הדין ועד לעריכת חוזים והסכמים וביצוע עסקאות מקרקעין ונדל”ן.
  אחזקת בריכות שחייה פרטיות שרות תיקונים למערכות ספא ג’קוזי,סאונות ובריכות שחייה מוסמך
  מטעם משרד הבריאות לאחזקת הבריכה.
  זאוס ספא לשעבר הולמס פלייס ראשון לציון הוא המקום הכי מפנק בעיר!
  היום תוכלו ליהנות מעיסוי
  מפנק במחיר מיוחד. תוכלו לשאול חברים קרובים שכבר התנסו בעיסוי מפנק, או לגלוש גולשים ברשתות החברתיות.
  בעיסוי זה המעסה מתמק בעיקר באזור הגב.
  לצורך כך ניתן להיכנס לפורומים מקצועיים ברחבי הרשת ולשאול שם אנשים אובייקטיביים
  לגבי עיסוי ארוטי בראש העין באזור.
  ישנם מגוון רב של עיסויים אבל על מנת
  לעבור את הניסיון הראשון שלכם בעיסויים, הזמינו עכשיו עיסוי מפנק בצפון,
  במידה ואתם גרים באזור זה. פורטל VipSpa הוא פורטל אשר קם על מנת
  לייעל את תהליך בחירת מכוני ספא ברחבי הארץ.

  אריאב אחזקות הוקמה בראש ובראשונה על
  מנת לענות על צרכיהם של וועדי בית
  גדולים בצפון הארץ ולתת מענה לכל צורך המתעורר בתחזוקת בנייני מגורים ודירות פרטיות.
  לפטופ רחובות תיקון מחשבים ניידים הוקמה כדי לתת מענה ללקוחותיה שמחפשים היכן לתקן
  את המחשב הנייד שלהם / לתקן את האייפד שלהם ונתקלים רק במעבדות שמתעסקות בתיקון
  מחשבים נייחים ואינן מקצועיות בתיקון מחשבים ניידים.

 9. נערות ליווי בתל אביב:

  אין דבר יותר טוב מלהיות מפונק
  בעיסוי מקצועי ברמה הגבוהה ביותר?
  המעסה המקצועי בקרית שמונה/נהריה
  מטעם המכון יגיע עד אליכם עם מיטת מסאז’ נפתחת, שמנים וכל הציוד
  הנדרש לביצוע המסאז’ ברמה הגבוהה ביותר גם בתנאי שטח או בתוך בית.
  זה עיסוי הוליסטי ולא נועד למקרים בהם אתם עם
  שרירים תפוסים או מעוניינים בעיסוי הכולל לחיצות חזקות בגוף.
  לרוב, עיסוי מפנק בירושלים או בכל
  אזור אחר בארץ, אורך כשעה, כך שבשעה זו, עליכם להתמקד בהנאה שלכם ובגוף שמתחיל לתת
  את הסימנים שטוב לו שהוא נרגע והמתח בשרירים ייעלם כלעומת שבא.
  זוהי עובדה ידועה ולכן, זוגות באים לקבל טיפול של עיסוי מפנק בצפון , או בכל
  אזור אחר בארץ תוכלו לבחור את המעסה על פי
  האזור שבו אתם גרים. אפשר להזמין מבעל המקום את השירות האלו לתוך דירה דיסקרטית מבלי לחשוש ולבלות מספר שעות של מסיבת רווקים מתהוללת ושמחה ולחזור יום אחר כך לשגרה הרגילה והמוכרת.
  בדירות יש שירותים ומקלחת מפנקים, מיטה שכיף לנוח
  בה, מקרר עם אלכוהול ומטבחון וניתן להזמין
  לדירה אוכל. המטפלים מגיעים עם מיטות טיפול
  מקצועיות וכל הציוד הדרוש לעיסוי מקצועי ומשובח.
  טיפול להפגת מתחים, להמרצת מחזור הדם, לרוגע ופינוק.
  העיסוי המקצועי בקרית שמונה/נהריה תפס מקום רב בתחום הרפואה המשלימה וידוע כבר לאורך דורות רבים כשיטת טיפול יעילה גם עבור ספורטאים וגם עבור אנשים אחרים.

 10. נערות ליווי בתל אביב:

  כמו כן עיסוי דיסקרטי בעפולה
  ניתן בדרך כזו שמאפשרת לכם לבחור אם לספר על החוויה
  או לשמור אותה לעצמכם – רק אתם קובעים מי יידע שעברתם עיסוי אירוטי בעפולה (אגב, אם תספרו לחברים שלכם שקיבלתם מסאג’ אירוטי בעפולה, קרוב לוודאי שתגלו שגם הם
  נהנו מהאופציה הזו או מאופציה דומה כמו למשל עיסוי אירוטי בחדרה).
  כשאתם מתעניינים לגבי עיסוי בחדרה , דעו כי פתוחות בפניכם שתי אפשרויות עיקריות: עיסוי בחדרה המתבצע בבית הפרטי שלכם או עיסוי בחדרה המתבצע בקליניקה פרטית
  בחדרה . כשאתם מתעניינים לגבי עיסוי ברמת הגולן , דעו כי פתוחות בפניכם שתי אפשרויות עיקריות:
  עיסוי ברמת הגולן המתבצע בבית
  הפרטי שלכם או עיסוי ברמת הגולן המתבצע בקליניקה פרטית ברמת הגולן .
  עיסוי בחולון לאנשים מסורתיים – האם אפשרי?
  עיסוי בחולון כמתנת יום הולדת נשמע לכם כמו חלום?
  איכות היא ערך עליון בהזמנת
  עיסוי אירוטי בדירות דיסקרטיות. צפה בדירות דיסקרטיות עם
  רוסיות צעירות וישראליות סקסיות וליברליות.
  עם זאת, תוכלו לשבור את השגרה
  המוכרת והידועה מראש עם עיסוי בבית שמש כאנשי משפחה אתם משקיעים בילדכם וכאנשי קריירה אתם משקיעים בעבודה מסורה ומקצועית.
  פרטיות זה בהחלט שם המשחק, כאן לא תוכלו לפספס את הדברים לא כשמישהו בדק, עשה את ההשוואות והכול בכדי שלא תפספסו את העיקר- דירות בעלות היגיינה גבוהה, פינוקים אין סופיים ובעיקר אחריות מלאה שהן פרטיות
  ודיסקרטיות ברמה ללא פשרות.

 11. נערות ליווי בתל אביב:

  לא ניתן לקבוע מראש כמה עולה עיסוי
  בראש העין, זאת מאחר וכל עיסוי בראש העין
  מבוסס על טכניקה אחרת ואורכו משתנה.
  לא ניתן לקבוע מראש כמה עולה עיסוי
  בנתניה, זאת מאחר וכל עיסוי בנתניה מבוסס על טכניקה אחרת ואורכו משתנה.
  אם אתם מחפשים עיסוי מפנק במרכז או עיסוי מפנק בראש העין ללא ספק זה העיסוי בשבילכם.
  ישנם אנשים שמקבלים עיסויים למטרות פינוק וכייף בביתם
  ולפעמים מגיעים לדירה דיסקרטית בפתח-תקוה
  אך גם ישנם אנשים המבקשים לעבור עיסוי במרכז בעקבות כאב מסוים.
  התייעצות עם אנשי מקצוע: אם יש יצא לכם להסתייע
  בעבר באנשי מקצוע מתחומים מקבילים באזור, כמו למשל רפלקסולוגים, מעסים רפואיים ומטפלים אלטרנטיביים בשיטות שונות, תוכלו בהחלט לשאול אותם
  לגבי עיסוי ארוטי בראש העין ואם הם אכן מכירים
  מקום כזה, סביר להניח שזה יהיה מקום מקצועי שייתן לכם שירות טוב.
  מרגיע את הגוף: אם גם אתם כמו ישראלים רבים
  החיים באזור, מרגישים שהמתח ושגרת היומיום עולים על גדותיהם, עיסוי ארוטי בראש העין זה משהו שבהחלט יעזור להביא להקלה ולשחרור השרירים שנתפסו.

 12. שירותי ליווי באילת:

  חוסר יכולת של האם (פיזית או נפשית) או המשפחה לגדל את הילוד.
  הסיבות לפנייה לפסיכותרפיה הן מגוונות,
  ביניהן לחץ חמור וארוך טווח, סימפטומים
  של חולי גופני ללא סיבה רפואית
  (שינויים בהרגלי השינה או בתיאבון, למשל), אנרגיות נמוכות, עצבנות מתמשכת, אובדן עניין בהנאות החיים,
  חוסר תקווה שאינו מרפה או אבחנה של איש מקצוע לפיה המטופל סובל מדיכאון,
  הפרעה דו-קוטבית, הפרעת דחק פוסט-טראומטית או כל
  הפרעה נפשית אחרת שמביאה להפניה לטיפול פסיכולוגי מקצועי.
  התייעצות עם אנשי מקצוע:
  אם יש יצא לכם להסתייע בעבר באנשי מקצוע מתחומים מקבילים באזור, כמו למשל רפלקסולוגים, מעסים רפואיים
  ומטפלים אלטרנטיביים בשיטות שונות, תוכלו בהחלט
  לשאול אותם לגבי עיסוי ארוטי בהוד השרון ואם הם אכן
  מכירים מקום כזה, סביר להניח שזה יהיה מקום מקצועי שייתן לכם שירות טוב.

  לבלות לילה עם הבחורה הזאת הוא
  אושר שמימי, קסם ותאווה שמעולם לא חוויתם בעבר.
  אך כאשר יוצאים לבלות לא תמיד פוגשים בחורה שתזרום אתכם ולא תמיד יש בחורות אשר מוצאות חן בעיניכם.
  דמיינו לעצמכם דירה דיסקרטית בכרמיאל מעוצבת ומושקעת,
  עם מספר בחורות חטובות ויפות,שכל מה שהן רוצות זה רק לספק אתכם.אבל למה לדמיין, שאפשר להגשים.
  מזמינה אותך אלי לדירה דיסקרטית נקייה נעימה ומפוארת
  לעיסוי איכותי ממעסה מקצועית מעסה עם ניסיון…

 13. נערות ליווי באילת:

  קליניקות חדשות במרכז רופאים ומטפלים שנפתח
  לפני כשנה. התייעצות עם אנשי מקצוע: אם יש
  יצא לכם להסתייע בעבר באנשי מקצוע מתחומים מקבילים באזור, כמו למשל רפלקסולוגים, מעסים רפואיים ומטפלים אלטרנטיביים בשיטות
  שונות, תוכלו בהחלט לשאול אותם לגבי עיסוי ארוטי בראשון לציון ואם הם אכן מכירים מקום כזה, סביר להניח
  שזה יהיה מקום מקצועי שייתן לכם
  שירות טוב. כמו כן, הם יכולים להתמחות במבחר מרפאות חוץ,
  בתי חולים ומסגרות רפואיות מגוונות.

  כמו כן, פועלות במתחם החוג מגוון קליניקות, המאפשרות לסטודנטים להתלוות לצוות של קלינאיות תקשורת מוסמכות ולהתנסות
  בשטח. המעסה משתמש במרפקיו לצורך לחיצות
  איטיות בנקודות אנרגטיות ספציפיות וכמו כן, המטפל
  מניע את מפרקיו של המטופל בתנוחות מסוימות שמסייעות משמעותית לזרימת הדם
  בגוף. שיחות מאומתות, פגישות לגבי כל הפרטים וכמו ראיון
  עבודה ראשוני כך גם מבדק מוקפד ביותר לפני שהקוקסינליות יוצאות לכיוון ונענות למודעה שלכם.

  אני מתי עליו לאחר ש, חושב שהוא היה חלום שהתגשם, שירותי ליווי בהוד השרון וכשהוא הזמין אותי לטיול כל
  אחר, לא היסס להסכים, טוב הצהיר לו שהוא צריך רק לקבל חדר
  אחד מני רבים ליווי בהוד השרון הפעם.

 14. שירותי ליווי באילת:

  הפורטל היחיד אשר מספק פלטפורמת איתור וגיוס עובדים עבור ארגונים
  הפועלים בתחמי הטיפול, הרפואה והסיעוד הן עבור מוסדות המתמחים
  בטיפול באוכלוסיית הגיל השלישי והן עבור
  מוסדות המספקים מענה רפואי למאושפזים כתוצאה ממגוון סיבות.
  שר”פ תל השומר הינו מרכז רפואי פרטי, שנמצא בסמוך למרכז הרפואי שיבא. בשר”פ תל השומר עובדים צוות המקצועי והמיומן ביותר
  של רופאי שיבא, ממרבית מקצועות הרפואה הקיימים.
  מי שרוצה להצטרף למרכז רפואי יוקרתי ומאובזר, המאפשר את המכשור והטכנולוגיה החדישים ביותר מוזמן להגיע לטופ מדיקל.

  אם לא מספיק שהמלון מדורג בתור
  מלון 5 כוכבים, ואם לא מספיק שהמלון כולל בתוכו בריכה
  שמשקיפה לים התיכון, קבלו את הספא ה-EXTRA מפנק במלון.
  כל דירה מתאפיינת בחדר מיטות גדול,
  חדר מקלחת מפנק ואווירה יוצאת דופן שתעיף את החוויה כמה
  רמות מעל לכל מה שחווית עד היום.

  לרוב חדרי טיפולים באשדוד כוללים כורסאות או ספות ואווירה נעימה ורגועה על מנת להעניק
  את הטיפול האולטימטיבי למטופל.
  המעסה מגיעה ירושלים עם מיטת מעסים, שמן עיסוי וחיוך על מנת שתוכל
  ליצור עבורכם את האווירה הטובה ביותר.
  וזאת ניתן לראות באמצעות אתר IROOM המציג מגוון רחב של צימרים לפי שעה ברמות אירוח שונות וכמובן גם
  יוקרתיות, ניתן להשכיר את הצימרים לשעתיים עד שלוש לרוב
  והדגש באירוח הוא על פרטיות ורומנטיקה.
  מולטיטסקיג פי.סי מציעה מגוון שירותי מחשוב, רשתות, אלקטורניקה ועוד בערים שונות באיזור המרכז עם אפשרות מתן שירות
  עד הבית.

 15. ליווי באילת:

  התחילו לגלוש בפורטל הלוהט ביותר תחת קטגוריה של נערות ליווי
  באר שבע ותנו לזה לקרות לכם באמת-
  הנאה מושלמת, מרטיטה ומרחיקת לכת
  עם נשים שמדברות לעניין, נראות מדהים ומשאירות טעם של עוד.
  באמצעות פורטל הבית מגזין בננה תחת קטגוריה נערות ליווי
  באר שבע תוכלו לבחור את הברונטית
  המושלמת, הבלונדינית הלוהטת או אפילו את
  הבחורה הסקסית שיודעת איך לענג ואיך לתת מעצמה 100 אחוז של הנאה.
  לאחר שתגדירו את הצורך הבסיסי הזה
  תוכלו לקבוע גם היכן יתקיים המפגש האינטימי,
  מתי ולמשך כמה זמן. כאן תוכלו להשיג את הטוב ביותר, נערות
  מושלמות ויפות שיודעות איך לענג כל גבר ומבינות מה הצורך האמיתי שלכם.
  הזדמנויות והתקדמות, זה מה שמעניק לאדם לא רק את איכות החיים הטובה
  ביותר, אלא גם מתח.. כל עיסוי שתזמינו לביתכם יעניק לכם זמן איכות בחלל
  האינטימי שלכם ובעיקר רוגע וחידוש מצברים.
  בפורטל הבית שלנו מגוון של קטגוריות וכן מודעות מגוונות שנבדקות ומתפרסמות בהתאם- הכול בכדי שיהיה לכם קל,
  נכון ובעיקר מרגש. בפורטל אקספיינדר, הפורטל הגדול במדינה תוכלו להנות
  משירותי ליווי לעיסוי על ידי
  נערות ליווי בירושלים מכל הסוגים
  ומכל העדות, שחורות, בהירות,
  בלונדיוניות, שופעות ועוד מכל דבר על מנת לתת מענה לכל
  טעם אישי של גבר כזה או אחר. איך גולשים בפורטל ואיך מוצאים נערת ליווי איכותית?

  היכנס ובחר נערת ליווי צעירה וסקסית שזמינה באזורך.

 16. ליווי באילת:

  עיסוי טנטרי חושני מאפשר לזוג להתחיל מסע חושני וארוטי לכיוון המודעות של הגוף, המוח כולו, ורגשות
  להפיץ את האנרגיה המינית שלהם סביב גופם.
  טיפול עיסוי זה מסייע לזוגות על ידי העמקת הרפיה, הרגעת הרגשות, ואז העוררות
  המינית וכן חיזוק האינטימיות בין בני הזוג.
  הצימרים של נח בגולן מתאימים לזוגות ולמשפחות עם ילדים כאחד.

  אפשרות לקבל צימר פרטי עם ג’קוזי.
  ישראלית בת 25 מארחת בדירה מפוארת , פרטי ודיסקרטי.
  בחורה חדשה בקריות – ישראלית בת 23 – חדש חדש לדיסקרטים בלבד …
  בת אל, נערות ליווי בלוד, הולכים הרבה?
  נערות ליווי משרד ליווי סקס 69 בישראל
  – בנות דוגמניות צעירות לכל טעם.
  באמצעות נערות ליווי בכפר-סבא בסמוך למקום המגורים שלכם תוכלו גם אתם
  לקבל את מיטב ההנאות והריגושים והכול תחת קורת גג אחת.
  אתה רוצה בחורה שתגרום לך להרגיש
  כמו מלך, ואנחנו יכולים לענות על הצורך הזה,
  עם נערות הליווי שלנו. נערת הליווי הכי סקסית שתראה.
  כל שנשאר לכם הוא לצלצל לאחת המודעות ולקבוע
  פגישה עם אחת מנערות הליווי המדהימות שיש
  לעיר זו להציע.

 17. שירותי ליווי באילת:

  נערות ליווי בימינו מעניקות שירותים המהווים פתרון עבור גברים אשר עשויים להזדקק לשירות
  זה או אחר. אני מניח שאני לא צריך לספר לכם מה
  עושים עם נערות ליווי בחדר המיטות… מעכשיו ניתן לפלפל כל אירוע עסקי או פרטי שלכם עם עיסוי לבחירתכם.
  יש עיסויים ארוטיים בליווי שמנים ועוד מגוון סוגים לבחירתכם.
  זה הוא לא פורום של סוכנות או משרד ליווי
  בודד – זה אתר שמספק מגוון עצום של
  משרדי ליווי. משרד סקס עם תמונות אמיתיות לחלוטין.
  כמו כן, תמונות אמיתיות של נערות ליווי בכפר סבא.

  נערות ליווי בגבעתיים אז בגעתה למקום הנכנון שבו תקבלו את העיסוי הטוב ביותר שיסופקו לכם נערות הליווי מנוסות ומיומנות שלנו המגיעות עד לביתך מלון
  או חדר . באילו ימים כדאי להשתמש בשירות של מסאג’ אירוטי בגבעתיים?
  האם בחוזה של הקליניקה להשכרה בשרון תיתכן גמישות בהשכרה הכוללים ימים
  ושעות? צריך לבדוק את הפרמטרים שיש מסביב, האם מדובר בעיסוי באזור רחובות או מחוצה לה?
  במקרים כאלו, כדאי לברר אל מול המעסה האם הוא
  מציע דיל של כמה עיסויים במרכז במחיר מיוחד.
  הגן הקסום בעיר העתיקה חדרים להשכרה לפי שעה בבאר שבע במחיר
  נוח, ברחוב טרומפלדור בעיר העתיקה – מקום
  קסום.

 18. ליווי באילת:

  מרכז קליניקות חדש ומאובזר בעיר העתיקה בבאר שבע!

  עיסוי מקצועי בבאר שבע יכול
  להינתן לכם מגבר או מאישה.
  אם החלטתם להינות מעיסוי טנטרי מגבר לגבר,
  או מכל עיסוי מסוג אחר, אתם
  מוזמנים לפנות לפורטל המעסים ולמצוא את המעסה המקצועי
  והמנוסה ביותר בתחום. אך אם אתם
  מעוניינים בעיסוי מפנק בפתח תקוה לצורכי הנאה ורגיעה או לרגל
  אירוע שמחה מסוים, תוכלו לקרוא במאמר זה על שלושה סוגי עיסויים
  אשר מתאימים למטרה זו ויעניקו
  לכם יום בילוי מפנק ואיכותי במיוחד אשר סביר להניח שתרצו לחזור עליו שוב כבר
  בשנה שאחרי. בגלל שהם מקדישים את כל זמנם לעבודה, בסוף אין להם בת זוג שתבלה איתם באירוע ואז הם נעזרים בשירותיהן של נערות על מנת להתלוות אליהם אל האירוע ולא
  להתפדח. בין יתר הדברים שהם עושים או בוחרים לייצר, שירותי ליווי בצפון בחיפה ובקריות
  הם חלק מזה וכך או כך הם מפגישים לא מעט
  אנשים עם קשת נרחבת. חברות קטנות, עצמאיים ויזמים, כולם בוחרים לפנות אל שירותי משרדים להשכרה.

  בשנים שעברו שירותי ג’קוזי ספא יועדו לעשירים מופלגים בלבד.

  עיסוי מפנק ברמת הגולן אינו נחלתם של אנשים חילוניים בלבד.
  לא. מתחם העבודה מעטפת – מומחים ומטפלים בבית אחד
  אינו מאפשר כניסת חיות למתחם העבודה.
  כן. תוכלו למצוא חניה בתשלום בכחול-לבן או
  חניה בחניונים הנמצאים בסביבה
  של מתחם מעטפת – מומחים ומטפלים בבית
  אחד.

 19. נערות ליווי באילת:

  ראשון לציון הוא סוג של “פרבר” של
  גוש דן’ בדומה לאזורים אחרים
  בגוש דן, ראשון לציון היא ביתם של מגוון רחב של מסעדות, בתי קפה, חנויות וברים שכולם ידועים בשירות יוצא דופן שהופך את הפרבר הזה למקום נהדר לבקר בו.
  אין חברה טובה יותר מאשר נערות ליווי בראשון לציון – לוהט וחושני.
  פרטים ומספרים טלפונים אתר סקס נערות ליווי
  בבנתניה ללא מין קליאופטרה מספק לכם מגוון רחב מאוד של נערות סקס ליווי בנתניה לעיסוי צעירות וסקסיות תמונות אמיתיות כאשר לכל
  נערת סקס ליווי בנתניה לעיסוי
  יש מאפיינים שונים איחודיים. מבחר דירות העומדות לרשותכם ברחבי נתניה, ממוקמות באזורים
  שונים ברחבי העיר, לרבות, אזור הטיילת.
  אין ספק שכל גבר זקוק למעט חברה בחייו
  ועבור אנשים בררנים במיוחד, בעלי סטנדרטים גבוהים, השירות מהווה פלטפורמה מעולה לבחור על פי קריטריונים שונים
  מפגשים אצלי בנתניה. נערות סקס ליווי בנתניה ללא מין איכותיים במיוחד, עם נערות סקס ליווי בנתניה לעיסוי השוות ביותר שתוכלו למצוא.

  נערות ליווי בחיפה יהפכו את הפנטסטי למציאותי.
  אז אם אתם מחפשים נערות ליווי
  בחיפה כאן תוכלו למצוא את הבחורות הסקסיות, האיכותיות והמרשימות ביותר
  בנמצא. בין אם אתם רוצים להזמין נערות ליווי בתל אביב, באילת או נערות ליווי בחיפה, קריות והצפון – אתם במקום הנכון.

  מספרים וטלפונים להזמין זונות באתר סקס שלנו באזור
  בנתניה.

 20. נערות ליווי באילת:

  ר יפה בינו בעל קליניקה פרטית בתל-אביב, וקליניקה נוספת בבית שמש.
  קליניקה נעימה ושקטה, עומדת בכל תנאי האקוסטיקה המחמירים.
  לחברה פטנטים עולמיים למוצריה וכל
  פסי היצור עוברים בדיקות יסודיות תוך בדיקות מעבדה לשימושים חוזרים ולחצים גבוהים ביותר ביציקות הבטון.
  בקליניקה פרטית בקרית שמונה/נהריה יש לכם אפשרות להתנתק מהסביבה
  המוכרת לכם, תוך שאתם זוכים לעיסוי המתבצע בחלל נעים,
  מבושם ומאד מרגיע. אתם נכנסים אל פורטל שאתם יודעים ויכולים לסמוך עליו בוודאות
  ונותנים לזה לקחת אתכם למקומות הלוהטים ביותר.
  אך אם אתם מעוניינים בעיסוי מפנק בראש העין לצורכי הנאה ורגיעה או לרגל אירוע שמחה מסוים, תוכלו לקרוא במאמר
  זה על שלושה סוגי עיסויים
  אשר מתאימים למטרה זו ויעניקו לכם יום בילוי מפנק ואיכותי במיוחד אשר סביר להניח
  שתרצו לחזור עליו שוב כבר בשנה שאחרי.
  מנוחת החיות – בית קברות לחיות מחמד, הראשון מסוגו
  בארץ, אשר נוסד בשנת 1973. כאן, בשטח פרטי, שמור ומטופח,
  הטובל בירק ומוצל בעצי פרי, תוכלו לבחור את המקום המתאים לקבורת חיית המחמד שלכם.
  תאמינו לנו כי חוש ההומור המפותח והאופי (המושך לא פחות) עושים את העבודה וגורמים ליותר ויותר לקוחות להזמין
  בילויי חוץ עם אשת חלומותיהן שמחכה
  ממש מעבר לפינה.

 21. ליווי באילת:

  באתר CoWorkers תוכלו לחפש בין מאות קליניקות להשכרה בחדרה והסביבה בקלות ובמהירות ולסנן תוצאות לפי מחירים, דירוגים, חוות דעת, מיקומים,
  כמות אנשים, שירותים במתחם ועוד..
  אך אם אתם מעוניינים בעיסוי מפנק ברמת גן לצורכי הנאה ורגיעה או לרגל אירוע שמחה מסוים, תוכלו לקרוא במאמר
  זה על שלושה סוגי עיסויים אשר מתאימים למטרה זו ויעניקו לכם יום בילוי מפנק ואיכותי במיוחד אשר
  סביר להניח שתרצו לחזור עליו שוב כבר בשנה שאחרי.
  גם אם כבר התנסיתם בעיסויים, סביר כי אינכם מכירים לעומק את כל סוגי העיסויים שונים.
  בשיחת התיאום כבר תדעו מה אותה נערה תהיה
  מוכנה לעשות עבורכם, עד כמה זה קל?
  לאחר שביקרתם בפורטל הבית שלנו נותר
  לכם לבחור , נערה מושלמת שעונה על הציפיות, על
  ההתרגשות שגואה בכם ובעיקר על הסרט שרץ לכם בראש.

  מכון טמיר פעיל באמצעות 160 קליניקות עמיתות בכל הארץ והמרפאה המרכזית שלנו נמצאת בתל אביב (חשוב לדעת – מכון טמיר
  תל אביב מוכר על ידי משרד הבריאות
  ומועצת הפסיכולוגים כמוסד המכשיר פסיכולוגים קליניים ותעסוקתיים).
  אבותינו עשו גם עיסוי ברמת הגולן באמצעות שמנים מרגיעים, בליווי מנגינות נעימות.

 22. שירותי ליווי:

  עיסוי עדין, דירות דיסקרטיות בעכו דיסקרטיות בקרית
  אתא מרגיע ומפנק בשילוב תערובת שמנים אתריים
  המותאמים אישית ע”פ צורכי המטופל. כיום ידועה התועלת בסיפוק צורכי הגוף גם בהיבט הרפואי וגם בהיבט הנפשי. יש כיום המון סוגים בניהם גם עיסוי תאילנדי, עיסוי רפואי וגם עיסוי ארוטי בנתניה. המעסים המנוסים של זמן מגע ביצעו כבר מאות טיפולי עיסוי מפנק בירושלים עד הבית לשביעות רצונם של כל המטופלים. כאשר עושים עיסוי מפנק בנתניה אינטימי הכולל מגע של איברי הגוף, שמנים בריחות אירוטים ולפעמים גם מגע מיני קרוב מאוד הכולל לבוש מינימלי של המעסה בתוך דירה דיסקרטית בנתניה, נוצרת קרבה אינטימית בין המעסה למתארח. באתר תמצאו מידע על טיפולי עיסוי יוקרתיים ותוכלו לראות תמונות של דירות דיסקרטיות. המגוון של מסלולי הטיפול באתר צפוי להפתיע ולהשאיר אתכם עם טעם של עוד. יצירת אווירה ותקשורת טובה בתחילת העיסוי משפרת אותו והופכת את הטיפול לחוויה מרגיעה. משך הטיפול יכול לנוע בין דקות ספורות ליותר משעה, בהתאם למה שהלקוח מעדיף ולפי לוח הזמנים העומד לרשותו. במידה ונפצעתם חס וחלילה, בהתאם לעצת הרופא שלכם, ניתן לבצע עיסוי אירוטי בחדרהים רפואיים בהתאם לסוג הפגיעה ולהאיץ את תהליך ההחלמה שלכם. בהתאם לכמות האנשים יהיה נתן לסגור עבורכם את מתחם הספא ליום אחד/כמה שעות בהתאם להזמנה, ליהנות מעיסויים מפנקים ומקצועיים לאורחים ולחתן השמחה כמובן, להרים תפאורה איכותית במקום, מוסיקה מרגיעה ואווירה נהדרת במתחם כולו סביב האירוע המשמח.

 23. שירותי ליווי:

  חושקים במישהי מדהימה שתגיע עד לבית המלון, לדירה הדיסקרטית או לכל מקום אחר בו
  תבחרו שזה יקרה? כמובן, כל זה מלווה בתמונות אמיתיות שלא ישאירו מקום
  לדמיון אבל הרבה מקום לפנטזיות ויצרים
  שרק הן יוכלו לתת עליהם מענה אמיתי.
  כל מה שצריך בכדי למצוא את אותה
  נערת ליווי באילת, זה טלפון חכם עם חיבור לרשת האינטרנט, וכתובת של אתר ייעודי
  אשר מרכז נערות ליווי. כיום, בעידן האינטרנט, לא צריך לעבוד קשה מדי בכדי למצוא נערות ליווי באילת ואפילו ניתן להגיע בקלות לאותה בחורה אשר תספק מענה על כל הדרישות והציפיות ממנה ומהשירות אותו היא
  מציעה. כן, הפרטיות הינה מעל לכל כך שאם אתם בוחרים את הפורטל שלנו אתם
  מבטוחים ומתקיימים על ידי אנשים שבחנו את כל האפשרויות ויצרו עבורכם דירת חלומות על כל המשתמע מכך.

  את העבודה הוא מצא לפני חצי שנה, עובד כל הלילה
  וחוזר בבוקר מוקדם, כשכולם מתעוררים, הוא, ישן.
  תאמינו לנו כי חוש ההומור המפותח והאופי (המושך לא פחות)
  עושים את העבודה וגורמים ליותר ויותר לקוחות להזמין בילויי חוץ עם אשת חלומותיהן
  שמחכה ממש מעבר לפינה. כאשר לא נמצא מודעות
  של נערות ליווי פרטיות שעובדות בעיר – נעלה רק
  את המודעות של סוכנויות הליווי ברמה הגבוהה ביותר שעובדות באותה התקופה באיזור.
  הדירות כמובן נסתרות לעין המתבונן בשביל לאפשר פרטיות מלאה ללקוח.

 24. שירותי ליווי:

  ניסרין נערת ליווי ערביה מהגליל הגיעה עכשיו
  למרכז. אולי היא הגיעה להיות נערת… ליאן
  נערת ליווי ישראלית חצי מרוקאית
  חצי אשכנזיה. אם אתה מתכנן להנות, הברונטית הזו היא נערת…
  גם אם תזמינו עיסוי מפנק לבית המלון בחיפה
  והסביבה שבו אתם שוהים בבירה, האווירה תשתנה, האורות יתעממו ונרות ריחניים יהיו בכמה פינות החדר, אתם
  תשכבו רק עם מגבת על גופכם שתרד אט, אט, ככל שהעיסוי יעבור לחלקים השונים בגוף.

  עיסוי מפנק בלוד הוא אחד מאותם טיפולים שהספורטאים עושים לעתים קרובות על מנת
  לשמור על בריאות הגוף שלהם, להפחית את הסיכון לפציעות, לאושש את הגוף מהר יותר בין האימונים והתחרויות
  והכול כדי להגיע מוכנים ורעננים יותר לתחרויות הבאות.
  החיוך התמים שלה, הגוף הדק והיופי הטבעי
  שלה, הם אלה שהופכים את הבלונדינית הזו לנערת
  ליווי מושלמת עבור הפנטזיות והתשוקות… הרבה מאוד גברים נשואים שאינם מקבלים
  מספיק בבית בוחרים להגיע אל דירות דיסקרטיות בעפולה;
  לפעמים הם מביאים את המאהבת ולפעמים הם
  מגיעים לבלות עם נערות ליווי נחשקות וסקסיות.

 25. נערות ליווי:

  אצלנו כמובן, תוכל למצוא מגוון רחב של בחורות חטובות, יפות וסקסיות, שהינן מקצועיות ומעניקות את מיטב השירותים
  לפי בחירתך. כאן תוכל למצוא מגוון רחב של דירות סקס.
  דרך טובה להיפגש מבלי שמישהו ידע על יחסים אלו היא להיפגש בתוך דירות דיסקרטיות אשר מאפשרות
  לשמור על סודיותכם. לכן דירות דיסקרטיות בירושלים מאפשרות לכם לצאת למיני חופשה קצרה.
  אך הפינוקים אינם נגמרים בזאת, אם תרצו לערוך ערב רומנטי
  לבת הזוג או המאהבת, ישנן דירות בהן ניתן להזמין הפתעות נוספות אשר יחכו לכם בחדר, כמו בלונים, שוקולדים, שמפנייה ודברים בסגנון.
  זה הסיבה שבאתרינו תוכלו להסיג לא מעט נערות
  ליווי אשר אנכנו החלתנו לחשוף את הפנים שלהן,
  ולפי כך תוכלו לצפות בדיוק את מי אתם הולכים להזמינים ללא הפתעות לא נעימות.
  רוב סוכנויות הנחשבות בארץ עובדות איתנו ולמעשה תוכלו
  למצוא מגוון רחב של נערות ליווי.
  נערות ליווי ברמת השרון נתפסות כאינטליגנטיות ואלגנטיות
  מאד ולכן הם מתאימות מאד לפגישות עסקים או מסיבות מפוארות של
  החברה איפה שיהיה נוכח הבוס וכל השותפים העסקיים.
  בכל אופן, בין אם אתם בוחרים בדיל סוויטות
  ברמת הגולן ברגע האחרון עם ארוחת בוקר, או צימרים ברמת הגולן דקה
  90 ללא ארוחה, כדאי לדעת שאפשר
  אפילו להזמין למתחם הצימרים סדנאות שונות להכנת
  אוכל (שוקולד, גבינות, חמאה ופיצות).
  ברגע כזה אני מרגיש כמו יקובוביץ ‘, בתוכנית “שדה הנסים”, תמיד נותנים לו מתנות.

 26. נערות ליווי:

  אז למה אתה מחכה כנס לאחת הערים בקטגוריה ותוכל להינות ממבחר עצום שלא קיים אצל המתחרים .
  אז למה אתם מחכים כנסו עכשיו לקטגוריה ותוכלו להנות ממבחר מטורף , מחכים לכם .
  למה? נערות ליווי בחיפה, קריות והצפון נועדו
  בדיוק בשביל זה! למה מסאז’ רפואי עדיף על פני שיטות טיפול אחרות?
  תדע למה לצפות. תתחיל לפנטז עליה
  כבר עכשיו… אך אם אתם מעוניינים בעיסוי מפנק בבית שמש לצורכי הנאה
  ורגיעה או לרגל אירוע שמחה מסוים, תוכלו לקרוא במאמר זה על שלושה סוגי עיסויים אשר מתאימים למטרה
  זו ויעניקו לכם יום בילוי מפנק ואיכותי במיוחד אשר סביר להניח
  שתרצו לחזור עליו שוב כבר בשנה שאחרי.
  בילוי של יום כיף מפנק במרכז ספא
  רמת הגולן הינו אחת המתנות הטובות ביותר שתוכלו להעניק ליקרים לכם, וכמובן לעצמכם.

  מסאג מפנק עם צעירה שובבה, תגרום
  לך להרגיש כמו מלך. שנית, משהו שחשוב לציין שדירה דיסקרטית, הן בערים גדולות והן בערים קטנות, הוא שהדירה ממוקמת באזור שקט, לעתים קרובות אפילו עם חניה צמודה.
  כך או כך, חשוב לציין שכיום, איסוף המידע על נערות ליווי
  בחיפה והסביבה ולמעשה, על נערות ליווי בכל מקום
  אחר, הוא הרבה יותר פשוט, מהיר ויעיל.

  בניגוד לאפליקציות הכרויות שבהן
  יש מבחר נשים מצומצם ולעיתים צריך להתפשר על
  ההיבט של המראה החיצוני, כשאתם מזמינים נערות ליווי בחיפה ובכל מקום בארץ,
  אתם בוחרים בדיוק את מי שאתם אוהבים.

 27. דירה דיסקרטית בחיפה:

  לשימוש בצעצועים שונים בזמן עיסוי בספא או
  דירות דיסקרטיות בבת ים יש השפעה חיובית על בריאות בני האדם.
  דירות דיסקרטיות בבת ים – זה כל מה שבן
  אדם צריך בשביל להתחיל את היום או הלילה
  שלו קצת אחרת. הנטייה לחשוב כי כל אחד שמעביר את ידיו על גופו של אדם
  אחר נקרא מעסה, שגויה. ישנן הרבה מטרות
  אשר בעבורן משכירים דירות דיסקרטיות ברחובות, ייתכן כי תרצו להפתיע את
  בן או בת הזוג ליום הנישואים שלכם במחווה רומנטית, או אולי יש
  לאחד מבני הזוג יום הולדת ובא לכם להיות מקוריים ולחגוג את הזוגיות במקום
  שונה, יתכן שיש לכם מסיבת רווקים
  או רווקות ואתם מחפשים מקום אינטימי ורומנטי לחגוג את המסיבה שלכם.
  אם עדיין לא ארזתם את התיקים, אתם מוזמנים כבר היום לסגור נופש בצפון עם חמאם טורקי ענק,
  סוויטות עם טיפולי ספא בחד נס, צימר
  עם עיסוי שוודי, אירוח כפרי עם ארוחת בוקר ועוד.

  ספא בוטיק לילקה הוא מקום שיחזיר לכם
  את החיים לשגרה עם מגוון עיסויים איכותיים!
  איך הופכים את היום שלך ממבאס, משעמם או מתסכל, לחוויה מדהימה וכייפית, תענוג אמיתי ומלא אושר, חוויה של פעם
  בחיים – שאפשר לעשות אותו אפילו כל יום.
  האם פעם שאלת את עצמכם, מה הדבר שאתם הכי מחפשים באישה?

 28. ישראל נייט קלאב גאה להציג דירות דיסקרטיות בחיפה:

  מאשה היא דוגמנית מסלול מסלול ממוסקבה, אבל מלבד היותה דוגמנית, היא גם אחת הנשים הכי… בנוסף, מלבד זה שלכל בחורה יש
  גוף מדהים וחיטוב יוצא דופן, מה הכי מעניין אתכם – חזה גדול,
  ישבן מוצק ועגול, בטן מחוטבת או רגליים ארוכות ולוהטת?
  יפייפיה בת 24, גובה 1.68, עם גוף של דוגמנית
  וזוג שידיים גדולות ומדהימות, יש לה…
  סברינה ערביה ישראלית נוצריה בת 22 בלבד.

  תמונות אמיתיות ומאומתות. עובדת לתקופה
  קצרה בלבד בכל… בלונדינית אמיתית וליברלית בתמונות אמיתיות – בלעדי לאתר סקס גדול !

  אלונה בלונדינית בתמונות אמיתיות, פני בובה וגוף של מלאכית.

  קטיה היא בובה אמיתית בת 23 בתמונות אמיתיות שעשתה כאן בישראל לפני מספר ימים.
  מילה, מה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל, ותפגוש
  בובה אמיתית ובלונדינית יפה. אלונה היא בובת ברבי
  אמיתית מכף… היא פתוחה לכל דבר חדש והיא…
  בסיכום דבר וללא ספקות מתקשרים לפורטל, מבררים את כל הפרטים האחרונים מראש ונותנים לעצמכם בוסטר של הנאה!

  חנייה: חסכו לעצמכם הרבה זמן ומאמץ ומצאו מראש מקומות נוחים עם חנייה
  בשפע. כאן המודעות תספקנה לכם את כל האפשרויות
  גם בחגים או בכל זמן אחר ובתנאי שתבדקו את הדברים לפני כן.
  אם העיסוי אינו זמין עבורך, תוכל
  בקלות לבחור איש מקצוע אחר בראש העין מתוך הרשימה ולקבל
  שירות יעיל, מהיר וזמין מיידית!

 29. https://israel-escort-breach.cf:

  אתר דיימונד סטור הינו האתר הראשון בישראל
  להשוואת מחירים בין טבעות אירוסין
  ותכשיטי יהלומים. פורטל הקורסים הגדול והמתקדם בישראל מציע אלפי קורסים במוסדות מקצועיים ומובילים בפריסה ארצית.
  לימודי מקצוע, לימודי תעודה, הכשרה
  מקצועית, קורסים של משרד העבודה, לימודים ללא בגרות או פסיכומטרי ולימודי הסמכה.
  בין לקוחותינו נמנים: משרדי ממשלה, משרד הביטחון,
  מועצות מקומיות ואזוריות, בתי
  מלון ועוד. היא חברת בעלת ניסיון ומוניטין רב בעיצוב פנים של בתים,
  בתי עסק וחברות, מטבחים, חדרי שינה וילדים וכל זה במקצועיות רבה ותוצאות מרהיבות.
  ג’ולי היא אחת מהקוסמטיקאיות המנוסות בירושלים עם ותק ומוניטין של למעלה מעשרים שנה בתחום והינה מתמחה בכל סוגי הטיפולים השונים.
  העסק הינו בבעלות משפחתית ומתגאה בוותק ומוניטין
  של למעלה מ- 25 שנה. אתר טופיק הינו
  חנות מקוונת למוצרי טופיק. טופיק הינו מוצר ייחודי ובלעדי למראה טבעי של שיער מלא ועשיר.

  מספרת כלבים וחתולים הנה למעשה סלון טיפוח ייחודי לכלבים וחתולים.
  כן לא תאמינו כמה זה קרוב אליכם, למעשה זה ממש מתחת לאף שלכם, כל מה שצריכים זה לבקר
  בפורטל, לפגוש נערת ליווי איכותית שנמצאת שם 24 שעות
  סביב השעון ולבחור את מה שעושה ויעשה לכם
  טוב. מי שלא מכיר את ירושלים
  יתקשה להזמין בה נערות ליווי
  למלון או לדירה דיסקרטית בלי להיחשף, כי יש הרבה גורמים
  לא אמינים שמטעים את הלקוחות.

 30. youngpornhd.com:

  מה בתפריט מגוון אופציות רחב הכולל טיפולים בעלי אוריינטציה יפנית שפיתחה יוקו המייסדת בעצמה, לצד טיפולים מוכרים יותר שמתאימים לכל רצון או צורך: החל מפוט מסאז’ או עיסוי ידיים, דרך שיאצו ועד
  עיסוי לנשים בהריון ומסאז’ ייעודי לנשים אחרי לידה.
  ישנן מדינות במערב שבהן מתקיימת תרבות
  שלמה של שלווה ורוגע ובכלל זה תרבות של מסאז’ ככלי להפגת מתחים ושמירה על בריאות הנפש בעידן
  הדינמי בו אנו חיים. ישנן בעיות שמע?
  המחשב לא נדלק? המיקום מרכזי אך שקט ללא בעיות חניה.
  אמנם ישנם עיסויים בבת ים! מחפש שירותי ליווי בבת ים או נערת
  ליווי בחולון, סקסית וחושנית שתגיע עד
  אליך? רוצים להזמין עיסוי אירוטי בבת ים?
  אנחנו לא עושים עיסוי טנטרי אבל אפשר להזמין את כל סיגוי העיסויים המקצועיים האחרים.

  עיסוי באשקלון בסגנון אבנים חמות
  נחשב לאחד העיסויים המוכרים והטובים בעולם.
  בחלק מהמקרים, עיסוי בהרצליה בסגנון שיאצו
  מביא לגירוי של נקודות לחץ שעשוי להיות מעט חזק, אך
  לא כואב. בניגוד לעיסוי בריאות,
  כל תנועות המעסה חלקות, איטיות: עיסוי מפנק בהרצליה הוא
  ליטוף, לישה קלה. המעוניינים לטפל בנושא
  של הדברה ברעננה או הדברה בהרצליה
  בתחום של הדברת יתושים יכולים להתקשר למחלקת התברואה שאמונה על המניעה בשטח השיפוט
  שלה.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *