Hôm nay trời mưa, nhưng lòng anh rổ nắng vì có em

Nếu bạn đang đốt đuốc đi tìm một cuốn sách content hay để cải thiện khả năng viết quảng cáo, thì 90-20-30 | 90 bài học vỡ lòng về ý tưởng và câu chữ là quyển sách mà tuyệt đối bạn không thể bỏ lỡ.

Với các ví dụ thực tế và khách quan, hầu hết dân content đều đánh giá khá cao em này.

Mình mới vừa nướng xong quyển sách này sau nhiều ngày “đầu ấp tay gối” & bay liền lên tuhoccontent.com  để review gấp cho các bạn nè.

1. Cảm nhận của mình

90-20-30 như quyển “cẩm nang sống” cho những writer trẻ đang có ý định bước vào thế giới agency – nơi làm dâu cho trăm ngàn nhãn hàng. Tất nhiên, nó cũng dành cho những writer đã có tuổi như mình, đọc xong rồi chỉ muốn “quay đầu nhìn lại tuổi trẻ”.

Quyển sách đưa ra những tình huống thiết thực, niềm vui sáng tạo cũng như nỗi niềm khó khăn, những băn khoăn trong cộng việc để bạn dễ dàng mường tượng ra vị trí writer trong agency được thực hiện như thế nào.

Từ đây, bạn sẽ học được cách viết nên slogan cho nhãn hàng, cách hình thành nên ý tưởng và làm sao để “vận động não” trơn tru  để ý tưởng không bay bổng quá đà, khả thi, ấn tượng & hiệu quả.

Sau đây mình xin review một chút về những bài học tuyệt vời mà sách 90-20-30 đã đem lại nè:

2. Tắm mình trong kho ý tưởng

Đầu tiên, tác giả Huỳnh Vĩnh Sơn sẽ đưa ra một số gợi ý thiết thực giúp bạn bắt kịp những tin tức truyền thông mới nhất của ngành. Cùng tham khảo hen:

Web

Các website bạn nên ghé thăm mỗi ngày bao gồm: Adweek.comCampaignindia.inBestadsontv.comAdeevee.com; Deckofbrilliance.com và brandvietnam.com.

Social Media

Mạng xã hội khuyến lướt bao gồm: Instagram, Facebook & các network có liên quan đến sáng tạo. Thậm chí khi bạn còn có thể “đào xới” thông tin từ các công ty truyền thông, trang cá nhân của “chủ tịch”, giám đốc sáng tạo, cùng “quần hùng” có liên quan để học hỏi thêm nhiều điều hay ho.

Nếu có đủ tình yêu, bạn còn có thể đắm mình “NGAY TRONG ĐỜI SỐNG” để tìm hiểu thế giới quảng cáo nếu chưa biết bắt đầu từ đâu.

Đúng như “Sói ca” viết, kho tàng quảng cáo từ thế giới đến Việt Nam không hề thiếu, chỉ có bạn là thiếu thời gian ngâm cứu chúng mà thôi.

3. Những bài học mình “hái” được

Nhóm ý

Khi đưa ra chiến dịch cụ thể khi viết lại toàn bộ copy cho sales kit, bộ tài liệu bán hàng của một công ty cho thuê máy in A, tác giả đã giúp mình hiểu ra điều quan trong khi tiếp nhận thông tin của khách hàng đó chính là cần nhóm các ý lại trước khi viết vì nhớ gì viết nấy sẽ làm người đọc bị rối.

Ý mà mình khắc cốt ghi tâm nhất trong mục này đó chính là “Copywriter trước khi đâm đầu ráng viết một câu cho hay thì cần phân tầng nội dung một cách rõ ràng“. Sau đó mới tính đến chuyện câu chữ bóng bẩy.

Cũng giống như khi viết một bài content, người đọc cần xác định “keyword” và lập dàn bài, xác định các ý quan trọng muốn thể hiện trước. Phần này mình có chia sẻ cụ thể trong bài viết content chuẩn seo, bạn có thể xem lại nếu cần.

Số lượng

Mọi người thường nghĩ rằng nghề copy khá nhẹ nhàng, chỉ viết một vài câu ngắn củn cho nhãn hàng rồi cuối tháng nhận lương.

Thế nhưng điều này không đúng.

Để có được một slogan “để đời” họ phải luôn vận động não không ngừng. Và bài học về số lượng được tác giả Huỳnh Vĩnh Sơn đúc kết như vầy: Số lượng trước, chất lượng tính sau (Nghĩa là cứ viết 20 câu slogan trước đi rồi tính).

Đọc xong 90-20-30 bạn sẽ hiểu rằng, thì ra cái nghề này đau não vãi, muốn viết một câu hay phải viết thật nhiều câu chứ chẳng đùa.

Và mỗi câu viết ra phải là một ý tưởng khác nhau, không được na ná hoặc trùng ý tưởng đâu nhé. Đây là cách “ép” não vận động không ngừng, nâng cao khả năng sáng tạo của người viết.

Mình thấy phần này khá hay, nếu sở hữu sách bạn nên ghi chú lại và đọc kỹ nhé.

4. Bí kiếp vượt ải

Mỗi một ngày intern copywriter sẽ có một bài học mà những người trẻ cần gói vào túi hành trang của mình. Trong đó, mình thích nhất là nội dung vượt ải mà anh Sói viết, nó giúp những người trẻ bước vào nghề có hướng tiếp cận đúng trước khi đặt bút xuống.

Cùng ghi nhớ những gạch đầu dòng quan trọng sau đây các bạn ơi:

 • Định vị thương hiệu
 • Cá tánh nhãn hàng
 • Miền giá trị
 • Các lợi ích lý tính và cảm tính
 • Đối tượng khách hàng mục tiêu
 • Đối thủ
 • Bản chất ngành hàng
 • Nội bộ agency
 • Ý tưởng và thông điệp phù hợp
 • Phương tiện truyền thông

Mà cho dù là copy hay content thì mình thấy để chốt được sale lâu dài thì nên tìm hiểu những mục này vì tự mình tuôn trào ý tưởng thì dễ “nổ” lung tung thì có ngày tan xương nát thịt =)

Viết đủ ý

Nếu hỏi mình ấn tượng nhất ở điều gì, thì đó là cách tác giả hướng bạn brandstorm để tìm được câu hoàn chỉnh nhất.

Ví như jod mỹ phẩm thiên nhiên, trước khi viết được câu slogan hay, anh 30 và em 20 đã chia thành 2 cột thiên nhiên và mỹ phẩm. Sau đó nối các ý nhiều nhất có thể được lại với nhau để ra những câu hay ho và êm tai nhất.

Ngoài ra, các copy còn phải nghĩ thêm nhiều câu có đường hướng đúng nhất với nhãn hàng, bởi vì đâu có ai muốn sản phẩm của mình có “tiếng nói” giống một thằng cha hàng xóm, đúng không cả nhà?

Mình xin phép list một phần nhỏ buổi làm việc của 2 anh em để các bạn dễ dàng hiểu được đường hướng mà quyển sách chia sẻ là gì nhé.

Hướng 1: ĐẸP TỪ THIÊN NHIÊN

Vẻ đẹp kết tinh từ tạo hóa

Vẻ đẹp kết tinh từ thiên nhiên

Cho nét đẹp trong xanh như tự nhiên

Đẹp trong xanh, tựa thiên nhiên

Hướng 2: VẺ ĐẸP CỦA THIÊN NHIÊN LÀ VẺ ĐẸP KHÔNG TUỔI

Chọn thiên nhiên cho nét đẹp không tuổi

Đẹp cùng thiên nhiên là vẻ đẹp không tuổi

Đẹp tựa thiên nhiên là vẻ đẹp bất biến

Hướng 3: THIÊN NHIÊN LUÔN ĐẸP NHƯ CHÍNH MÌNH

Đẹp tựa thiên nhiên, đẹp như mình vốn dĩ

Đẹp tự nhiên như thiên nhiên vốn dĩ

Đẹp cùng thiên nhiên, đẹp theo lẽ tự nhiên

Hướng 4: TUỔI THANH XUÂN

Đẹp cùng thiên nhiên, đẹp mãi tuổi xanh

Cùng thiên nhiên cho nhan sắc mãi xanh

Cách nạp và xuất ý tưởng

Hồi đó mình thụ động lắm, đọc xong quyển sách 90-20-30 thì bớt nhiều rồi bởi vì mình biết ý tưởng không tự nhiên sinh ra, nó trải qua quá trình dài trong suốt đường đời não vận động.

Cách tốt nhất để có thêm nhiều ý tưởng hay ho đó chính là nạp đúng nơi và xuất đúng chỗ.

Nạp nè

 • “Lụm lặt” kiến thức từ người này người kia: Có khi bạn sẽ vỡ ra như anh 30, biết thế nào là cấu trúc, hồi, đoạn, sắc thái của một câu chuyện.
 • Đọc sách: Là một liều thuốc bổ não cần có của người làm sáng tạo. Phải công nhận rằng bạn không thể nuốt tất tần tật tinh túy của một quyển sách, nhưng những nội dung ấn tượng sẽ ở lại trong đầu để lúc cần não đem ra sử dụng.
 • Tham gia buổi triển lãm, hội thảo, sự kiện…. có liên quan: Đừng nhốt mình một chỗ, đến những event này để được tiếp xúc với thế giới quảng cáo chuyển động không ngừng là lời khuyên của Sói ca đó các bạn

Xuất nè

 • Giãi bày mọi lúc mọi nơi

Ngành sáng tạo nó lạ hơn các ngành lân cận, nếu quyết tâm theo đuổi, bạn không nên che giấu cảm xúc của mình. Phải cố gắng khai thông và biểu đạt nó bằng ngôn từ nhiều nhất có thể.

Tự vui, tự soi mình qua câu chữ cũng là hành trành khám phá bản thân không thể thiếu của dân content.

 • Viết mỗi ngày

Không chỉ quyển sách này, mà mình cũng từng khuyên bạn nên tập viết mỗi ngày để nâng cao vốn từ, khả năng viết lách. Thực hành đều đặn, chữ của bạn sẽ ngày càng sắc bén hơn.

Chơi chữ

Trong số các bài học vỡ lòng về câu chữ, mình khá thích phần chơi chữ. Nó giúp người đọc ấn tượng, nhớ lâu và sâu hơn về các headline.

Có các cách chơi chữ được Sói ca nhắc đến sau đây:

 • Chẻ từ: BỆNH CÓ HIỂM, BẠN VẪN KHÔNG NGHÈO
 • Nghĩa đen lẫn bóng: BÉ YÊN BỤNG CHO MẸ YÊN BỤNG
 • Từ đồng âm: HÀNG TẤN PHIM BOM TẤN ĐANG CHỜ BẠN
 • Nói lái: THANH NHIỆT THIỆT NHANH

Dựa trên phát âm giống nhau của tiếng Việt & Anh: Laura. Cuộc đời chưa thấy đứa bé gái nào “lo ra” như nó.

Đúng đề

Và cho dù là viết quảng cáo hay viết cho bất cứ ngành hàng nào đi chăng nữa, thì viết đúng đề, viết đúng trọng tâm, đúng định hướng mà khách hàng yêu cầu vẫn là bài học mà người viết luôn phải “chèn vào não, nhét vô tim”.

Trước đây mình hay ngơ lắm, viết bay cho đã rồi không biết được điểm dừng. Nhưng sau khi đọc quyển sách này thì bớt “ảo mộng”. Viết đúng đường ray mới chính là điều khách hàng & thương hiệu mong muốn.

Dám sai… để làm lại

Dám sai là bài học làm mình ấn tượng nhất. Dám sai cũng là cách bạn trân trọng ý tưởng của mình.
Thử nghĩ mà xem, nếu ngay cả bản thân bạn còn không cho ý tưởng của mình một cơ hội ĐƯỢC thấy ánh mặt trời, thì còn ai sẽ yêu thương nó.

Và điều đau khổ nhất của sáng tạo, là chính sự e dè, nhút nhát của mình đã giết chết ý tưởng ngay từ khi nó còn trong trứng nước.

Mình học được rằng, đôi khi sự can đảm sẽ dẫn lối ý tưởng thăng hoa. Mong là bạn cũng vậy.

Sắc thái

Nhờ quyển sách này mà mình học được rằng, khi viết quảng cáo thì sắc thái của câu rất quan trọng. Đúng y như rằng: Người đọc cảm trước rồi mới hiểu.

Điển hình như anh 30 sửa câu job tuyên truyền bảo vệ loài voi từ “Khoảnh khắc cùng voi” đến “Không mua ngà, vui đến già” và cuối cùng là “Yêu voi cái coi”.

Mình tin rằng không chỉ bản thân mà bạn cũng nhận ra sự thay đổi lớn trong sắc thái của câu. Vậy nên muốn tạo “không khí” cho câu chữ của mình, bạn đừng quên bài học này nhé!

Ngoài ra, mình có nghiên cứu thêm 1 số sách về ngành quảng cáo và sáng tạo, bạn có thể đặt tại link bên dưới. Mong rằng nó sẽ giúp bạn cải thiện tư duy công việc và sáng tạo trong viết lách.

5. Tạm kết

Mình chỉ xin review nhẹ nhàng vậy thôi vì chắc chắn câu chữ của mình không thể nào diễn tả hết sự đặc sắc của quyển sách này.

Nếu như bạn đang có ý định dấn thân vào ngành quảng cáo hoặc muốn cải thiện khả năng viết của mình, tin rằng sách 90-20-30 |90 bài học vỡ lòng về ý tưởng và câu chữ là một “bom tấn” bạn không thể bỏ qua.

Mong nhận được comment, like, share của các bạn để mình có động lực thực hiện các bài viết tiếp theo.

42 bình luận

 1. Pingback: 1irrigation

 2. https://ivoryvalentine.com/regions/Discreet-apartments-in-Bat-Yam.php:

  יואב בעל ניסיון משנת 2001, עם מספר רב
  של מטופלים. ר עינת כהן, פסיכולוגית קלינית מומחית,
  בעלת ניסיון רב בטיפול פסיכותרפויטי במבוגרים, משלבת בפסיכותרפיה מספר גישות, כגון:
  הגישה הפסיכודינמית והגישה
  הקוגניטיבית-התנהגותית, וכן כלים כגון
  היפנוזה, מדיטציה EMDR ו- CBT. ם, לטיפול
  במגוון מחלות ילדים כגון שיעול,
  נזלת, דלקות אוזניים, דלקת גרון,
  תולעים. מחלות מבוגרים כגון יתר לחץ דם,
  כולסטרול גבוה, עצירות, תולעים.
  הרי בבית שלו או של ההורים שלך אין
  לכם פרטיות, חדרים בחדרה יאפשרו לכם לבלות בפרטיות כפי שאתם אוהבים.
  אין דברים כאלה בחיפה. עיסויים זמינים לכם עם עיסוי בחיפה
  ובמקומות שונים בארץ: תוכלו לקבל עיסוי במכון ספא, בבית הפרטי שלכם או בקליניקה פרטית.
  לקראת עיסוי בירושלים ביקש מכם המעסה להשיב על שאלון בריאות?
  משום שמדובר בחוויה בריאה, יש להשתדל לא להיות במתח ואפילו לתכנן את הכול כך שתוכלו להגיע גם לפני הזמן לעיסוי מפנק באשדוד/אשקלון
  , אם מדובר בעיסוי המתבצע בקליניקה באשדוד/אשקלון של המעסה.
  אנחנו מזמינים אתכם לצלול אל תוך מתחמי
  הצימרים היוקרתיים, המציעים למבקרים
  בהם את כל הטוב … תנו לנו לקחת אתכם אל
  החוויה. ן, בדגש על התממשקות נוחה, שיפור
  חווית הקניה/מכירה/השכרה, ושקיפות מלאה
  אל מול המשתמשים באתר. מנגד, כל עוד תקבלו עיסוי ברעננה בלבד
  לאורך כ-45 דקות ועד שעה, המחיר שתצטרכו לשלם יהיה נוח
  הרבה יותר ויהפוך את חווית העיסוי לנגישה גם לכם!

  my blog post … https://ivoryvalentine.com/regions/Discreet-apartments-in-Bat-Yam.php

 3. https://russian-playmates.com:

  מבין ערי ישראל בת ים ממוקמת
  במקום ה-14 בגודל אוכלוסייתה ובמקום ה-55 בשטחה.
  טאטיאנה המהממת מבת ים. כאן בפורטל הבית שלנו מובטחים לכם כל השירותים שעברו אימות מדויק והכול
  בכדי שתוכלו להרגיש ולהיות על גג העולם גם אם אתם רק עוברי אורח בבת ים.
  חשוב שבטרם הבחירה, תכירו בצורה מעמיקה את כל אחד מסוגי השירותים
  עיסוי אירוטי , תבינו מה ההבדלים בין שירות כזה או אחר
  ואחרי שתקבלו את ההחלטה, תבצעו גם את
  הבחירה הנכונה בנותנת השירות המבוקשת.
  אבודה וטרודה מענייני היום
  יום היא הזמינה עיסוי אירוטי שירגיעה את מוחה הקודח ממחשבות על
  העתיד והקריירה. אז שחקניות פורנו, בדיוק כמונו, מחפשות מעסה מקצועי שיפיג מהן את המתחים ויעניק להם את
  השלווה הגופנית והרגשית לאחר יום עבודה מפרך.
  אולי תתפלאו לשמוע אבל הרבה שחקניות פורנו כמו גם לא מעט נערות
  ליווי מחפשות ידיים טובות שינעמו
  את גופן הסקסי לאחר יום ארוך של עבודה או צילומים בתנוחות שונות
  ובאקטים שונים שאנחנו תמיד אוהבים לראות.

  my blog https://russian-playmates.com

 4. https://karolinemontreal.com/region/Discreet-apartments-in-Kiryat-Ata.php:

  מרגוע לנפש: מעבר ליתרונות הפיזיים המובהקים, שווה לדעת שלעשות עיסוי ארוטי בירושלים זאת גם
  דרך נפלאה ובטוחה להרגיע את הנפש שגם
  היא מתעייפת ונשחק בשגרה. מרגוע לנפש: מעבר ליתרונות הפיזיים המובהקים,
  שווה לדעת שלעשות עיסוי ארוטי בהרצליה
  זאת גם דרך נפלאה ובטוחה להרגיע את הנפש שגם היא מתעייפת ונשחק בשגרה.
  עיסוי קלאסי בהרצליה באזורים, תשומת לב רבה
  יותר מוקדשת לחלקים מסוימים בגוף
  (למשל ישבן, גב, אזור צווארון).

  דיסקרטיות מלאה. דירה מדהימה, אזור שקט וחבוי, אבזור מפנק ביותר והכי חשוב?
  נכון לכתיבת שורות אלו, לפי נתוני אתר ספייסנטר,
  המרכז חדרי ישיבות להשכרה בכל הארץ וכן חללי עבודה משותפים, קיימים
  למעלה מ-15 חדרי ישיבות ברחבי ירושלים, בעלי גדלים
  שונים ורמות אבזור שונות, כאשר בכל חודש נפתחים עוד ועוד חדרים נוספים.
  אבזור מלא? אלו הן רק חלק מהתיאורים אודות נראות הדירה שיכולה לעורר בכם רגשות שלעיתים נדמה כי שכחתם.

  בכל הזמנה של מסאג’ בקרית שמונה עד הבית, צוות המטפלים יגיעו אליכם עם מיטת טיפולים, מוזיקה, שמנים
  וכל הדרוש על מנת שהעיסוי שלכם יהיה לא פחות
  ממושלם!

  Feel free to surf to my webpage https://karolinemontreal.com/region/Discreet-apartments-in-Kiryat-Ata.php

 5. https://uae-massage-center.com/citys/Discreet-apartments-in-Bat-Yam.php:

  במילים אחרות, אסור לוותר על האטרקטיביות של
  נערות ליווי למלון בדרום וכדאי לנצל את ההזדמנות על מנת לבלות איתן.
  בילוי עם נערות ליווי הוא דבר נחמד.
  היינריך הרכיב את מערך תנועות העיסוי השוודי
  עם התייחסות מובהקת לאנטומיה ופיזיולוגיה של הגוף .
  עיסוי שוודי הוליסטי הוא עיסוי מפנק השם דגש על
  חידוש האנרגיות של הגוף ויש לו יתרונות רבים.
  ספא בתל אביב – קצת לצאת מהשגרה ולהתפנק עם עיסוי מרגיע בספא
  מפנק. עולה חדש גדליה ואשתו אלישבע בלום,
  מתגוררים עם ארבעת ילדיהם ביישוב עלי
  המקסים. אנו עובדים אך ורק עם החומרים המתקדמים ביותר בענף.

  בשנת 2010 עבר לארצות הברית שם התארח ועבד בשניים מהמכונים המתקדמים והמובילים בטקסס.
  החל את קריירת הקעקועים והפירסינג בשנת 2006 במרכז שם
  למד, התמחה והתמקצע. אילן כנר, הממציא והיזם, שם
  לעצמו מטרה ליצור סביבה אסתטית ובמחיר
  שווה לכל נפש. מומחית בכירורגיה פלסטית, אסתטית ומשחזרת, חברה באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית.
  חפשים חברה המתמחה בנדלן בתל אביב, נדלן במרכז, נדלן בהרצליה, נדלן בהרצליה פיתוח?

  my homepage https://uae-massage-center.com/citys/Discreet-apartments-in-Bat-Yam.php

 6. israelnightclub.com:

  חברת פרסום 10 מתמחה בשיווק מוצרי פרסום, מוצרי קידום מכירות, מתנות לחגים,
  מתנות לעובדים, מתנות לראש השנה, מתנות לפסח לחברות ליחידים.
  חברת ברנד איט עוסקת במיתוג והדפסה על מוצרי פרסום, מוצרי קידום מכירות, מתנות
  לחגים, מתנות לעובדים, מתנות לראש השנה, מתנות לפסח לחברות וליחידים.
  גרין ליין מתמחה בייבוא ושיווק מוצרי
  טעינה חדשנים וירוקים המתאימים לטלפונים ניידים ,סמארטפונים,
  מצלמות,GPS,PSP,IPED,IPOD וכו’ המוצרים משמשים כפתרון טעינה למגוון מכשירים
  במקרה של שהייה מחוץ לבית או למשרד,למטיילים,
  חיילים, אנשי שטח וכדומה. י סימון וויינברנד, הסטודיו
  מתמחה במתן מענה תדמיתי ומיתוגי מקיף.
  חברת גאופלסט איטליה מתמחה ומייצרת מעל
  15 שנה תבניות פלסטיק ליציקות בטון ומוצרים מפלסטיק ממוחזר לענפים שונים.
  גלישה נעימה. אילת, עיר השמש והקיץ, עיר הנופש של ישראל אבל מה ששוכחים להגיד זה שנערות ליווי באילת והסביבה הן
  מהאיכותיות ביותר, רוב נערות הליווי באילת הן תיירות
  מכל מיני מקומות בעולם ומתמחות בסוגים שונים
  של עיסויים מרגיעים ומטריפי חושים.
  החדרים בדירות הם נקיים ומטופחים ומהבחינה הזו הם אינם
  שונים מהחדרים אשר תמצאו בבתי מלון מפוארים.
  לינדה בחורה מדהימה שמגיעה עד לבית או לבית מלון לחוויה של עיסוי
  בלתי נשכחת. אתם מוזמנים לחוויה חדשה באתר האסטרולוגיה היחיד
  מסוגו בארץ. אנחנו מחזיקים באתר רשימה רחבה של חדרים לפי שעה בצפון בנהריה .
  י המומחים אשר בבדיקתם חתמו על אמנת
  שירות כדי להיות באתר המומחים כי לא כל בעל מקצוע יכול להיות במשפחת המומחים
  לא מתפשרים על שירות, איכות, ומקצועיות, ואמינות.

 7. דירות דיסקרטיות בדרום:

  כל אחד מהם יכול היום להשתמש בדירות הדיסקרטיות
  כדי להזמין שירותי ליווי בעפולה לפגישת
  עסקים אקסקלוסיבית. רוצים לקבל עיסוי ארוטי איכותי מצוות נערות הממתינות בדירות הדיסקרטיות?
  לכן אולי ניתן להבין מדוע נערות הליווי באיזור
  צפון הארץ הן מבוקשות כל כך.
  ניקוי והסרת כתמים ממערכות ישיבה מבד
  ומעור וחידוש כל סוגי הריפודים. אך אם אתם מעוניינים בעיסוי מפנק
  בלוד לצורכי הנאה ורגיעה או לרגל אירוע שמחה מסוים,
  תוכלו לקרוא במאמר זה על שלושה סוגי
  עיסויים אשר מתאימים למטרה זו ויעניקו לכם יום בילוי מפנק ואיכותי במיוחד אשר סביר להניח שתרצו לחזור עליו שוב כבר בשנה שאחרי.

  ישנן חבילות ספא הכוללות גם טיפולים אלטרנטיביים כמו רפלקסולוגיה, שיאצו ויוגה וסביר להניח שתוכלו ליהנות מעוד אטרקציות במקום במסגרת חבילות ספא כמו בריכת שחייה מקורה
  ומחוממת, חמאם טורקי, סאונה יבשה וסאונה רטובה וטבילה באמבט ג’קוזי ספא מפנק.
  ישנן כמה הוראות זהב, לפני עיסוי מפנק בבית שמש ועוד סוגי עיסוי נוספים אשר מעסים רבים מציעים ללקוחותיהם.
  העיסוי המקצועי בנתניה/השרון תפס מקום רב בתחום הרפואה
  המשלימה וידוע כבר לאורך דורות רבים כשיטת טיפול יעילה גם
  עבור ספורטאים וגם עבור אנשים אחרים.

 8. דירות דיסקרטיות בעכו:

  מרכז קליניקות חדש ומאובזר בעיר העתיקה בבאר שבע!
  עיסוי מקצועי בבאר שבע יכול להינתן לכם מגבר או מאישה.
  אם החלטתם להינות מעיסוי טנטרי מגבר לגבר, או מכל עיסוי מסוג אחר, אתם מוזמנים לפנות לפורטל המעסים ולמצוא את המעסה המקצועי והמנוסה ביותר בתחום.
  אך אם אתם מעוניינים בעיסוי מפנק בפתח תקוה לצורכי הנאה ורגיעה
  או לרגל אירוע שמחה מסוים, תוכלו לקרוא במאמר זה על שלושה סוגי עיסויים אשר מתאימים למטרה זו ויעניקו לכם יום
  בילוי מפנק ואיכותי במיוחד אשר סביר להניח שתרצו לחזור עליו שוב כבר בשנה שאחרי.
  בגלל שהם מקדישים את כל זמנם לעבודה,
  בסוף אין להם בת זוג שתבלה איתם באירוע ואז הם נעזרים בשירותיהן של נערות על מנת להתלוות אליהם אל האירוע
  ולא להתפדח. בין יתר הדברים שהם עושים או
  בוחרים לייצר, שירותי ליווי בצפון בחיפה ובקריות הם חלק מזה וכך או
  כך הם מפגישים לא מעט אנשים עם קשת נרחבת.
  חברות קטנות, עצמאיים ויזמים, כולם
  בוחרים לפנות אל שירותי משרדים להשכרה.
  בשנים שעברו שירותי ג’קוזי ספא יועדו
  לעשירים מופלגים בלבד. עיסוי מפנק ברמת הגולן אינו
  נחלתם של אנשים חילוניים בלבד. לא.
  מתחם העבודה מעטפת – מומחים ומטפלים בבית אחד אינו מאפשר כניסת חיות למתחם העבודה.
  כן. תוכלו למצוא חניה בתשלום בכחול-לבן
  או חניה בחניונים הנמצאים בסביבה של מתחם מעטפת – מומחים ומטפלים בבית אחד.

 9. נערות ליווי בתל אביב:

  רבים מבין תושבי ראשון לציון מתעניינים באפשרות של השכרת דירות לטובת הפקת מסיבות.
  עיסוי עד הבית הפך בשנים האחרונות לאופציה המועדפת על קהלי לקוחות רבים.
  גבריאל קבלן שלד ובניין מתמחים בבניית בתים צמודי קרקע מרגע
  התכנון עד גמר. יש לנו ניסיון של למעלה מ 15
  שנה במתן שירותי ניקיון למגוון בתים ומשרדים.
  חברת רון גל מתמחה במתן שירותי הסעות לעסקים וקבוצות פרטיות, תוך מתן דגש מירבי על אמינות, אדיבות, בטיחות ותפעול צי
  רכבים חדיש ומפנק. ווביקס בניית אתרים מתמחה במתן פתרונות אינטרנט מתקדמים בינהם בניית אתרים, קידום
  אתרים, פרסום אתרים, עיצוב אתרים ועוד.

  אנרלד יבוא ושיווק מוצרי תאורת לדים, מבחר ענק של פסי לדים,
  ספוטים לד,פסי לדים,פרוז’קטור לדים,גופי תאורה לדים,נורות לדים ועוד, חיסכון ענק בהוצאות החשמל, עיצוב מרהיב וחדשני.

  באינטרנט קיימים מבחר ענק של פורטלים עם כמות ענקית
  של מודעות עם תמונות מפתות ומגרות של בחורות שלקוחות הישר ממגזיני האופנה
  המובילים. מקלחות ניידות עם מים חמים.
  סניטציה מתמחה בהשכרה והפעלה:
  שירותים ניידים עם מים זורמים (לא כימי) .מקלחות ניידות עם מים קרים.

 10. נערות ליווי בתל אביב:

  נקודות הלחיצה עליהן לוחץ המעסה הם בעלי רגישות ועל פי התאילנדים מדובר בנקודות
  אנרגיה שממלאות את הגוף בחום. זוהי עובדה ידועה ולכן, זוגות באים לקבל טיפול של עיסוי מפנק בבאר שבע , או בכל אזור אחר בארץ
  תוכלו לבחור את המעסה על פי האזור שבו אתם גרים.
  זוהי עובדה ידועה ולכן, זוגות
  באים לקבל טיפול של עיסוי מפנק
  ברחובות , או בכל אזור אחר בארץ תוכלו לבחור
  את המעסה על פי האזור שבו אתם גרים.

  מדובר על העיסוי הקלאסי והנחשק ביותר
  על ידי קהל הישראלים. העיסוי הצרפתי מאוד
  נעים למטופל . הגעתם למקום הנכון
  רק אצלינו עיסוי אירוטי בהרצליה הכי טובות
  בישראל הפצצה של רעננה ישראלית סקסית
  ואיכותית לעיסוי בביתה ברעננה
  באיכות גבוה מאוד. למבוגרים הספיק לחפש טובות מהפרטנריות שלהם.
  כך שגם מי שנמצא בחיפוש אחר אטרקציות
  למבוגרים בלבד כמו נערות ליווי בתל אביב והמרכז, יכול למצוא
  את מה שהוא מחפש בצורה פשוטה, מהירה ויעילה.
  גברים רבים מגיעים אל הדירות לבילוי עם נערות ליווי או עם המאהבת.
  בשנים האחרונות, צמחה תופעת נערות ליווי בבאר שבע.

 11. נערות ליווי בתל אביב:

  יואב פלג עיסוי מקצועי ורפואי עד הבית
  – יואב הינו מעסה מוסמך המתמחה ומבצע עיסוי
  שוודי, רפלקסולוגי, רקמות עמוק, עיסוי פנים, עיסוי ספורטאים, עיסוי שוודי קלאסי משולב וטיפולים
  זוגיים בספא במלון בוטיק בתל אביב.
  כל סוגי העיסויים: קלאסי, שוודי ומשחרר.

  כל זאת ללא התפשרויות על האיכות או על החלום הרטוב שברצונו להגשים.
  המעסה דואג לשמור אתכם על קשר לאורך העיסוי, זאת במטרה להבטיח שהמגע נעים לכם וכי
  העיסוי מתנהל על פי המצופה.

  ישנם לא מעט מעסים שיגידו לכם כי הם למדו את התחום בעצמם, כי הם יודעים לגעת ולעסות וכי הם פועלים
  אינטואיטיבית. לא צריך לשאול שאלות מיותרות ולא צריך לעשות כל מיני חיזורים ושאלות טיפשיות, כולנו יודעים במה מדובר.
  דירות דיסקרטיות בצפון מפוזרות לאורך ורוחב כל האזור וכמעט מכל נקודה
  ניתן להגיע תוך נסיעה קצרה לדירה דיסקרטית שתעמוד במיוחד
  לרשותך. גם דירות דיסקרטיות בקריות נפוצות במיוחד באזור הצפון, דירות אשר ממוקמות בכל ערי הקריות.
  כל לקוח המעוניין בשירות ליווי בצפון
  יקבל זאת במחיר מותאם עם נערות ליווי
  בקריות היפות ביותר. לאתר אמנם קוראים פוקט
  אסקורט, אך האתר עוסק בהזמנת נערות ליווי בישראל בלבד.

  ברוכים הבאים לאתר נערות ליווי פוקט
  אסקורט! באתר פוקט אסקורט תמצאו רשימה מלאה של נערות ליווי בישראל ברמה הכי גבוהה שיש.

 12. נערות ליווי באילת:

  נערות ליווי בימינו מעניקות
  שירותים המהווים פתרון עבור גברים
  אשר עשויים להזדקק לשירות זה או
  אחר. אני מניח שאני לא צריך לספר לכם מה עושים עם
  נערות ליווי בחדר המיטות… מעכשיו ניתן לפלפל כל אירוע עסקי או פרטי שלכם עם עיסוי
  לבחירתכם. יש עיסויים ארוטיים בליווי שמנים ועוד מגוון סוגים
  לבחירתכם. זה הוא לא פורום
  של סוכנות או משרד ליווי בודד – זה אתר שמספק מגוון עצום
  של משרדי ליווי. משרד סקס עם
  תמונות אמיתיות לחלוטין. כמו כן,
  תמונות אמיתיות של נערות ליווי בכפר סבא.
  נערות ליווי בגבעתיים אז בגעתה למקום הנכנון שבו
  תקבלו את העיסוי הטוב ביותר שיסופקו לכם נערות הליווי מנוסות ומיומנות שלנו המגיעות
  עד לביתך מלון או חדר . באילו ימים כדאי להשתמש בשירות של מסאג’
  אירוטי בגבעתיים? האם בחוזה של הקליניקה להשכרה
  בשרון תיתכן גמישות בהשכרה הכוללים ימים ושעות?
  צריך לבדוק את הפרמטרים שיש מסביב, האם מדובר
  בעיסוי באזור רחובות או מחוצה לה?
  במקרים כאלו, כדאי לברר אל מול המעסה האם הוא
  מציע דיל של כמה עיסויים במרכז במחיר מיוחד.

  הגן הקסום בעיר העתיקה חדרים להשכרה לפי שעה בבאר שבע במחיר נוח, ברחוב טרומפלדור בעיר העתיקה – מקום קסום.

 13. שירותי ליווי באילת:

  גר במרכז ורוצה להתנתק מהכול
  עם קצת מוזיקה בדרך וטיול קטן דרומה?
  אבי בעל ניסיון רב בתחום לימוד נהיגה לנכים במרכז ולבעלי מוגבלויות.
  ניסן עבודות עפר ופיתוח הוקמה בשנת 2000.
  ניסן בעל ניסיון תעסוקתי של מעל ל-40 שנה בתחום.
  מכון אוטומטיק מנוהל על ידי אייל אוחיון – איש
  מקצוע מהשורה הראשונה בתחום שיפוץ גירים אוטומטיים, בעל נסיון רב
  ומוניטין המעניק שירותים גם ליבואני המכוניות והמוסכים המורשים שלהם.

  מוריה לאמעי יועצת מוסמכת לייעוץ מיני ולייעוץ זוגי מטעם מכון פתרונות,
  מספקת שירותי ייעוץ מיני, ייעוץ זוגי, וגם אימון זוגי.

  עיסוי זוגי יכול משמש כמנוף ואמצעי טעינה להמשך חיי השגרה והזוגיות גם
  כאשר אינכם חווים בעיות רפואיות.
  עיסוי זוגי בבית הלקוח – לא רק מסיבות רפואיות.

  מבט לאמבט מתמחה בעיצוב והתאמת מקלחונים , אמבטיונים חיפויי זכוכית ושאר עבודות זכוכית בהתאמה אישית עבור צרכי
  הלקוח. רובן קשובות ודי נענות לדרישות הלקוח ולפי בחירותיו הן זורמות.
  באותן שנים התפתחה העיירה מקהילה חקלאית קטנה לעיר מרכזית, המונה כיום יותר מ- 160,000 איש.

 14. נערות ליווי באילת:

  הריון- נשים הרות סובלות לעתים ממתח נפשי
  בגלל ההריון והלידה וגם מתחושה של עייפות וחולשה, כובד, נפיחות ברגליים ובצקות.
  לעתים קרובות עסק לוקח אדם כמעט כל הזמן הפנוי,
  והוא פשוט אין הזדמנות ללכת על תאריכים עם זוג בעתיד, בהדרגה בניית יחסים ארוכי טווח.
  היא תעשה אותך מאושר ושמח ב-5 דקות הראשונה
  שתפגוש אותה אצלך במלון עם מסאג ואווירה כייפית ומשמחת.
  היא תשגיע אותך בקלילות ותעניק אווירה כייפית ובלתי נשכחת.
  ריכזנו עבורכם את כל תחום העיסויים בלוד באתר אחד,
  לכל עסק מתחום העיסויים יש אתר ייעודי המאפשר התרשמות מהירה ונוחה.
  בצימרים אלו תוכלו למצוא את כל האבזור והפינוק שלהם ייחלתם, אבזור
  איכותי ומפנק, החל ממצעים איכותיים, חלוקי רחצה מפנקים,
  מזרן אורתופדי ומיטה מהודרת ועד לבחירת הקפה המשובח
  ביותר עבורכם. גישה אישית לכל
  לקוח, רצון לספק ולמלא את כל מה שהוא צריך, בטיחות, ניקיות, דיסקרטיות, נוחיות – אלה העיקרונות של עבודה שלנו.
  נערות ליווי שמציעות את שירותיהן לתושבי חולון והסביבה יכולות להגיע לבתים פרטיים, דירות דיסקרטיות, חדרים לפי שעה ובתי מלון.

 15. ליווי באילת:

  אצלנו תמצא נערות ליווי ברמת השרון זמינות להגשמת כל פנטזיה.מבחר זמינות במרחק טלפון אחד מימך כל הנערות ליווי מעודכנות וחלקם עם תמונות אמיתיות.

  אצלנו מתמקדים בתוצאות הרצויות. על כן, אנו רוצים לחלוק אתכם כמה
  טיפים חשובים שיעזרו לכם למצוא עיסוי ארוטי בתל אביב בכל
  פעם שתחפשו את השירות הזה.
  TLV69 שירותי ליווי הוא מהמשרדים הוותיקים שיש בארץ רק בגלל איכות השירות
  שלנו. ברוך הבא לTLV69 שירותי ונערות ליווי בירושלים.
  מסיבות רווקים/רווקות, ימי הולדת, אירועי חברה ולעתים אפילו חתונות – הם
  רק חלק מהאירועים שיכולים להזמין
  שירותי עיסוי פרטי בקרית שמונה/נהריה על ידי מעסים
  מקצועיים. התאמת העיסוי לאדם
  המטופל נקבעת על פי המיקומים שבהם מעוניין לקבל עיסוי, על פי מטרת העיסוי לצורכי רגיעה או לצורכי שחרור שרירים תפוסים וכמו כן,
  מתאימים את העיסוי למצבו
  הרפואי של המטופל. אם כן, איך ניתן להוזיל את עלויות העיסוי מראש בכדי שהוא יהיה נגיש
  ליותר קהלים? התייעצות עם אנשי מקצוע:
  אם יש יצא לכם להסתייע בעבר באנשי מקצוע מתחומים מקבילים באזור,
  כמו למשל רפלקסולוגים, מעסים רפואיים ומטפלים אלטרנטיביים בשיטות
  שונות, תוכלו בהחלט לשאול אותם לגבי עיסוי ארוטי
  בתל אביב ואם הם אכן מכירים מקום כזה,
  סביר להניח שזה יהיה מקום מקצועי שייתן לכם
  שירות טוב. ביקור במקום לפני הטיפול:
  אם אתם רוצים להיות בטוחים במאה
  אחוז בתמצאו מקום שעושה עיסוי ארוטי בתל אביב שעונה על הדרישות שלכם, אנו ממליצים להתחיל בשיחת טלפון
  ולשאול על טיפולי העיסוי, על ההסמכות של המטפלים ומה
  הם בעצם מציעים.

 16. נערות ליווי באילת:

  בתי מלון לפי שעות הפך ל”טרנד” החדש,
  לרוב נמצא בקומה אחת חדרים להשכרה, בקומה שנייה
  סוויטות עם ג’קוזי לפי שעות או מיני
  ספא ובקומה האחרונה פנטהאוז יוקרתי למסיבת רווקים, מסיבת רווקות, מסיבת יום הולדת, מסיבה פרטית.
  לכן, חשוב שתדעו שיש אלטרנטיבה וניתן להזמין את נערת
  הליווי גם לאותם חדרים לפי שעה.
  לפעמים אלו בחורים צעירים אשר מגיעים עם החברה;
  לפעמים אלו הם אנשי עסקים המבקרים
  בירושלים ומביאים איתם נערת ליווי שתצטרף אליהם ותנעים את
  זמנם בין פגישות העסקים; לפעמים אלו הם זוגות נשואים שמגיעים לבילוי רומנטי; חיילים שרוצים
  לבלות בסוף השבוע; גברים או נשים שמגיעים לבילוי
  מפנק עם המאהב או המאהבת… רוצה להתענג
  אל מול נערת חלומותיך או שסתם פרץ בך יצר
  החרמנות ואתה חייב לספק אותו.
  אל תפספסו את ההזדמנות להנות משילוב של רוגע,
  שלווה ואהבה במקום אחד. כן, זה קורה
  בצורה המושלמת ביותר אצלנו , כל הדירות המדהימות ביותר שיודעות ויכולות לתת לכם את המענה המושלם
  ביותר של מיקומי דירות מדהימות בסמוך למקום המגורים שלכם.

 17. שירותי ליווי באילת:

  ישנם אנשים שמקבלים עיסויים למטרות פינוק וכייף בביתם
  ולפעמים מגיעים לדירה דיסקרטית
  בבאר שבע אך גם ישנם אנשים המבקשים לעבור עיסוי בדרום בעקבות כאב מסוים.

  על מנת שתוכלו ליהנות משלווה ורוגע ומבלי שתצטרכו לחוש בחוסר נוחות בעקבות ההוצאה, הגדירו מראש כמה
  תרצו להשקיע בעיסוי. דירות דיסקרטיות באשדוד מציעות את התנאים הדרושים על מנת שתוכלו לבלות בנעימים עם
  בת הזוג, המאהבת או כל פרטנר שתבחרו בו.
  המעסה יעבוד על פי הטכניקות שלמד ובסדר הטיפול שהוא מאמין בו
  (גב, רגליים, כתפיים, ידיים וכו’) ובהתאם
  לבקשות המטופל כמובן והתחשבות גם במצבים בריאותיים מסוימים (כמו
  פריקת כתף למשל העשויה להגביל חלק מתנועות הגוף במהלך העיסוי).
  על פי הרפואה הסינית, ישנו קשר ישיר בין הגוף והנפש,
  והעיסוי הזה שם את הדגש על השידוך ההרמוני ביניהם.
  ניקוי רעלים – הגירוי שנוצר על ידי העיסוי מסייע לזרימה הלימפטית ומעודד בריאות גופנית ורמות אנרגיה גבוהות יותר.
  עיסוי הרקמות מתאים לאלו מכם המעוניינים להגיע להרפייה – גופנית ומנטלית עם שחרור השרירים.

  עיסוי אירוודה בחדרה מתאים
  מאוד למי המחפש עיסוי מפנק במיוחד.
  העיסוי באבנים חמות מתאים מצד אחד לאנשים עדינים ורזים ומצד
  שני לאנשים מסיבים בעלי שרירים גדולים ומפותחים .
  העיסוי באבנים חמות משמש גם כטיפול וגם כפינוק ,
  יתרון גדול יש לאבנים חמות שניתן לשים אותם על העצמות ובמיוחד בעמ״ש ע״י החום אפשר לטפל בכאבים באצמות מה שלא
  ניתן לעשות בעיסוי .

 18. שירותי ליווי באילת:

  המטפלים מגיעים עם מיטות
  טיפול מקצועיות וכל הציוד הדרוש לעיסוי מקצועי ומשובח.
  ישנם אנשים שמקבלים עיסויים למטרות פינוק וכייף בביתם ולפעמים מגיעים לדירה דיסקרטית ברמת-גן אך גם ישנם אנשים המבקשים לעבור עיסוי במרכז בעקבות כאב מסוים.
  ישנם כאלה אשר מחפשים עיסוי יותר מקצועי כגון עיסוי רקמות עמוק, עיסוי
  שוודי, עיסוי באבנים חמות
  או פשוט עיסוי מפנק עם מגע עדין ומרגיע.
  מאחר והמון אנשים סבורים כי את
  העיסוי מפנק הם יוכלו לקבל רק
  במסגרת יום פינוק מפנק בקרית שמונה/נהריה , הם מונעים מעצמם ליהנות מהעיסוי מפנק.
  ישנם אנשים המגיעים במצב רגשי מסוים אל מכון
  העיסוי מפנק בירושלים ובסיום
  העיסוי מפנק בירושלים הם חשים חיוניים, אנרגטיים ושלווים.
  ישנם אנשים שזו היא להם הפעם
  הראשונה שהם חווים עיסוי מפנק
  בירושלים בהתחלה הם יחוש מבוכה, כאשר הם
  נמצאים כמעט עירומים עם מגבת אחת על גופם,
  אבל מעסה מנוסה, תעניק להם
  את התחושה שמקנה ביטחון, מגע עדין
  ורך, כך שכבר ניתן יהיה להתמסר בקלות לתענוג.
  כמו שכבר אמרנו דירות דיסקרטיות הן אינן האפשרות היחידה אשר
  עומדת בפניכם, יש אפשרות גם בתי מלון או חדרים.

  אנחנו מציעים לכם את החדרים הטובים ביותר בארץ, רשימת חדרים לפי שעה בבאר שבע הטובים ביותר בארץ.

  סוויטות, בתי מלון, חדרים לפי שעה וצימרים בנהריה לרומנטיקה ואהבה.

 19. שירותי ליווי באילת:

  לצורך העניין, יש נערות עדינות ויש אגרסיביות יותר.
  עיסוי גוף טנטרי, שמורכב
  ממשיכות מוחיות עדינות ומסייע בפתיחה אנרגטית
  של הגוף.במהלך הפגישה משחרר את הרגשות שהצטברו מתחת לחזה ולבטן.
  הנערות המדהימות ביותר מציבות
  לכם את כל האפשרויות לממש כל
  פנטזיה שרצה לכם בראש בין אם אתם עם בת זוג, עם חברים או לבד.
  כאן תוכלו להשיג את הטוב ביותר, נערות מושלמות ויפות שיודעות איך לענג כל גבר ומבינות מה
  הצורך האמיתי שלכם. מסתמן כי יותר ויותר גברים כבר יודעים איפה למצוא את המזור
  המושלם ביותר, קוראים לזה נערות
  ליווי בכפר-סבא והן הפתרון הטוב ביותר
  ללא מעט שמעידים על חיים טובים ביותר בזכות מפגש
  אחד לוהט. לאחר אימות שהפורטל
  מבצע ולצד ראיונות מאפשר הפורטל לתת לכם
  את הטעימה שלא תיגמר לעולם- נערות ליווי שוות ביותר, עסיסיות ביותר
  שיודעות בדיוק מה לעשות כשהן מגיעות ואיך לעזוב את המקום
  בצורה דיסקרטית ופרטית ביותר. החלום הרטוב ביותר של כל גבר או אישה זה מפגשים מעצימים שיכולים לשנות את מכלול החיים וחלק מזה קשור גם במפגשים עם נערות ליווי בבאר
  שבע.

 20. נערות ליווי באילת:

  למעשה, חלק ניכר מהרופאים הפרטיים שמנהלים קליניקות
  פרטיות או עובדים בבתי
  חולים פרטיים עובדים במקביל גם במסגרת
  הרפואה הציבורית. בואו להיות חלק מהגברים השווים
  שכבר בחרו את הפורטל שיודע ויכול
  לעשות לכם הכול- פורטל לוהט של נשים שוות במיוחד שכל מה שהן אוהבות ורוצות לעשות זה לענג אתכם עד לגג
  העולם. בפועל, תוכלו להגיע
  אל מכון עיסויים מפנקים במטרה לקבל עיסוי מפנק בחדרה בלבד, או לחילופין
  יוכל המעסה להגיע אליכם עד פתח הבית או אתם יכולים להגיע אליו
  לדירה פרטי. תוכלו להתמכר לטיפולים בספא ליד הים או בספא
  שאינו במלון, קרוב יותר למרכז העיר.
  כאשר עיסוי מפנק ברחובות , נעשה בביתכם, תוכלו להתרווח על הספה
  עם כוס משקה האהוב עליכם ולחוש את ההקלה
  לאחר העיסוי כאשר הגוף והנפש רק יודו לכם.
  ישנם אנשים שלא מרגישים בנוח שבן המין השני
  נוגע בהם, כך שחשוב לתאם מראש עם
  מכון העיסוי מפנק בראש העין את מין המעסה.

  ישנם בתי חולים ציבוריים שלמעשה נמצאים בבעלות של קופות החולים הגדולות (כגון קופת חולים כללית).
  התכנית ברפלקסולוגיה מקנה כלים לשילוב
  גישה זו עם שיטות נוספות כגון שמנים אתריים, רפואה סינית ודמיון
  מודרך. מכללה זו מתמקדת בלימודי רפואה משלימה לציבור הדתי.
  הסניף הראשי של מכללת ברק לרפואה
  משלימה ממוקם בירושלים, בתלפיות.
  אזור ההמתנה, ממוקם בעומק הקומה ואין בו כמעט זווית ראייה ממנה
  ניתן לצפות על הנוף, לעומת חדרי הטיפולים והמשרד שהכילו בתוכם את כל חזיתה המזוגגת של הקומה.

 21. שירותי ליווי באילת:

  טיפול להפגת מתחים, להמרצת מחזור
  הדם, לשרירים תפוסים, לרוגע ופינוק.
  טיפול להפגת מתחים, להמרצת מחזור הדם, לרוגע ופינוק.
  קיימים סוגים שונים של עיסויים המקלים בהרפיה של השרירים, שלווה,
  הפחתת מתח ולחצים והמרצה של
  מחזור הדם. זרימת דם תקינה היא חיונית לחיים
  בריאים: הדם מסייע להעביר לתאים שלנו חמצן ומזון, ולנקות אותם היטב מלכלוכים ופסולת.
  מפגשי עיסוי עוזרים לשפר את רווחת המטופל, לנרמל את
  זרימת הדם, להקל על המתח והלחץ, להתאים … כחלק מהסדר שביצענו חילקנו את האתר למספר קטגוריות על מנת להקל
  עליכם את החיפוש אחר האירוח המושלם: קטגורית
  צימרים, בתי מלון, צימר לפי שעה,
  צימרים רומנטיים, ליל כלולות, מסיבת
  רווקות וחדרים להשכרה. העיסוי מקדם תחושות של שלווה ורגיעה לקראת היום הגדול, ומסייע להקל משמעותית על כאבי גב תחתון וקרסוליים נפוחים.
  עיסוי ארוטי מקצועי הוא מכלול של תחושות גוף בהירות וחריגות ששווה לחוות לפחות פעם אחת בחיים.
  אז בין אם אתם לבד או עם בת זוג,
  נערות ליווי בירושלים בהחלט יכולות
  לספק את התשובה המושלמת ביותר למפגשים של פעם אחת בחיים.
  עיסוי אבנים חמות. מי שמחפש עיסויים מפנקים בנהריה המשלבים פינוק וייחודיות ללא ספק צריך לבחור או לפחות לנסות פעם אחת עיסוי אבנים
  חמות.

 22. נערות ליווי:

  מי שמחפש עיסויים מפנקים בחולון המשלבים פינוק וייחודיות ללא ספק צריך לבחור או לפחות לנסות פעם אחת עיסוי אבנים חמות.

  מי שמחפש עיסויים מפנקים בנתניה
  המשלבים פינוק וייחודיות ללא ספק צריך לבחור
  או לפחות לנסות פעם אחת עיסוי אבנים
  חמות. מאחר והמון אנשים סבורים כי את העיסוי
  מפנק הם יוכלו לקבל רק במסגרת יום פינוק מפנק בחדרה ,
  הם מונעים מעצמם ליהנות מהעיסוי מפנק.

  כן כן, ממש ספא ליחיד זה פינוק מושלם ומצוין למי שרוצה ככה לחגוג ובגדול
  רק עם עצמו ולהתפנק מעיסוי
  טוב, אמבט שמנים ועוד. המעסה המקצועי בנתניה/השרון מטעם המכון יגיע עד אליכם עם מיטת מסאז’ נפתחת, שמנים וכל הציוד הנדרש לביצוע המסאז’ ברמה
  הגבוהה ביותר גם בתנאי שטח או בתוך בית.
  עם זאת, תוכלו לשבור את השגרה המוכרת והידועה מראש
  עם עיסוי מפנק בנתניה/השרון ! כל עיסוי
  מפנק שונה בתנועות ובטכניקות בהן המעסה עושה שימוש.
  עיסוי אירוטי בראשון לציון זול בהשוואה לשירותי עיסוי דומים בערים אחרות.
  הדבר המדהים ביותר שיכול לקרות לכל אדם זה הרגע הזה שהוא מוצא
  את מי שהוא רוצה להיות איתה בפרטיות,
  מבלי שאף אחד יידע והכול בזכות דירות דיסקרטיות
  ראשון לציון. עיסוי מפנק בנתניה/השרון הוא
  אחד מאותם טיפולים שהספורטאים עושים לעתים
  קרובות על מנת לשמור על בריאות הגוף שלהם, להפחית את הסיכון לפציעות, לאושש את הגוף מהר יותר בין האימונים והתחרויות והכול כדי להגיע מוכנים ורעננים יותר
  לתחרויות הבאות.

 23. שירותי ליווי:

  כאן תוכלו למצוא מגוון עצום של דירות דיסקרטיות בבאר שבע, הטומנות בחובן מגוון יפיפיות אקזוטיות, עדינות,
  בלונדיניות ושחורות המציעות אירוח דיסקרטי
  בבאר שבע. שירותי סקס ליווי בבת
  ים ללא מין הם באמצעות הזמנה טלפונית אלייך לבית
  הפרטי או לבית מלון והכול באופן דיסקרטי בבת
  ים לחלוטין. בחורה מתוקה
  שתזכיר לך את אהבת נעורך, סשה היא נערת ליווי נשית עם אופי חם… ישנן
  בנות המציעות מסאג’ מפנק עם שמנים ארומטיים ונרות ריחניים.

  משום שמדובר בחוויה בריאה, יש להשתדל
  לא להיות במתח ואפילו לתכנן את הכול כך שתוכלו להגיע גם לפני הזמן לעיסוי מפנק
  בלוד , אם מדובר בעיסוי המתבצע
  בקליניקה בלוד של המעסה. אם בעבר הייתם צריכים לחכות ליום הגיבוש מטעם מקום העבודה, או לקוות שבן או הבת הזוג ירכשו לכם יום פינוק לכבוד
  יום ההולדת, הרי שכיום אין באמת סיבה: עיסוי בתל אביב מוצע לכם
  בטווח רחב של מחירים ובנגישות
  נפלאה! אתם יכולים לאהוב את האישה שלכם עד כלות, אבל אם משהו לא עובד במערכת היחסים האינטימית ביניכם
  זה לא אומר שאתם צריכים לוותר על הריגושים שהעולם יכול להציע לכם.
  לפעמים זה יכול לקרות מבלי שתקבלו על כך התרעה מוקדמת, משהו במערכת היחסים ירגיש
  ירוד.

 24. שירותי ליווי:

  כאן בפורטל הבית תוכלו לסנן את הדירה
  המתאימה לכם והכול על פי מיקום גאוגרפי מדויק.
  אף על פי שמקצב העיסוי יחסית דומה לסוגים אחרים
  של מסז’, לא נעשה בו שום שימוש בשמנים, לכן לרוב הוא נעשה כאשר המטופל לבוש
  לחלוטין בביגוד נוח ומאוורר.
  אנו לא מדברים רק על עיסוי קלאסי בירושלים הוליסטי או עיסויים אחרים, אלא גם על תוספי תזונה מחומרים טבעיים, תזונה נכונה באופן כללי, עשיית ספורט כדרך חיים, שימוש באופניים על פני רכב (לפחות בתוך הערים), מתקני כושר
  בכל מקום ועוד. כשמבצעים שיאצו, המטפלים נעזרים במתן לחץ על אזורים שונים בגוף,
  תוך שימוש באצבעות, באגודלים ו/או
  בכפות הידיים במטרה ליצור רצף לפי מקצב ספציפי.
  הדירות הדיסקרטיות נבחרו בצורה יסודית תוך שמירה על סטנדרטים גבוהים
  כמו ניקיון היגיינה, פינות מנוחה, כיבוד
  קל, שתייה חמה, ושירותי ליווי לעיסוי מסוגים שונים.
  מומלץ להתייעץ עם המעסה טרם עיסוי בהרצליה ולבחון
  אם ישנם אזורים ספציפיים שבהם יש להתמקד תוך כדי העיסוי או אזורים שמומלץ לא לגעת בהם.

 25. נערות ליווי:

  חברת קוויק קלין הנה חברה המתמחה במתן שירותי כביסה לחברות ואנשים כאחד החברה שמה לעצמה דגש על איכות השירותים אותה היא מספקת וכזו היא מחזיקה בהכשרה מקצועית של מכון
  התקנים ובהתמחות מיוחדת בטיפול בכתמים קשים במיוחד.

  חברת פלייר דיל עלונים הנה חברה המתמחה במתן שירותי
  חלוקה והפצה לכל הארץ לחילוק עלונים .
  טי.אס.איי חברה יצרנית ישראלית העוסקת בייצור מערכות חניה בעלת ניסיון של 15 שנה בתחומי
  התקשורת, מתח נמוך ומערכות החניה.
  ר אנה לייקן- רופאה פנימית ומשפחה בעלת ניסיון וותק
  בתחום יותר מ20 שנה. החברה מייצגת
  את חברת STUDEX בישראל כבר למעלה מ20
  שנה אנו מתמחים בניקוב חורים באזניים לילדים ולתינוקות
  והבאנו לארץ את העגיל הראשון שלי!
  “תמשיכי לשחק” הוא אומר ואני מתחילה כבר לגנוח, “תשחקי גם עם אצבע בחור של התחת”.
  אוקסנה בחורה עם שמחה ואהבה בלתי נפסקת!
  בחורה סקסית יפייפיה חמה ונעימה!
  בחורה רגילה יכולה להיות ביישנית או
  חסרת ניסיון בעניינים של עיסוי אירוטי בקריות.
  עיסוי אירוטי בצפון משפיע על
  כל השרירים והאיברים בגוף. המרפאה מנוהלת
  על ידי צוות מומחים בתחומים שונים החל מטיפולי שיניים לילדים, מומחים בהשתלות שיניים,
  מומחים בשחזור פה ולסת, מומחים באורתודונטיה (יישור שיניים)
  שתלים והרדמה.

 26. שירותי ליווי:

  אחד המאפיינים של דירות דיסקרטיות בקריות,
  ולמען הדיוק המאפיין המרכזי הוא
  כמשתמע משמן: דיסקרטיות. בוא ותכיר נערות ליווי בחולון שיגיעו אליך לחדר ואפילו כאלה
  שישמחו לארח אותך בדירתן הפרטית ב-100% דיסקרטיות.
  חשוב לא לאבד את הספונטניות
  וללכת עם הלב, בלי לחשוב יותר מדי, התקשר
  כבר עכשיו ותסגור דירות דיסקרטיות בהרצליה את הנערה
  העתידית שלך לערב. פורטל מעצבי שמלות כלה בישראל מציע פלטפורמה
  המרכזת את כלל המעצבים הישראלים ומאפשרת לגולשים להתרשם מטווח
  עיצובים רחב של שמלות כלה המעדכן באופן שוטף לפי הקולקציות העדכניות של
  המעצבים. מקבוצת מעסים בישראל הנו הפורטל היחיד מסוגו
  בישראל בו תמצאו מעסים/ות עד הבית/בית המלון ובקליניקה פרטית.

  לסיכום; עיסוי פרטי בחיפה והסביבה
  הנו עיסוי מקצועי לכל דבר. הגעתם
  למקום הנכון, אתר תל אביב הום הינו אתר אשר נותן לכם את
  כל האטרקציות בתל אביב והסביבה.
  העיסוי התאילנדי בחיפה והסביבה עובד על שרירים , גידים ,
  מפרקים , עצבים וכן על איברים פנימיים .
  העיסוי התאילנדי בראש העין – הינו
  עיסוי ביבש שמתבצע לרוב על המזרון (אפשר גם על
  מיטת טיפולים) . ככל העץ הינו חומר גלם מאוד חזק ועמיד
  ולכן כאשר הספסל עץ לגינה מורכב ומותקן כשורה אין סכנה שהוא ישבר או יתפרק
  לנו תודות לתכונותיו העמידות של העץ.

 27. דירות דיסקרטיות בחיפה:

  יואב בעל ניסיון משנת 2001, עם מספר רב של מטופלים.

  ר עינת כהן, פסיכולוגית קלינית מומחית, בעלת ניסיון רב בטיפול פסיכותרפויטי במבוגרים, משלבת בפסיכותרפיה מספר
  גישות, כגון: הגישה הפסיכודינמית והגישה הקוגניטיבית-התנהגותית, וכן כלים כגון
  היפנוזה, מדיטציה EMDR ו- CBT. ם, לטיפול במגוון מחלות ילדים כגון שיעול, נזלת, דלקות אוזניים, דלקת גרון, תולעים.
  מחלות מבוגרים כגון יתר לחץ דם, כולסטרול גבוה, עצירות, תולעים.
  הרי בבית שלו או של ההורים שלך אין לכם פרטיות,
  חדרים בחדרה יאפשרו לכם לבלות בפרטיות כפי שאתם אוהבים.

  אין דברים כאלה בחיפה. עיסויים זמינים
  לכם עם עיסוי בחיפה ובמקומות שונים בארץ: תוכלו לקבל עיסוי במכון ספא, בבית הפרטי שלכם או בקליניקה פרטית.
  לקראת עיסוי בירושלים ביקש מכם המעסה להשיב על שאלון בריאות?
  משום שמדובר בחוויה בריאה, יש להשתדל לא להיות במתח ואפילו לתכנן את הכול כך שתוכלו להגיע גם לפני הזמן
  לעיסוי מפנק באשדוד/אשקלון , אם מדובר בעיסוי המתבצע בקליניקה באשדוד/אשקלון של המעסה.

  אנחנו מזמינים אתכם לצלול אל
  תוך מתחמי הצימרים היוקרתיים,
  המציעים למבקרים בהם את כל הטוב … תנו לנו לקחת אתכם אל החוויה.

  ן, בדגש על התממשקות נוחה, שיפור חווית הקניה/מכירה/השכרה, ושקיפות מלאה אל מול
  המשתמשים באתר. מנגד, כל עוד תקבלו עיסוי ברעננה בלבד לאורך כ-45 דקות ועד
  שעה, המחיר שתצטרכו לשלם יהיה נוח הרבה יותר ויהפוך את חווית העיסוי לנגישה גם לכם!

 28. נערות ליווי בתל אביב:

  כמו כן, אם אתם מחפשים עיסוי ארוטי בראשון לציון באזור, סביר מאד להניח
  שאתם גם תוהים מה היתרונות של הטיפול הזה בכלל, ומתברר שגם זה
  משהו שאנשים לא כל כך מבינים לעומק ולכן נחלוק אתכם גם את המידע החשוב
  הזה. לפני כל עיסוי בבאר שבע, תקבלו שאלון בריאות שאותו
  תצטרכו למלא. כלקוחות קנין תקבלו שירות VIP, אישי ומותאם לבקשתכם.
  אין באמת חשיבות למקום בו תקבלו את
  העיסוי, לפחות לא באשר לסטנדרט
  שעל כל המעסים להיצמד אליו: שאלון הבריאות.
  חברת כל הנוחות שבעולם הינה
  חברה הפורצת דרך באספקת מוצרים וחיתולים למבוגרים.

  אוהל בים היא חברה המתמחה בהקמת
  אוהלים בים ומגוון אירועים רחב, ביניהם גם מסיבת רווקים מסיבת רווקות, ימי הולדת ואירועי חברה.
  היום שוכרים לימוזינה עבור ימי הולדת, נשף סיום ולא רק
  חתונה. גרנד לימוזין היא חברה המספקת שירותי השכרת לימוזינה.
  גגות רעפים, בבעלות שלום ירושלמי, היא חברה רב-תחומית.
  שיא הוא מרכז מתקדם לשירות ומכירה של
  רכבי יונדאי ומיצובישי בבעלות שמוליק עוזיאל.

 29. נערות ליווי בתל אביב:

  עיסוי מקצועי ממעסה מוסמך.
  מסאג’ מקצועי אסתטי ברישון לציון
  ! אשדוד אירוח דיסקרטי באשדוד, מסאג’ חושני אמיתי מצעירה
  פצצה איכותית! כיום, הרבה גברים
  מחפשים מסאג’ אירוטי בפתח תקווה,
  בלי תסבוכות, בלי מחויבות. עיסוי אירוטי בבאר
  שבע עם בחורות ישראליות ורוסיות סקסיות ומפנקות במיוחד.

  רפלקסולוגיה עם פילינג כפות רגליים.
  גברים רבים מגיעים אל הדירות לבילוי עם נערות ליווי או עם המאהבת.
  בפועל, תוכלו להגיע אל מכון עיסויים במטרה לקבל עיסוי בלבד, או לחילופין יוכל
  המעסה להגיע אליכם עד פתח הבית או אתם יכולים להגיע אליו
  לדירה דיסקרטית בחיפה. אם אתם רוצים להזמין נערת ליווי אל דירות דיסקרטיות בבת ים,
  חפשו באתרי האינטרנט ותמצאו שפע של מודעות
  מבחורות המעניקות שירותי מין ושירותי עיסוי.
  בארץ יש שפע של בחורות המעניקות שירותי עיסוי ושירותי מין בתשלום ורק צריך דירות דיסקרטיות בבת ים בשביל לקיים את אותם המפגשים.
  בדיוק על זה ועל עוד נושאים אחרים חושב הפורטל שלנו ומביא בעדינות רבה את
  כל השירותים לרבות דירה מאובזרת שיש בה את כל מה שתחפצו או תרצו לבילוי רב פעמי או חד פעמי.
  כאשר לא מציבים תקרת תקציב, תוכלו לקבל מספר רב של אופציות
  שהן אינן רלוונטיות ומתאימות לרמת
  האירוח שאליה אתם מכוונים ושואפים.
  דמיינו לעצמכם דירה דיסקרטית בכרמיאל מעוצבת ומושקעת, עם
  מספר בחורות חטובות ויפות,שכל מה שהן רוצות זה רק לספק אתכם.אבל למה לדמיין, שאפשר להגשים.

 30. שירותי ליווי בתל אביב:

  ראשית, דעו כי עיסוי בהרצליה עולה הרבה פחות ממה שאתם מדמיינים.
  המתמחה בעיסוי מפנק בהרצליה עד הבית, יגיע אליכם עם כל הציוד הדרוש ליצירת האווירה הרצויה בזמן הנוח לכם ביותר.
  עם זאת, תוכלו לשבור את השגרה המוכרת והידועה מראש עם עיסוי בפתח-תקוה!
  לא לחינם הסלבריטאים יודעים כיצד לחיות נכון ולהיראות טוב ולכן, עיסויים מפנקים מהווים את השגרה הקבועה של טיפוחם.
  אז אם עד היום בחרתם בבילוי רומנטי או אפילו מגרה חושים בבית מלון טברייני, שהרי היום השתנו הכללים והם מספקים לכם דירה פרטית מאובזרת בכל טוב ומשרתת את המטרה
  אך ורק במחיר שאתם יודעים.
  אז אם גם לך מתחשק פסק זמן מהשגרה הלוחצת ולהעניק לעצמך
  חוויה מפנקת וסקסית של עיסוי ארוטי בפתח תקווה, מסג’ אירוטי טוב זה
  בדיוק מה שאתה צריך. ספא מפנקת בראשון לציון.

  עיסוי בראשון לציון אמנם לא לא
  פותר את כל הבעיות, אך הוא בהחלט
  מכניס אתכם לשלווה פנימית ולרוגע פנימי.

  לכאורה, מדובר רק על שמן, אך הריח
  שלו מופץ בחדר הטיפולים והוא מעצב במידה רבה את החוויה שלכם.
  עיסוי מפנק בהרצליה הוא אחד הטיפולים הנפוצים ביותר ולא בכדי.
  אם בעבר נהגתם לבזבז זמן רב במציאת המקום המתאים לעיסוי,
  ועוד יותר זמן בכדי לעמוד בפקקים,
  לחפש חניה, הרי שבדרך הזו נחסך מכם כל העול הזה.
  השמן אמנם מוסיף מימד של עיסוי
  מפנק, מגע נעים ונינוח נפלא, אך אין באמת כזה דבר עיסוי מפנק בהרצליה יוקרתי יותר
  או פחות – אלא שיש את העיסוי מפנק
  המתאים לכם ביותר.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *