May mắn lắm thì chúng ta mới là của nhau nếu bây giờ chúng ta không theo đuổi nhau nữa

Nếu bạn đang đốt đuốc đi tìm một cuốn sách content hay để cải thiện khả năng viết quảng cáo, thì 90-20-30 | 90 bài học vỡ lòng về ý tưởng và câu chữ là quyển sách mà tuyệt đối bạn không thể bỏ lỡ.

Với các ví dụ thực tế và khách quan, hầu hết dân content đều đánh giá khá cao em này.

Mình mới vừa nướng xong quyển sách này sau nhiều ngày “đầu ấp tay gối” & bay liền lên tuhoccontent.com  để review gấp cho các bạn nè.

1. Cảm nhận của mình

90-20-30 như quyển “cẩm nang sống” cho những writer trẻ đang có ý định bước vào thế giới agency – nơi làm dâu cho trăm ngàn nhãn hàng. Tất nhiên, nó cũng dành cho những writer đã có tuổi như mình, đọc xong rồi chỉ muốn “quay đầu nhìn lại tuổi trẻ”.

Quyển sách đưa ra những tình huống thiết thực, niềm vui sáng tạo cũng như nỗi niềm khó khăn, những băn khoăn trong cộng việc để bạn dễ dàng mường tượng ra vị trí writer trong agency được thực hiện như thế nào.

Từ đây, bạn sẽ học được cách viết nên slogan cho nhãn hàng, cách hình thành nên ý tưởng và làm sao để “vận động não” trơn tru  để ý tưởng không bay bổng quá đà, khả thi, ấn tượng & hiệu quả.

Sau đây mình xin review một chút về những bài học tuyệt vời mà sách 90-20-30 đã đem lại nè:

2. Tắm mình trong kho ý tưởng

Đầu tiên, tác giả Huỳnh Vĩnh Sơn sẽ đưa ra một số gợi ý thiết thực giúp bạn bắt kịp những tin tức truyền thông mới nhất của ngành. Cùng tham khảo hen:

Web

Các website bạn nên ghé thăm mỗi ngày bao gồm: Adweek.comCampaignindia.inBestadsontv.comAdeevee.com; Deckofbrilliance.com và brandvietnam.com.

Social Media

Mạng xã hội khuyến lướt bao gồm: Instagram, Facebook & các network có liên quan đến sáng tạo. Thậm chí khi bạn còn có thể “đào xới” thông tin từ các công ty truyền thông, trang cá nhân của “chủ tịch”, giám đốc sáng tạo, cùng “quần hùng” có liên quan để học hỏi thêm nhiều điều hay ho.

Nếu có đủ tình yêu, bạn còn có thể đắm mình “NGAY TRONG ĐỜI SỐNG” để tìm hiểu thế giới quảng cáo nếu chưa biết bắt đầu từ đâu.

Đúng như “Sói ca” viết, kho tàng quảng cáo từ thế giới đến Việt Nam không hề thiếu, chỉ có bạn là thiếu thời gian ngâm cứu chúng mà thôi.

3. Những bài học mình “hái” được

Nhóm ý

Khi đưa ra chiến dịch cụ thể khi viết lại toàn bộ copy cho sales kit, bộ tài liệu bán hàng của một công ty cho thuê máy in A, tác giả đã giúp mình hiểu ra điều quan trong khi tiếp nhận thông tin của khách hàng đó chính là cần nhóm các ý lại trước khi viết vì nhớ gì viết nấy sẽ làm người đọc bị rối.

Ý mà mình khắc cốt ghi tâm nhất trong mục này đó chính là “Copywriter trước khi đâm đầu ráng viết một câu cho hay thì cần phân tầng nội dung một cách rõ ràng“. Sau đó mới tính đến chuyện câu chữ bóng bẩy.

Cũng giống như khi viết một bài content, người đọc cần xác định “keyword” và lập dàn bài, xác định các ý quan trọng muốn thể hiện trước. Phần này mình có chia sẻ cụ thể trong bài viết content chuẩn seo, bạn có thể xem lại nếu cần.

Số lượng

Mọi người thường nghĩ rằng nghề copy khá nhẹ nhàng, chỉ viết một vài câu ngắn củn cho nhãn hàng rồi cuối tháng nhận lương.

Thế nhưng điều này không đúng.

Để có được một slogan “để đời” họ phải luôn vận động não không ngừng. Và bài học về số lượng được tác giả Huỳnh Vĩnh Sơn đúc kết như vầy: Số lượng trước, chất lượng tính sau (Nghĩa là cứ viết 20 câu slogan trước đi rồi tính).

Đọc xong 90-20-30 bạn sẽ hiểu rằng, thì ra cái nghề này đau não vãi, muốn viết một câu hay phải viết thật nhiều câu chứ chẳng đùa.

Và mỗi câu viết ra phải là một ý tưởng khác nhau, không được na ná hoặc trùng ý tưởng đâu nhé. Đây là cách “ép” não vận động không ngừng, nâng cao khả năng sáng tạo của người viết.

Mình thấy phần này khá hay, nếu sở hữu sách bạn nên ghi chú lại và đọc kỹ nhé.

4. Bí kiếp vượt ải

Mỗi một ngày intern copywriter sẽ có một bài học mà những người trẻ cần gói vào túi hành trang của mình. Trong đó, mình thích nhất là nội dung vượt ải mà anh Sói viết, nó giúp những người trẻ bước vào nghề có hướng tiếp cận đúng trước khi đặt bút xuống.

Cùng ghi nhớ những gạch đầu dòng quan trọng sau đây các bạn ơi:

 • Định vị thương hiệu
 • Cá tánh nhãn hàng
 • Miền giá trị
 • Các lợi ích lý tính và cảm tính
 • Đối tượng khách hàng mục tiêu
 • Đối thủ
 • Bản chất ngành hàng
 • Nội bộ agency
 • Ý tưởng và thông điệp phù hợp
 • Phương tiện truyền thông

Mà cho dù là copy hay content thì mình thấy để chốt được sale lâu dài thì nên tìm hiểu những mục này vì tự mình tuôn trào ý tưởng thì dễ “nổ” lung tung thì có ngày tan xương nát thịt =)

Viết đủ ý

Nếu hỏi mình ấn tượng nhất ở điều gì, thì đó là cách tác giả hướng bạn brandstorm để tìm được câu hoàn chỉnh nhất.

Ví như jod mỹ phẩm thiên nhiên, trước khi viết được câu slogan hay, anh 30 và em 20 đã chia thành 2 cột thiên nhiên và mỹ phẩm. Sau đó nối các ý nhiều nhất có thể được lại với nhau để ra những câu hay ho và êm tai nhất.

Ngoài ra, các copy còn phải nghĩ thêm nhiều câu có đường hướng đúng nhất với nhãn hàng, bởi vì đâu có ai muốn sản phẩm của mình có “tiếng nói” giống một thằng cha hàng xóm, đúng không cả nhà?

Mình xin phép list một phần nhỏ buổi làm việc của 2 anh em để các bạn dễ dàng hiểu được đường hướng mà quyển sách chia sẻ là gì nhé.

Hướng 1: ĐẸP TỪ THIÊN NHIÊN

Vẻ đẹp kết tinh từ tạo hóa

Vẻ đẹp kết tinh từ thiên nhiên

Cho nét đẹp trong xanh như tự nhiên

Đẹp trong xanh, tựa thiên nhiên

Hướng 2: VẺ ĐẸP CỦA THIÊN NHIÊN LÀ VẺ ĐẸP KHÔNG TUỔI

Chọn thiên nhiên cho nét đẹp không tuổi

Đẹp cùng thiên nhiên là vẻ đẹp không tuổi

Đẹp tựa thiên nhiên là vẻ đẹp bất biến

Hướng 3: THIÊN NHIÊN LUÔN ĐẸP NHƯ CHÍNH MÌNH

Đẹp tựa thiên nhiên, đẹp như mình vốn dĩ

Đẹp tự nhiên như thiên nhiên vốn dĩ

Đẹp cùng thiên nhiên, đẹp theo lẽ tự nhiên

Hướng 4: TUỔI THANH XUÂN

Đẹp cùng thiên nhiên, đẹp mãi tuổi xanh

Cùng thiên nhiên cho nhan sắc mãi xanh

Cách nạp và xuất ý tưởng

Hồi đó mình thụ động lắm, đọc xong quyển sách 90-20-30 thì bớt nhiều rồi bởi vì mình biết ý tưởng không tự nhiên sinh ra, nó trải qua quá trình dài trong suốt đường đời não vận động.

Cách tốt nhất để có thêm nhiều ý tưởng hay ho đó chính là nạp đúng nơi và xuất đúng chỗ.

Nạp nè

 • “Lụm lặt” kiến thức từ người này người kia: Có khi bạn sẽ vỡ ra như anh 30, biết thế nào là cấu trúc, hồi, đoạn, sắc thái của một câu chuyện.
 • Đọc sách: Là một liều thuốc bổ não cần có của người làm sáng tạo. Phải công nhận rằng bạn không thể nuốt tất tần tật tinh túy của một quyển sách, nhưng những nội dung ấn tượng sẽ ở lại trong đầu để lúc cần não đem ra sử dụng.
 • Tham gia buổi triển lãm, hội thảo, sự kiện…. có liên quan: Đừng nhốt mình một chỗ, đến những event này để được tiếp xúc với thế giới quảng cáo chuyển động không ngừng là lời khuyên của Sói ca đó các bạn

Xuất nè

 • Giãi bày mọi lúc mọi nơi

Ngành sáng tạo nó lạ hơn các ngành lân cận, nếu quyết tâm theo đuổi, bạn không nên che giấu cảm xúc của mình. Phải cố gắng khai thông và biểu đạt nó bằng ngôn từ nhiều nhất có thể.

Tự vui, tự soi mình qua câu chữ cũng là hành trành khám phá bản thân không thể thiếu của dân content.

 • Viết mỗi ngày

Không chỉ quyển sách này, mà mình cũng từng khuyên bạn nên tập viết mỗi ngày để nâng cao vốn từ, khả năng viết lách. Thực hành đều đặn, chữ của bạn sẽ ngày càng sắc bén hơn.

Chơi chữ

Trong số các bài học vỡ lòng về câu chữ, mình khá thích phần chơi chữ. Nó giúp người đọc ấn tượng, nhớ lâu và sâu hơn về các headline.

Có các cách chơi chữ được Sói ca nhắc đến sau đây:

 • Chẻ từ: BỆNH CÓ HIỂM, BẠN VẪN KHÔNG NGHÈO
 • Nghĩa đen lẫn bóng: BÉ YÊN BỤNG CHO MẸ YÊN BỤNG
 • Từ đồng âm: HÀNG TẤN PHIM BOM TẤN ĐANG CHỜ BẠN
 • Nói lái: THANH NHIỆT THIỆT NHANH

Dựa trên phát âm giống nhau của tiếng Việt & Anh: Laura. Cuộc đời chưa thấy đứa bé gái nào “lo ra” như nó.

Đúng đề

Và cho dù là viết quảng cáo hay viết cho bất cứ ngành hàng nào đi chăng nữa, thì viết đúng đề, viết đúng trọng tâm, đúng định hướng mà khách hàng yêu cầu vẫn là bài học mà người viết luôn phải “chèn vào não, nhét vô tim”.

Trước đây mình hay ngơ lắm, viết bay cho đã rồi không biết được điểm dừng. Nhưng sau khi đọc quyển sách này thì bớt “ảo mộng”. Viết đúng đường ray mới chính là điều khách hàng & thương hiệu mong muốn.

Dám sai… để làm lại

Dám sai là bài học làm mình ấn tượng nhất. Dám sai cũng là cách bạn trân trọng ý tưởng của mình.
Thử nghĩ mà xem, nếu ngay cả bản thân bạn còn không cho ý tưởng của mình một cơ hội ĐƯỢC thấy ánh mặt trời, thì còn ai sẽ yêu thương nó.

Và điều đau khổ nhất của sáng tạo, là chính sự e dè, nhút nhát của mình đã giết chết ý tưởng ngay từ khi nó còn trong trứng nước.

Mình học được rằng, đôi khi sự can đảm sẽ dẫn lối ý tưởng thăng hoa. Mong là bạn cũng vậy.

Sắc thái

Nhờ quyển sách này mà mình học được rằng, khi viết quảng cáo thì sắc thái của câu rất quan trọng. Đúng y như rằng: Người đọc cảm trước rồi mới hiểu.

Điển hình như anh 30 sửa câu job tuyên truyền bảo vệ loài voi từ “Khoảnh khắc cùng voi” đến “Không mua ngà, vui đến già” và cuối cùng là “Yêu voi cái coi”.

Mình tin rằng không chỉ bản thân mà bạn cũng nhận ra sự thay đổi lớn trong sắc thái của câu. Vậy nên muốn tạo “không khí” cho câu chữ của mình, bạn đừng quên bài học này nhé!

Ngoài ra, mình có nghiên cứu thêm 1 số sách về ngành quảng cáo và sáng tạo, bạn có thể đặt tại link bên dưới. Mong rằng nó sẽ giúp bạn cải thiện tư duy công việc và sáng tạo trong viết lách.

5. Tạm kết

Mình chỉ xin review nhẹ nhàng vậy thôi vì chắc chắn câu chữ của mình không thể nào diễn tả hết sự đặc sắc của quyển sách này.

Nếu như bạn đang có ý định dấn thân vào ngành quảng cáo hoặc muốn cải thiện khả năng viết của mình, tin rằng sách 90-20-30 |90 bài học vỡ lòng về ý tưởng và câu chữ là một “bom tấn” bạn không thể bỏ qua.

Mong nhận được comment, like, share của các bạn để mình có động lực thực hiện các bài viết tiếp theo.

79 bình luận

 1. Gasonhat:

  Любая букмекерская контора стремится привлекать как можно больше новых игроков и поддерживать интерес постоянных клиентов. Для этого операторы беттинга используют различные акции с промокодами и без них, бонусы и вознаграждения за регистрацию. промокод 1хbet

 2. Jasonhat:

  Официальный промокод 1xbet при регистрации только один, только с ним вы получите бонус 32 000 рублей, все остальные коды не действуют и не дают такой бонус.
  Действующий промокод 1xBet сегодня бесплатно! Как ввести промокод 1xBet при регистрации в 2022. Увеличение бонуса до 32000 по коду.
  1xbet промокод

 3. Jasonhat:

  1xБет промокоды на сегодня являются популярным направлением в бонусной программе этой площадки. Они используются в качестве мощного инструмента для привлечения новых игроков и поощрения активности уже зарегистрированных участников.
  промокоды 1xbet

 4. Jasonhat:

  1xБет промокоды на сегодня являются популярным направлением в бонусной программе этой площадки. Они используются в качестве мощного инструмента для привлечения новых игроков и поощрения активности уже зарегистрированных участников.
  промокоды на 1хбет

 5. Jasonhat:

  Промокод 1xstavka — отличное предложение от легальной букмекерской конторы, чтобы начать делать ставки на спорт. Примените нашу бонусную комбинацию при регистрации, чтобы получить повышенное вознаграждение на первый депозит до 25 000 рублей.
  1хставка промокод

 6. Jasonhat:

  Для привлечения клиентов букмекерские конторы сегодня активно используются специальные промокоды 1xbet. Именно благодаря им игроки получают различные бонусы и более широкие возможности в игровом процессе. Что же такое промокод 1xbet? Как он выглядит? промокод 1xbet

 7. Jasonhat:

  Промокод Бетвиннер 2022 для регистрации. При регистрации введите в соответствующее поле и бонус будет зачислен автоматически. С помощью этого кода клиенты Betwinner смогут увеличить свой приветственный бонус и получить больше вознаграждений.

  бетвиннер промокод

 8. Jasonhat:

  Начинающие игроки могут воспользоваться промокодом при создании «учетки», указав бонусную последовательность в соответствующем поле. Это дает возможность получить дополнительный «приветственный» подарок.
  промокод 1xbet

 9. Jasonhat:

  Промокод 1хбет действует исключительно на первый депозит. Активация промокода 1xbet происходит при пополнении игрового счета от 100 руб. Что дает промокод 1хбет при регистрации? Каждому новому игроку БК 1xbet дарит до 130% на первый депозит при помощи промокода 1xbet. Максимальная сумма бонуса по промокоду 1хбет достигает 32500 рублей.
  промо код 1хбет

 10. Jasonhat:

  Купить электробатарею – значит существенно сэкономить семейный бюджет, качественно обогреть дом или квартиру и при этом быть независимым от непредвиденных сбоев системы отопления. Основными показателями являются безопасность, надежность и простота использования.
  Электробатареи отопления

 11. Jasonhat:

  Получите Бонус до 3000 грн. Промокод – это определенная совокупность символов, используя которую вы получаете доступ к специальным предложениям. Промокоды для сайта 1xbet предоставляют доступ к различным бонусам. То есть, вы всего лишь вводите промокод в специальное окошко, и после этого букмекер предоставляет вам бонусные средства. Отметим, что бонусы не являются реальными финансами, которые вы можете вывести на банковскую карту и обналичить.
  промокод на 1 икс бет

 12. נערות ליווי בתל אביב:

  לצד המטפלות עובדים בקליניקה שלושה רופאים – רופאת משפחה, רופא שיניים ורופא פנימי
  – שלושתם עברו הכשרה של ארבע שנים בתחום
  האסתטיקה. כפי שאתם יכולים להבין
  חלק גדול מסוגי העיסוי הקיימים אלו הם
  עיסוים אשר מטרתם היא ריפוי של הגוף או הנפש ומוגדרים
  בתחום של רפואה אלטרנטיבית. כידוע, אחרי העיסוי בחיפה והסביבה הגוף וגם
  המיינד נמצאים במצב של הרפייה, כך שישנה המלצה לא
  לנהוג מיד לאחר העיסוי.
  כידוע, לגברים שונים יש טעם שונה לחלוטין בנשים.
  ייתכן מאוד שבגופכם ישנם חסמים שונים אשר מונעים
  מכם מלהשתחרר מן המתחים
  השונים או משחרור השרירים והאזורים
  הכאובים. אפריל הצנומה הגיע בלילה קררררר מאוד
  ועיסתה את שני בנינו עם מוסיקה נפלאה וידי זהב.
  עם חיוך מזויף על הפרצוף, סילביה אמרה
  “נעים מאוד”. בדירות אלו בחלט תוכלו
  להזמין מסאג’ יחיד או זוגי
  על פי בחירתכם ועל פי מי ששוהה עימכם.
  מי מספקת עיסוי אירוטי בבאר שבע?
  כל חובב ספא בבאר שבע חולם למצוא את הסלון “שלו”, שם יוצע לו המתחם הרצוי של הליכי הספא
  במחיר משתלם ובשירות טוב.

 13. נערות ליווי בתל אביב:

  ישנם זוגות המעוניינים לחגוג יום מאושר, אירוע או פשוט ליהנות מחוויה רומנטית משותפת.
  המעסה אמנם יהיה זה שמעסה אתכם וירפה
  את גופכם, אך המוכנות המנטלית שלכם היא זו שתאפשר לכם
  ליהנות מרוגע ושלווה לאורך העיסוי.
  ליהנות מכל סוגי העיסויים. הפתיחות הרבה והמודעות לנושא העיסויים בכלל ולעיסויים ארוטיים בפרט, הביאו לכך שכיום בכל שכונה ונקודה בעיר
  תל אביב פזורים להם מקומות דיסקרטיים ונגישים בהם תוכלו להתפנק בשעה קלה
  של עיסוי ארוטי בתל אביב.

  עיסוי בתל אביב ? כאשר עיסוי מפנק בתל
  אביב , נעשה בביתכם, תוכלו להתרווח על הספה עם כוס משקה
  האהוב עליכם ולחוש את ההקלה לאחר העיסוי כאשר הגוף
  והנפש רק יודו לכם. תוכלו להזמין מתוך מגוון של עיסויים את העיסוי שלו
  אתם זקוקים כמו: עיסוי מרגיע ונעים, עיסוי משחרר,
  עיסוי בשמן חם, עיסוי טנטרי, עיסוי מקצועי ומפנק בתל
  אביב . לפני שאתם מתאמים עיסוי באזור חיפה, כדאי לבדוק אל מול המעסה עד כמה הוא מנוסה בעיסוי אותו אתם רוצים לקבל.

  2.אל תוותרו על רחצה: מעבר לכך שחשוב מאד שתגיעו נקיים אל העיסוי, הרי שמקלחת מרגיעה.
  חשוב מאד להחזיר את הגוף ל”מצבו הטבעי” רגע
  לפני שאתם שבים אל השגרה. כאשר עיסוי מפנק בחיפה והסביבה , נעשה בביתכם, תוכלו להתרווח על הספה עם כוס משקה האהוב עליכם ולחוש את ההקלה לאחר העיסוי כאשר הגוף והנפש
  רק יודו לכם.

 14. נערות ליווי בתל אביב:

  דירות דיסקרטיות בתל אביב מציעות חוויה אופטימאלית לבילוי
  רומנטי והן גם מיועדות למי שרוצה לתאם עיסוי אירוטי מפנק.
  חוויה ברמה עולמית במקום דיסקרטי נקי ושקט תתקשר ולא תצטער.
  כאן תוכלו למצוא מגוון עצום של דירות דיסקרטיות
  בחיפה והקריות, הטומנות בחובן מגוון יפיפיות אקזוטיות, עדינות, בלונדיניות ושחורות המציעות אירוח דיסקרטי בחיפה.
  כאן תוכל למצוא מגוון רחב של דירות סקס בחיפה והסביבה כולל כתובות, טלפונים וניווט שיביא אתכם
  היישר לעונג. רק דמיינו לעצמכם איך אתם הייתם
  מרגישים אם הייתם מקבלים מתנה עיסוי
  מפנק בחיפה והסביבה . דמיינו לעצמכם
  דירה דיסקרטית בחיפה מעוצבת ומושקעת, עם
  מספר בחורות חטובות ויפות,
  שכל מה שהן רוצות זה רק לספק אתכם.
  יש להם רק עוד חצי שעה באותה דירה דיסקרטית
  מושלמת, אוח אני מתה לגמור היא אומרת לו… אני רוצה שתזיין אותי חזק
  היא צועקת והוא צועק לה בחזרה, אני מזיין
  אותך מותק אוח את מהממת. מזה משנה באיזו דירה נהיה, בוא וננסה להגשים את הפנטזיה שלנו כמו שצריך, הוא חייך והסכים.

 15. ליווי באילת:

  כאשר עושים עיסוי אינטימי הכולל מגע
  של איברי הגוף, שמנים בריחות אירוטים ולפעמים גם
  מגע מיני קרוב מאוד הכולל לבוש מינימלי של המעסה בתוך דירה דיסקרטית, נוצרת קרבה אינטימית בין המעסה למתארח.
  במאמר זה אנו נסביר מהו עיסוי ומהו העיסוי האינטימי
  ואיך ניתן לשלב עיסוי אינטימי בתוך דירות דיסקרטיות.

  כמובן ששירותים נוספים מעבר
  לעיסוי אינטימי יעלו את
  המחיר של המפגש. מעבר לכך, ניתן לבקש דירה דיסקרטית
  הכוללת ג’קוזי או פינוקים משחררים כמו אביזרי מין ואלכוהול על מנת לחמם את האווירה שלכם עם המעסה.
  גם אם תזמינו עיסוי מפנק לבית המלון בהשרון והסביבה שבו אתם שוהים בבירה, האווירה תשתנה, האורות יתעממו ונרות
  ריחניים יהיו בכמה פינות החדר, אתם תשכבו רק עם מגבת על
  גופכם שתרד אט, אט, ככל שהעיסוי יעבור לחלקים השונים בגוף.

  יש להכין את האווירה וההכנה הנפשית והגופנית, לפני שמתחילים עם
  עיסוי מפנק בהשרון והסביבה . זוהי
  עובדה ידועה ולכן, זוגות באים לקבל טיפול של עיסוי מפנק בהשרון והסביבה ,
  או בכל אזור אחר בארץ תוכלו לבחור את המעסה על פי האזור שבו
  אתם גרים. וואטסו – טיפול משחרר המשלב את עקרונות
  השיאצו והציפה במים. קח לך פסק זמן ובוא לעיסוי משחרר לנפש
  ולגוף .

 16. שירותי ליווי באילת:

  לרשותכם עומדת מספר קליניקות בקרית אתא ובחיפה.
  ספא מפנק בקרית שמונה / נהריה. זה בכוונה תחילה:
  עטרה גלעדי, בת 42, אמא לשלושה – מטפלת מוסמכת; שירן כהן-בן
  הרוש, בת 22 – מטפלת מוסמכת; אושרת נשיא, בת 30 – מטפלת מוסמכת;
  שירן אביטל, בת 30, סטייליסטית, עם רזומה של
  שמונה שנים בבית הספר לאיפור של יוסי ביטון – מנהלת מכירות ומנהלת קשרי לקוחות; לימור דיין,
  בת 44 מנהריה, אמא לשתי בנות, עוסקת בתחום
  היופי כשש שנים – מנהלת אדמיניסטרציה.
  לצד המטפלות עובדים בקליניקה שלושה רופאים – רופאת משפחה, רופא שיניים ורופא פנימי – שלושתם עברו הכשרה של ארבע שנים בתחום האסתטיקה.

  חברתנו, חברת ניקיון בתים תל אביב, היא ותיקה מאוד בתחום הניקיון, מהראשונים בארץ המציעים את כל שירותי הניקיון במקום אחד.
  אלינה מעסה חמודה ועדינה מאוד מחכה להזמנה לביתך או…
  אם תזמינו עיסוי מפנק בירושלים באמצעות פורטל
  ארצי ומקצועי של מעסים ומעסות, תוכלו להיות סמוכים ובטוחים כי המעסות שנמצאות בפורטל המעסים, נבחרו
  בקפידה ורק מנוסות מאוד שנראות טוב עם ציוד סטרילי ואתם תחושו שאתם נמצאים בספא מפנק ומגע ממכר כך שלאחר העיסוי, יהיה
  לכם זיכרון מתוק. נמצא כי עיסוי משחרר
  מסייע להקל על תופעות כמו חרדה, קשיי עיכול,
  פיברומיאלגיה, כאבי ראש, נדודי שינה המתקשרים ללחץ,
  כאבי גב תחתון ועליון, כאבי עצבים, פציעות שנובעות כתוצאה מספורט או מפגיעה גופנית
  ועוד.

 17. שירותי ליווי באילת:

  היתרון הנפלא בעיסוי עד הבית הוא, שאתם לא צריכים להתאים את עצמכם לשעות הפעילות של הקליניקה, מפני שהמטפלים שמגיעים
  אליכם הביתה מתאימים את עצמם לשעות הנוחות לכם.
  כמו כן, מוסרים להם את הכתובת שלכם
  ואת השעה בה אתם מבקשים להתחיל בעיסוי.

  ביקור במקום לפני הטיפול:
  אם אתם רוצים להיות בטוחים במאה אחוז בתמצאו מקום
  שעושה עיסוי ארוטי ברחובות שעונה על
  הדרישות שלכם, אנו ממליצים להתחיל
  בשיחת טלפון ולשאול על טיפולי העיסוי, על ההסמכות של המטפלים ומה הם
  בעצם מציעים. טיפולי חמאם – שיטת טיפול המשפרת
  את זרימת הדם וגורמת לתחושת
  התחדשות ושחרור הגוף והנשמה.
  לאחר הלידה ניתן להעניק מתנה קסומה לאהובתך ( רצוי כמה חודשים אחרי – כדי שמע’ הגוף יחזרו לתפקודן הרגיל והבצקות והמים שהגוף מכיל
  יצאו ממנו לחלוטין ) . זהו עיסוי לכל הגוף
  הכולל גם עיסוי לאיברים האינטימיים כגון יוני (איבר המין של האישה),
  לינגם (איבר המין של הגבר),
  ישבן ופי הטבעת. אבל , יש לשם לב מאוד
  לקיום יחסי המין ובעיקר לגמירה תוך נרתיקית משבוע 32 ומעלה.

  אתם רק צריכים להתחיל בחיפושים ולשים
  לב שאתם נחושים על מנת לבחור במה שהכי מתאים לכם.
  עיסוי טוב משחרר את השרירים, מאפשר לגוף להרפות מתחים, מאפשר לנפש להירגע ולנוח ממחשבות על היומיום ואף מאפשר למוח להתנקות ולבצע “אתחול מחדש”
  כדי להתחיל את היום החדש על
  דף חלק.

 18. נערות ליווי באילת:

  מחפשים קליניקות להשכרה? היכנסו עכשיו ללינקלי
  ובעזרת מנוע החיפוש החדשני
  שלנו תוכל למצוא מהר ובקלות
  את השירות אותו אתם מחפשים. מרצה בכיר ומטפל ברפואה סינית ויפנית, מנחה ומנהל קליניקות
  סטודנטים במכללת תמורות.
  עיסוי מקצועי בקרית שמונה/נהריה -היום ישנן
  דרכי טיפול רבות בגוף ובנפש של
  האדם, חלקן שיטות קונבציונאליות
  (כלומר כל מה שקשור ברפואה הרגילה שכולם
  מכירים – ללכת לרופא, לעשות צילומים,
  בדיקות דם, לקחת כדורים וכו’) ויש את הרפואה המשלימה, האלטרנטיבית אם תרצו, הכוללת טכניקות ריפוי טבעיות.

  כל שנשאר לעשות כעת זה לבחור את הבחורה המתאימה מתוך אותן נערות ליווי בחיפה וליהנות
  מזמן איכות מפנק ומהנה בחברתה. לבילוי בדירות דיסקרטיות ישנם יתרונות רבים,
  במיוחד כאשר משווים אותן לבילוי בבית מלון: אל הדירות אינך מגיע באופן אקראי, הן מצוידות
  ומאובזרות בכל טוב, כוללות נערה אחת או יותר ושם תוכל להגשים את הפנטזיות הפרועות ביותר שלך.
  קחו את הדיסקרטיות, קחו את האסתטיקה
  והניקיון, את המיקום הנוח והכי חשוב
  את המידע המהימן ביותר והנה קיבלתם פורטל לוהט ומדהים המביא קטגוריה של דירות דיסקרטיות בלב גבעתיים, דירות שאף אחד לא
  שמע או ראה אותן אבל אם תבקרו בפורטל היוקרתי תוכלו
  להגיע בקלות ולהצטרף ללא מעט אנשים שכבר
  חוו את ההנאות באמצעותן. דירות דיסקרטיות בגבעתיים זה יכול לקרות לכם ללא פשרות, חמש דק’ מכל מקום, בילויים סוערים,
  מרכזי קניות ואפילו דירות דיסקרטיות גבעתיים שישלימו
  לכם את ההנאות ויביאו אתכם למקום המעצים
  והמרטיט ביותר.

 19. שירותי ליווי באילת:

  כל הדירות הדיסקרטיות ברעננה נבחרו בקפידה תוך שמירה על ניקיון
  והיגיינה ברמה גבוהה ובאיכות השירות.
  מומלץ לפנות לפחות כמה שעות לחוויה אינטימית בתוך הדירות ולהשוות בין התמונות
  עוד לפני שמבצעים הזמנה. הסתכל
  על התמונות של נערות הליווי המדהימות, תן לדמיון שלך לרוץ ובחר בזו אשר הצליחה לבלוט.

  יש המון סיבות, ההחלטה תמיד זהה – בישראל,
  נערות ליווי משרד הליווי הטובות
  ביותר עומדות תמיד לשירותך. בניגוד לאפליקציות הכרויות שמציגות לך מבחר מצומצם של נשים
  שלא תמיד תואמות את החשקים שלך באופן מלא, כשאתה מזמין נערת ליווי דרך האינטרנט אתה לא צריך להתפשר.
  פעם, כדי למצוא נערת ליווי איכותית היית צריך לוותר על הפרטיות שלך וללכת למצוא מכון ליווי באחד מהרחובות המפוקפקים בעיר.

  אתה לא צריך לוותר על הפרטיות שלך ולמעשה,
  אתה אפילו לא צריך לקום מהספה ולצאת מהבית.
  אם פעם כדי ליהנות משירותים כאלו גברים היו צריכים להתארגן, לצאת מהבית ולחפש
  נערת ליווי בסביבתם ואולי לחזור הביתה בידיים ריקות, הרי שכיום לא צריך אפילו לזוז מהסלון לשם כך.
  פרטים נערות 24 משרד ליווי 69 נערת ליווי
  יפה בדירה דיסקרטית, בקרו באתר סקס שלנו ואנחנו נעזור לכם למצוא את הבחורה המתאימה לכם.
  מילנה היא הבחורה הכי סקסית והכי
  שווה… הבחורה עם החזה הכי ענק בחיפה!
  נערות ליווי בישראל עובדות ברחבי הארץ,
  כולל במרכז בתל אביב, באילת בדרום, בחיפה בצפון, בירושלים ובערים אחרות.

 20. שירותי ליווי באילת:

  בנוסף לכל הטוב, קיסריה ותושביה נהנים מרמת חיים גבוהה
  מאוד שאין שני לה בארץ. ישנן יחידות חיצוניות בקרבת הווילות המפוארות
  של קיסריה לשימוש הלקוחות. שירות של
  נערות ליווי יכול לעלות מאות בודדות של
  שקלים ולהגיע עד ל-1000 ₪ ויותר.
  עיסויים באשקלון מתומחרים בעלות המתחילה ב-150 שקלים והם יכולים גם להגיע לעלות
  של כ-500 שקלים. עיסויים בספא יכולים
  להיות מתאימים למטרות שונות כאלה ואחרות.

  עיסויים בהרצליה משפרים באופן ניכר, את כל
  מערכות הגוף וכן, הם מרגיעים את מערכת העצבים, מה שיגרום להפחתת המתחים.
  התהליך לוקח זמן ומצריך הבנה שלכל אדם יש את הקצב שלו להגיב לטיפול ולהתאזן.
  להיצע הגדול יש כמה משמעויות: תמיד יש לכם מקום פנוי; תמיד ניתן למצוא דירה קרובה לבית
  או למקום שבו אתם נמצאים; התחרות מורידה את המחירים לרצפה ויש לכם
  הרבה אפשרויות לבחור. אם פעם הייתם חייבים
  לקבוע מראש נסיעה לבית מלון באזור רחובות – היום אפשר
  לעשות זאת בדקה התשעים בלי לשלם על זה מחיר,
  באמצעות חדרים לפי שעה ברחובות והסביבה, האיכותיים ביותר.
  חדרים לפי שעה מאפשרים לבאים אליהם
  נסיעה איכותית, אלגנטית, מעוצבת, מצד אחד – ומצד שני את המחיר הטוב ביותר, הגמישות הגדולה ביותר בתאריכים ובשעות,
  ושליטה במרחק, ובזמן ההגעה.

  אווירת ה- סקס בקיסריה מיוחדת ואין שני לה בכל המדינה.

 21. ליווי באילת:

  מחפשים עיסוי אירוטי, מסאז למבוגרים בקריית טבעון?
  תוכלו לבקש סוגי מסאג’ שונים, תוכלו
  לבקש מסאג’ רגיל ופשוט או לשלב בו קצת מגע אירוטי, הכל יעשה לפי בחירתכם ופתיחותכם.

  מקומות רבים מציעים חדרים דיסקרטיים בתשלום לפי שעה כאשר
  שם תוכלו לבלות יחד למספר שעות בלי הפרעות,
  בלי טלפונים רק אתם ובן או בת זוגכם ולשלב חוויה אינטימית וחושית שלכם בלבד
  או ביחד עם מסאג’ מפנק במיוחד על
  פי מה שתבקשו. על פי חוק של רשעות, לרוב זה גדל רזה כל:
  הפנים, החזה, אפילו הירכיים עשוי לרדת, אבל כאן
  הבטן יישאר זהה. כמו כן, שלא בדומה לפורטלים האחרים כאן תוכלו למצוא פורטל שמרענן את המידע מדי יום ומעדכן באופן שוטף אמין ובעיקר נכון ולאחר בדיקה בכדי לתת
  לכם את המענה הטוב והנכון
  ביותר לצרכים שלכם. כמו כן, תוכלו לבקש
  את הזמן האידיאלי שלכם למסאג’
  ולאחר מכן לנוח. מכן המטופל מנקה את שאריות הפילינג ומגופו ומקבל עיסוי עדין להחדרת שמני הארגן בכל הגוף.
  מעבר לכך, עיסוי אירוטי נשען על אינטראקציה בין המעסה לבין הלקוח.
  מעבר לכך שהצלצול בעצמו מפריע לכם ושובר את
  האווירה, הרי שגם סביר ותעסיקו את עצמכם בשאלה מי מחפש אתכם וכך תהיו טרודים.

 22. שירותי ליווי באילת:

  “Our Spa” הוא לא רק ספא זוגי
  באשקלון והוא לא רק מציע פילינג גוף באשקלון, עיסוי נשים הרות באשקון או חבילת פינוק בספא ליחידים ולזוגות.
  ישנם אנשים שמקבלים עיסויים למטרות
  פינוק וכייף בביתם ולפעמים מגיעים לדירה
  דיסקרטית באשדוד אך גם ישנם אנשים המבקשים לעבור עיסוי בדרום בעקבות כאב מסוים.
  עיסויים בגבעתיים מתומחרים בעלות המתחילה ב-150 שקלים והם יכולים גם להגיע לעלות של
  כ-500 שקלים. כאשר גבר מתחיל להתקרב לאורגזמה, אנו מאטים, חוזרים על הליך זה מספר פעמים במהלך הפגישה,
  גברים יכולים להגדיל משמעותית את הזמן
  לאורגזמה. נילה נערת ליווי בלונדינית בעלת מראה של דוגמנית על… יש מקומות שלא ייקחו אחריות על הבילוי שלכם מאידך כאן בפורטל הבית כל מה שאתם צריכים זו כניסה
  אחת לקטגוריה המתאימה, גלישה למקום הנכון,
  דיבור קטן עם נערת ליווי שווה וקדימה להגשים כמה שיותר פנטזיות מיניות חזקות וטובות.
  אנו מתעסקים עם כ13 סוגי שיער אשר נאספים במספר מקומות בעולם.
  טופיק הינו מוצר ייחודי ובלעדי למראה טבעי
  של שיער מלא ועשיר.

 23. שירותי ליווי באילת:

  עיסוי מקצועי קלאסי, שוודי,עיסוי רקמות עמוקות
  ורפלקסולוגיה. אצלנו ניתן יהיה
  לבחור מתוך מגוון סגנונות, אותם נתאים באופן אישי לכל מטופל:
  עיסוי רפואי בנס ציונה, עיסוי
  רקמות עמוק בנס ציונה, עיסוי משולב בנס ציונה, עיסוי שוודי
  בנס ציונה, עיסוי לנשים בהיריון
  בנס ציונה ועיסוי לאחר לידה בנס ציונה.

  השאלה היא האם אתם מעוניינים
  בעיסוי שוודי, הוליסטי, עיסוי רקמות עמוק, עיסוי טאנטרי
  או עיסוי שיהיה משולב או אולי עיסו תאילנדי בהשרון והסביבה ?
  מעוניינים למצוא דירה דיסקרטית בנס ציונה ?
  הכל לפי ההעדפות שלכם ובמה שאתם מעוניינים.
  כפי שודאי הנחתם, ההבדלים העיקריים בין טיפול
  ספא סטנדרטי ובין עיסוי בחיפה והסביבה
  טיפולי המבוצע במסגרת רפואית או קליניקה
  טיפולית, הם בעיקר סביב המטרה שלשמה מבוצע העיסוי, וכמובן
  ההעדפות האישיות של כל מטופל שמביאות אותו להעדיף מסאז’ מסוג מסויים על פני סוג מסאז’ אחר.
  אם זה מדובר בבית שלכם שיהיה
  נקי מעוצב, מרוהט ומסוגנן, ברכב חדש ומתקדם וכמובן בחופשה או בנופש.
  אני לא האמנתי כל כך למילים שלו ולא התייחסתי לזה ברצינות אבל הלכתי ליום פתוח במכללה ונרשמתי ללימודים לשנה
  אחת של עיסוי מוסמך כדי לנסות משהו חדש בחיים.
  כעת לא נצטרך להזניח את כל מה שמסייע לגופנו, ואנו
  נזכה לקבל אותו הרבה יותר קרוב.

  לפעמים, כאשר אנו חשים שחיקה גופנית או
  נפשית או את שניהם, אנו חושבים כי חופשה תשחרר אותנו מכל אלה.

 24. נערות ליווי באילת:

  אצלנו תוכלו להסיג מגוון רחב של נערות ליווי לעיסוי שמעניקות מעסות מקצועיות אשר יספקו לכם את העיסוי שתמיד
  חלמתם עליו. אבל אם זה חדש עבורכם אתם אולי לא בטוחים כיצד ניתן לארגן את הבילוי עם נערות ליווי.
  מאיפה מזמינים נערות ליווי?
  נערות ליווי בבת ים מעניקות פתרון לגברים
  רבם המתגוררים בעיר, או המגיעים לביקור בעיר.
  נערות ליווי שוות, לוהטות, נוטפות סקס, הן מביאות איתן את הבשורה החדשה, זו שלא באמת
  הכרתם. נערות ליווי בחולון הלוהטות
  ביותר מענגות כל חבר שהן מכירות, ומממשות את הפנטזיות האינטימיות העמוקות ביותר שלו.
  נערות ליווי בחולון – בנות חמות בחולון – מודעות חדשות
  של בנות חמות ומפנקות לחווית סקס אדיר.

  מימון של טיול. בסופו של דבר אלו הן נערות טובות
  ובעלות שאיפות גבוהות בחיים. אני הולך להעביר את היד שלי משם כל כךמקום מצלמת
  כעת להציגחולצה החזייה שלי החליקה שום דבר
  שונה לי. כמו כן, העיסוי נועד לטפל בפגיעות ונזקים אשר קורים לעיתים תכופות בספורטאים,
  כגון: תסמונת תעלת שורש כף היד (carpal tunnel
  syndrome), דלקות שרירים ועוד. התוצאה
  העיקרית של השינויים האלו היא הנעת
  שרירים לקויה בגוף, משם הדרך לכאבים, הגבלות בתנועה ואפילו דלקת מתקצרת מאוד.
  זוהי הדרך הטובה ביותר שמאפשרת לכם לקבל עיסוי מפנק ומרגיע כזה שישחרר את כל
  השרירים ויגרום לכם להיות יותר משוחררים בהמשך.

 25. שירותי ליווי:

  במידה ואתם מעוניינים בעיסויים אחרים כדוגמת
  עיסוי טנטרה, יהיה כדאי לתאם ציפיות
  מראש אל מול המעסה ולהבטיח כי הוא אכן
  יכול להעניק לכם את העיסוי הספציפי הזה.
  כשאתם מתעניינים לגבי עיסוי
  בהרצליה, דעו כי פתוחות בפניכם
  שתי אפשרויות עיקריות: עיסוי בהרצליה המתבצע בבית הפרטי שלכם או עיסוי בחולון המתבצע בקליניקה פרטית.
  בחורה פרטית לחלוטין, ערביה ישראלית אמיתית חדשה בעיר באר שבע.

  למעשה אזור המרכז מתחיל מאשדוד בדרום ועד לנתניה
  בצפון ובתוכה נכללים גם ישובים כמו ראשון לציון ורחובות אשר למעשה נמצאים
  בעצם בכלל בשפלה – כך שלמעשה עדיף להיכנס למודעות לפי
  הקטגוריה שנמצאת בעיר שלכם או אשר נמצאת קרוב למקומכם.
  ישנם גברים אשר רק רוצים חברה והם מזמינים את הנערות למסעדות
  או בתי קפה. נערות ליווי בחיפה ידועות באיכות שלהם וזאת
  משום שהן מנוסות ומתורגלות עם
  מבחר סוגים של גברים. באתר תוכלו
  להנות משירות אישי, דיסקרטי לחלוטין ובו תוכלו
  לפגוש נערות ליווי רבות המציעות
  שירותי עיסוי בלבד! חלק מהמודעות באתר הן אפילו של נערות
  ליווי בתמונות אמיתיות וחלקן אפילו עם פנים חשופות.

 26. נערות ליווי:

  מסאג׳ מקצועי בבאר שבע גוף באמצעות שמני ארומה,
  המאפשר לעסות שרירים ללא כאב ולעומק, להירגע ולהירגע משמן הארומה.
  ישנם עיסויים מפנקים בהשרון והסביבה
  יבשים נפלאים, עיסויים בהשרון
  והסביבה באמצעות אבנים חמות וכן הלאה.
  חדרים מפנקים – בתחום החדרים המפנקים ניתן למצוא חדרי
  פאר הכוללים בין השאר מיטת אפיריון
  מפנקת, ג’קוזי עם מקום לשנים, מקלחת רחבה,
  טלוויזיה עם מסך רחב, אינטרנט חופשי ועוד, חדרים כאלה
  בדרך כלל יהיו ממוקמים בשכונות שקטות בבאר שבע בבתים עם
  חצרות סגורות מה שתורם לדיסקרטיות
  ולתחושת האינטימיות. מטפלים אחרים יתמחרו באופן שונה סוגי טיפולים –
  כשהחלוקה מתייחסת בדרך כלל לטיפולי פינוק כמו עיסוי שוודי ועיסוי תאילנדי שיהיו מעט זולים
  יותר, וטיפולי בריאות כמו עיסוי רקמות עמוק או עיסוי רפואי, יהיו יקרים יותר.

  מאחר והמון אנשים סבורים
  כי את העיסוי מפנק הם יוכלו לקבל רק במסגרת יום פינוק מפנק
  ברמת הגולן , הם מונעים מעצמם
  ליהנות מהעיסוי מפנק. נערות ליווי בגבעתיים בסופו
  של יום כל אחד ממכם חולם לקבל עיסוי מקצועי מהענערות שלנו ,
  הדבר החשוב ביותר זה לבחור את
  מי שיעשה את העיסוי על מנת שיענה בדיוק לפי הדרישות שלכם.

 27. נערות ליווי:

  עיסוי רקמות עמוק דוגל בלחיצות ועיסוי
  עמוק ומאסיבי יותר הלוחץ
  על רקמות השריר כדי להזרים טוב יותר את הדם לאזורים
  אלה וכן מסייע בשחרור השרירים התפוסים והמכווצים.
  השאלה היא האם אתם מעוניינים בעיסוי שוודי, הוליסטי, עיסוי רקמות עמוק, עיסוי טאנטרי או
  עיסוי שיהיה משולב או אולי עיסו תאילנדי בהשרון והסביבה ?
  גם מבחינת סילוק רעלים עיסוי מפנק בהשרון והסביבה פועל
  על בלוטות הלימפה ומסלק רעלים
  המזיקים לגופנו. ישנם אנשים
  המגיעים במצב רגשי מסוים אל מכון העיסוי מפנק בהשרון
  והסביבה ובסיום העיסוי
  מפנק בהשרון והסביבה הם חשים חיוניים, אנרגטיים ושלווים.
  אם הייתם משקיעים בטיפול רפואי קלאסי, למה שלא
  תשקיעו בעיסוי מפנק ורפואי בבאר
  שבע ? חורף 2020 עשה נפלאות במוקדי הטבע המרהיבים של רמת הגולן, ואתם בהחלט יכולים
  להנות משלל פעילויות-חוץ בצפון, בין
  אם אתם מטיילים ביחד כזוג או כמשפחה.
  בסופו של דבר, בין אם אתם מגיעים לצפון כמשפחה או כזוג, ישנם מתחמי אירוח כפרי עם בריכות מחוממות שיתאימו לכם.
  אם הגעתם לביקור עסקים ונשארתם ללון באחד מבתי המלון של
  העיר, אולי עכשיו זה הזמן להזמין נערות ליווי בירושלים.

 28. נערות ליווי:

  מיקומו של הבניין העניק לו יתרונות
  רבים בהיותו מצוי בקרבתם של שירותים חיוניים
  רבים, כגון: סניף דואר, קליניקות שונות, וסופר מרקט.
  שירותים שונים – כל נערת ליווי יכולה
  להציע שירותים מעט שונים מהאחרת,
  כך שלמי שיש בקשות נוספות, לצד השירותים הסטנדרטים, כדאי שישים דגש גם
  על הנושא הזה בהליך של בחירת הבחורה (או הבחור) לצורך המטרה.

  למשל, הקליניקות של הפלסטיקאים, שהמחירים בהן מאוד-מאוד גבוהים
  ולא כל אחת יכולה לעמוד בהם.
  הקליניקות מאובזרות ומעוצבות.
  השכרה על בסיסססיות. דירות דיסקרטיות
  במרכז הינן דירות פרטיות ואין להן מחיר השכרה קבוע.
  מסאז’ כזה, שמתבסס במקור על טכניקות כמו עיסוי רקמות
  עמוק, לא מיועד רק להרגיע או להעניק תחושת
  כיף (למרות שהוא בהחלט עוזר בכך,
  ואין בזה שום דבר רע), אלא להעניק טיפול שהוא
  כמעט רפואי במצב כלשהו. העיסוי המקצועי
  בחיפה והסביבה תפס מקום רב בתחום הרפואה המשלימה וידוע
  כבר לאורך דורות רבים כשיטת טיפול יעילה גם עבור ספורטאים וגם עבור אנשים אחרים.
  גם האינדיאנים, הכירו היטב את היתרונות של העיסוי והרבו להשתמש בשיטות שונות של טיפול במגע בשילוב עם טיפול באדים, שיכול
  להזכיר במידת מה את הסאונות הרטובות של ימינו וטיפול באמצעות
  אבני בזלת לוהטות ועשירות במגוון מינראלים.
  אם הגעתם ישר לקליניקה בנהריה אשר
  בה הזמנתם עיסוי מפנק בתל אביב ישר מהעבודה, תהיה לכם אפשרות להתקלח בקליניקה בנהריה
  ולהתחיל עם עיסוי מפנק בנהריה תוכלו לבחור איזה או
  גבר שיבצעו עבורכם את העיסוי.

 29. דירות דיסקרטיות בצפון:

  בקליניקה פרטית בקרית שמונה/נהריה יש לכם אפשרות להתנתק מהסביבה המוכרת לכם, תוך שאתם
  זוכים לעיסוי המתבצע בחלל נעים, מבושם ומאד מרגיע.
  כשאתם מתעניינים לגבי עיסוי בדרום,
  דעו כי פתוחות בפניכם שתי אפשרויות עיקריות:
  עיסוי בבאר שבע המתבצע בבית הפרטי שלכם או עיסוי בבאר שבע המתבצע בקליניקה פרטית.
  עיסוי בצפון יכול להגיע גם למשרד
  שלכם או לבית הפרטי שלכם. לעתים, העיסוי הניתן הוא עיסוי רפואי, כך שמתואמים מראש מספר עיסויים בצפון באותו השבוע.
  שביעות רצונם של אלו שכבר התנסו בעיסוי זה מאד גבוהה – כדאי גם לכם לנסות
  עיסוי בחיפה הניתן בפורמט זה. כך
  לדוגמא, בעת שאתם מעוניינים לעבור עיסוי
  בגבעתיים המתמקד אך ורק בראש, או לחילופין בעיסוי המתמקד באזור הכתפיים.
  באתר RELAX קיבצנו מעסים ומעסות אשר מתמחים בעיסוי מפנק במרכז והעוסקים בשלל סוגי
  העיסוי ולכן יהיה לכם קל יותר למצוא את המעסים המתמחים בעיסוי
  במרכז ושידעו לקחת לידם את גופכם ולתת לו את המענה הנכון.
  אני אוהב בחורות, אני לא מסתיר או מכחיש את זה,
  העניין הוא שמסיבות שונות אני גר
  עדיין עם אימא שלי. יחד עם זאת, מומלץ להיוועץ עם רופא במקרים מיוחדים בהם אדם
  סובל ממחלות רקע מסוימות וכן באם מדובר בנשים בהיריון ולבחון אפשרות לבילוי במתקני הספא בהתאם למצב.

 30. לפרטים נוספים לחצו כאן:

  החברה מספקת שירותי הובלות דירה ומעבר דירה ללקוחות פרטיים ועסקיים בכל גודל ובכל רחבי הארץ באפס מאמץ ותוך 36 שעות בלבד!
  האתר המתקדם של “בית לחיות” מספק ללקוחותיו מבחר גדול של מוצרים ושירותים איכותיים ממגוון רחב
  של יצרנים וספקים מכל רחבי העולם.
  מכיוון שיש לא מעט נערות ליווי בכל רחבי הארץ, ניתן לאתר בחורה אשר תענה פחות או יותר על הטעם
  האישי של המזמינים. אצלנו תמצא
  נערות ליווי בדרום זמינות להגשמת כל פנטזיה.מבחר זמינות במרחק טלפון אחד מימך כל הנערות ליווי מעודכנות וחלקם
  עם תמונות אמיתיות. מה שרואים זה מה שמקבלים, כל מה שאתם עושים זה
  להיכנס לפורטל שאתם סומכים בו ומאמינים בו, מבקרים
  ורואים תמונות אמיתיות ובוחרים את מה שמתאים לכם.
  עיסויים בקרית שמונה/נהריה הניתנים לכם בבית מאפשרים לכם להמשיך
  לנוח מיד לאחר שהעיסוי מסתיים, מבלי שאתם
  צריכים להטריד את עצמכם בשאלה איך אתם
  חוזרים לביתכם. גם אם תזמינו עיסוי מפנק
  לבית המלון בבאר שבע שבו אתם שוהים בבירה, האווירה תשתנה, האורות יתעממו ונרות ריחניים יהיו בכמה
  פינות החדר, אתם תשכבו רק עם מגבת על גופכם שתרד אט, אט, ככל שהעיסוי יעבור לחלקים
  השונים בגוף. עיסוי מלטף שרק קמילה יודעת להעניק לך, טלפנו לברר
  אם היא זמינה עכשיו, נערת הפלא של הצפון.

  טרייניטי הגיעה מלונדון להעניק לך מסאג’ VIP רמה
  1 מעל כולן, סטודנטית לשעבר לטיפולי גוף, ממש כירופרקטית קטנה
  אמיתית…

 31. שירותי ליווי בתל אביב:

  לפעמים יוצאים לחופשה, אבל זה רק פעם ביובל כאשר הם כבר לא עומדים בלחצים.
  באופן טבעי, עיסוי ארוטי, על אף היותם
  טיפולים מקצועיים שבהחלט מביאים להקלה
  על הגוף והנפש, הם כאלו שאנשים לא
  נוטים להתייעץ לגביהם עם חברים או בני משפחה וזה משהו שיכול להפוך
  את האיתור של עיסוי ארוטי בבת ים
  למעט מורכב יותר. עיסוי בדרום בקליניקה פרטית לרוב
  יהיה גם זול יותר, זאת מאחר ומדובר על טיפול שנע בין 45 דקות לשעה וחצי, מבלי
  שישנן כל תוספות שונות כדוגמת ארוחת בוקר או מתקני ספא.
  כשאתם מתעניינים לגבי עיסוי בדרום, דעו כי פתוחות בפניכם
  שתי אפשרויות עיקריות: עיסוי
  בבאר שבע המתבצע בבית הפרטי שלכם או עיסוי בבאר שבע המתבצע בקליניקה פרטית.

  לבסוף, על מנת שתוכלו להגיע לכל
  טיפול של עיסוי ארוטי בבת ים מוכנים ותפיקו ממנו את המקסימום שהוא מציע, חשוב לנו
  לחלוק אתכם גם מדריך קצר עם ההכנות שאסור
  לפספס. מרגוע לנפש: מעבר ליתרונות הפיזיים המובהקים, שווה לדעת שלעשות עיסוי
  ארוטי בבת ים זאת גם דרך נפלאה ובטוחה להרגיע את הנפש שגם היא מתעייפת ונשחק בשגרה.
  לא תמיד. ישנם מעסים שמעניקים עיסוי מקצועי
  מסוג אחד בלבד.

 32. נערות ליווי בתל אביב:

  כמו כן, אם אתם מחפשים עיסוי ארוטי בראשון לציון באזור, סביר מאד להניח שאתם גם תוהים מה
  היתרונות של הטיפול הזה בכלל,
  ומתברר שגם זה משהו שאנשים לא כל כך מבינים לעומק ולכן נחלוק אתכם גם
  את המידע החשוב הזה. לפני כל עיסוי בבאר שבע,
  תקבלו שאלון בריאות שאותו תצטרכו למלא.
  כלקוחות קנין תקבלו שירות VIP,
  אישי ומותאם לבקשתכם. אין באמת חשיבות למקום
  בו תקבלו את העיסוי, לפחות לא באשר לסטנדרט שעל כל המעסים
  להיצמד אליו: שאלון הבריאות.
  חברת כל הנוחות שבעולם הינה חברה הפורצת דרך
  באספקת מוצרים וחיתולים למבוגרים.
  אוהל בים היא חברה המתמחה בהקמת אוהלים בים ומגוון אירועים רחב, ביניהם גם מסיבת רווקים מסיבת רווקות, ימי הולדת ואירועי חברה.

  היום שוכרים לימוזינה עבור ימי
  הולדת, נשף סיום ולא רק חתונה. גרנד לימוזין היא חברה
  המספקת שירותי השכרת לימוזינה.

  גגות רעפים, בבעלות שלום ירושלמי, היא חברה רב-תחומית.
  שיא הוא מרכז מתקדם לשירות ומכירה
  של רכבי יונדאי ומיצובישי בבעלות שמוליק עוזיאל.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *