Chờ đến bao giờ, ngày chúng ta được bên nhau

Nếu bạn đang đốt đuốc đi tìm một cuốn sách content hay để cải thiện khả năng viết quảng cáo, thì 90-20-30 | 90 bài học vỡ lòng về ý tưởng và câu chữ là quyển sách mà tuyệt đối bạn không thể bỏ lỡ.

Với các ví dụ thực tế và khách quan, hầu hết dân content đều đánh giá khá cao em này.

Mình mới vừa nướng xong quyển sách này sau nhiều ngày “đầu ấp tay gối” & bay liền lên tuhoccontent.com  để review gấp cho các bạn nè.

1. Cảm nhận của mình

90-20-30 như quyển “cẩm nang sống” cho những writer trẻ đang có ý định bước vào thế giới agency – nơi làm dâu cho trăm ngàn nhãn hàng. Tất nhiên, nó cũng dành cho những writer đã có tuổi như mình, đọc xong rồi chỉ muốn “quay đầu nhìn lại tuổi trẻ”.

Quyển sách đưa ra những tình huống thiết thực, niềm vui sáng tạo cũng như nỗi niềm khó khăn, những băn khoăn trong cộng việc để bạn dễ dàng mường tượng ra vị trí writer trong agency được thực hiện như thế nào.

Từ đây, bạn sẽ học được cách viết nên slogan cho nhãn hàng, cách hình thành nên ý tưởng và làm sao để “vận động não” trơn tru  để ý tưởng không bay bổng quá đà, khả thi, ấn tượng & hiệu quả.

Sau đây mình xin review một chút về những bài học tuyệt vời mà sách 90-20-30 đã đem lại nè:

2. Tắm mình trong kho ý tưởng

Đầu tiên, tác giả Huỳnh Vĩnh Sơn sẽ đưa ra một số gợi ý thiết thực giúp bạn bắt kịp những tin tức truyền thông mới nhất của ngành. Cùng tham khảo hen:

Web

Các website bạn nên ghé thăm mỗi ngày bao gồm: Adweek.comCampaignindia.inBestadsontv.comAdeevee.com; Deckofbrilliance.com và brandvietnam.com.

Social Media

Mạng xã hội khuyến lướt bao gồm: Instagram, Facebook & các network có liên quan đến sáng tạo. Thậm chí khi bạn còn có thể “đào xới” thông tin từ các công ty truyền thông, trang cá nhân của “chủ tịch”, giám đốc sáng tạo, cùng “quần hùng” có liên quan để học hỏi thêm nhiều điều hay ho.

Nếu có đủ tình yêu, bạn còn có thể đắm mình “NGAY TRONG ĐỜI SỐNG” để tìm hiểu thế giới quảng cáo nếu chưa biết bắt đầu từ đâu.

Đúng như “Sói ca” viết, kho tàng quảng cáo từ thế giới đến Việt Nam không hề thiếu, chỉ có bạn là thiếu thời gian ngâm cứu chúng mà thôi.

3. Những bài học mình “hái” được

Nhóm ý

Khi đưa ra chiến dịch cụ thể khi viết lại toàn bộ copy cho sales kit, bộ tài liệu bán hàng của một công ty cho thuê máy in A, tác giả đã giúp mình hiểu ra điều quan trong khi tiếp nhận thông tin của khách hàng đó chính là cần nhóm các ý lại trước khi viết vì nhớ gì viết nấy sẽ làm người đọc bị rối.

Ý mà mình khắc cốt ghi tâm nhất trong mục này đó chính là “Copywriter trước khi đâm đầu ráng viết một câu cho hay thì cần phân tầng nội dung một cách rõ ràng“. Sau đó mới tính đến chuyện câu chữ bóng bẩy.

Cũng giống như khi viết một bài content, người đọc cần xác định “keyword” và lập dàn bài, xác định các ý quan trọng muốn thể hiện trước. Phần này mình có chia sẻ cụ thể trong bài viết content chuẩn seo, bạn có thể xem lại nếu cần.

Số lượng

Mọi người thường nghĩ rằng nghề copy khá nhẹ nhàng, chỉ viết một vài câu ngắn củn cho nhãn hàng rồi cuối tháng nhận lương.

Thế nhưng điều này không đúng.

Để có được một slogan “để đời” họ phải luôn vận động não không ngừng. Và bài học về số lượng được tác giả Huỳnh Vĩnh Sơn đúc kết như vầy: Số lượng trước, chất lượng tính sau (Nghĩa là cứ viết 20 câu slogan trước đi rồi tính).

Đọc xong 90-20-30 bạn sẽ hiểu rằng, thì ra cái nghề này đau não vãi, muốn viết một câu hay phải viết thật nhiều câu chứ chẳng đùa.

Và mỗi câu viết ra phải là một ý tưởng khác nhau, không được na ná hoặc trùng ý tưởng đâu nhé. Đây là cách “ép” não vận động không ngừng, nâng cao khả năng sáng tạo của người viết.

Mình thấy phần này khá hay, nếu sở hữu sách bạn nên ghi chú lại và đọc kỹ nhé.

4. Bí kiếp vượt ải

Mỗi một ngày intern copywriter sẽ có một bài học mà những người trẻ cần gói vào túi hành trang của mình. Trong đó, mình thích nhất là nội dung vượt ải mà anh Sói viết, nó giúp những người trẻ bước vào nghề có hướng tiếp cận đúng trước khi đặt bút xuống.

Cùng ghi nhớ những gạch đầu dòng quan trọng sau đây các bạn ơi:

 • Định vị thương hiệu
 • Cá tánh nhãn hàng
 • Miền giá trị
 • Các lợi ích lý tính và cảm tính
 • Đối tượng khách hàng mục tiêu
 • Đối thủ
 • Bản chất ngành hàng
 • Nội bộ agency
 • Ý tưởng và thông điệp phù hợp
 • Phương tiện truyền thông

Mà cho dù là copy hay content thì mình thấy để chốt được sale lâu dài thì nên tìm hiểu những mục này vì tự mình tuôn trào ý tưởng thì dễ “nổ” lung tung thì có ngày tan xương nát thịt =)

Viết đủ ý

Nếu hỏi mình ấn tượng nhất ở điều gì, thì đó là cách tác giả hướng bạn brandstorm để tìm được câu hoàn chỉnh nhất.

Ví như jod mỹ phẩm thiên nhiên, trước khi viết được câu slogan hay, anh 30 và em 20 đã chia thành 2 cột thiên nhiên và mỹ phẩm. Sau đó nối các ý nhiều nhất có thể được lại với nhau để ra những câu hay ho và êm tai nhất.

Ngoài ra, các copy còn phải nghĩ thêm nhiều câu có đường hướng đúng nhất với nhãn hàng, bởi vì đâu có ai muốn sản phẩm của mình có “tiếng nói” giống một thằng cha hàng xóm, đúng không cả nhà?

Mình xin phép list một phần nhỏ buổi làm việc của 2 anh em để các bạn dễ dàng hiểu được đường hướng mà quyển sách chia sẻ là gì nhé.

Hướng 1: ĐẸP TỪ THIÊN NHIÊN

Vẻ đẹp kết tinh từ tạo hóa

Vẻ đẹp kết tinh từ thiên nhiên

Cho nét đẹp trong xanh như tự nhiên

Đẹp trong xanh, tựa thiên nhiên

Hướng 2: VẺ ĐẸP CỦA THIÊN NHIÊN LÀ VẺ ĐẸP KHÔNG TUỔI

Chọn thiên nhiên cho nét đẹp không tuổi

Đẹp cùng thiên nhiên là vẻ đẹp không tuổi

Đẹp tựa thiên nhiên là vẻ đẹp bất biến

Hướng 3: THIÊN NHIÊN LUÔN ĐẸP NHƯ CHÍNH MÌNH

Đẹp tựa thiên nhiên, đẹp như mình vốn dĩ

Đẹp tự nhiên như thiên nhiên vốn dĩ

Đẹp cùng thiên nhiên, đẹp theo lẽ tự nhiên

Hướng 4: TUỔI THANH XUÂN

Đẹp cùng thiên nhiên, đẹp mãi tuổi xanh

Cùng thiên nhiên cho nhan sắc mãi xanh

Cách nạp và xuất ý tưởng

Hồi đó mình thụ động lắm, đọc xong quyển sách 90-20-30 thì bớt nhiều rồi bởi vì mình biết ý tưởng không tự nhiên sinh ra, nó trải qua quá trình dài trong suốt đường đời não vận động.

Cách tốt nhất để có thêm nhiều ý tưởng hay ho đó chính là nạp đúng nơi và xuất đúng chỗ.

Nạp nè

 • “Lụm lặt” kiến thức từ người này người kia: Có khi bạn sẽ vỡ ra như anh 30, biết thế nào là cấu trúc, hồi, đoạn, sắc thái của một câu chuyện.
 • Đọc sách: Là một liều thuốc bổ não cần có của người làm sáng tạo. Phải công nhận rằng bạn không thể nuốt tất tần tật tinh túy của một quyển sách, nhưng những nội dung ấn tượng sẽ ở lại trong đầu để lúc cần não đem ra sử dụng.
 • Tham gia buổi triển lãm, hội thảo, sự kiện…. có liên quan: Đừng nhốt mình một chỗ, đến những event này để được tiếp xúc với thế giới quảng cáo chuyển động không ngừng là lời khuyên của Sói ca đó các bạn

Xuất nè

 • Giãi bày mọi lúc mọi nơi

Ngành sáng tạo nó lạ hơn các ngành lân cận, nếu quyết tâm theo đuổi, bạn không nên che giấu cảm xúc của mình. Phải cố gắng khai thông và biểu đạt nó bằng ngôn từ nhiều nhất có thể.

Tự vui, tự soi mình qua câu chữ cũng là hành trành khám phá bản thân không thể thiếu của dân content.

 • Viết mỗi ngày

Không chỉ quyển sách này, mà mình cũng từng khuyên bạn nên tập viết mỗi ngày để nâng cao vốn từ, khả năng viết lách. Thực hành đều đặn, chữ của bạn sẽ ngày càng sắc bén hơn.

Chơi chữ

Trong số các bài học vỡ lòng về câu chữ, mình khá thích phần chơi chữ. Nó giúp người đọc ấn tượng, nhớ lâu và sâu hơn về các headline.

Có các cách chơi chữ được Sói ca nhắc đến sau đây:

 • Chẻ từ: BỆNH CÓ HIỂM, BẠN VẪN KHÔNG NGHÈO
 • Nghĩa đen lẫn bóng: BÉ YÊN BỤNG CHO MẸ YÊN BỤNG
 • Từ đồng âm: HÀNG TẤN PHIM BOM TẤN ĐANG CHỜ BẠN
 • Nói lái: THANH NHIỆT THIỆT NHANH

Dựa trên phát âm giống nhau của tiếng Việt & Anh: Laura. Cuộc đời chưa thấy đứa bé gái nào “lo ra” như nó.

Đúng đề

Và cho dù là viết quảng cáo hay viết cho bất cứ ngành hàng nào đi chăng nữa, thì viết đúng đề, viết đúng trọng tâm, đúng định hướng mà khách hàng yêu cầu vẫn là bài học mà người viết luôn phải “chèn vào não, nhét vô tim”.

Trước đây mình hay ngơ lắm, viết bay cho đã rồi không biết được điểm dừng. Nhưng sau khi đọc quyển sách này thì bớt “ảo mộng”. Viết đúng đường ray mới chính là điều khách hàng & thương hiệu mong muốn.

Dám sai… để làm lại

Dám sai là bài học làm mình ấn tượng nhất. Dám sai cũng là cách bạn trân trọng ý tưởng của mình.
Thử nghĩ mà xem, nếu ngay cả bản thân bạn còn không cho ý tưởng của mình một cơ hội ĐƯỢC thấy ánh mặt trời, thì còn ai sẽ yêu thương nó.

Và điều đau khổ nhất của sáng tạo, là chính sự e dè, nhút nhát của mình đã giết chết ý tưởng ngay từ khi nó còn trong trứng nước.

Mình học được rằng, đôi khi sự can đảm sẽ dẫn lối ý tưởng thăng hoa. Mong là bạn cũng vậy.

Sắc thái

Nhờ quyển sách này mà mình học được rằng, khi viết quảng cáo thì sắc thái của câu rất quan trọng. Đúng y như rằng: Người đọc cảm trước rồi mới hiểu.

Điển hình như anh 30 sửa câu job tuyên truyền bảo vệ loài voi từ “Khoảnh khắc cùng voi” đến “Không mua ngà, vui đến già” và cuối cùng là “Yêu voi cái coi”.

Mình tin rằng không chỉ bản thân mà bạn cũng nhận ra sự thay đổi lớn trong sắc thái của câu. Vậy nên muốn tạo “không khí” cho câu chữ của mình, bạn đừng quên bài học này nhé!

Ngoài ra, mình có nghiên cứu thêm 1 số sách về ngành quảng cáo và sáng tạo, bạn có thể đặt tại link bên dưới. Mong rằng nó sẽ giúp bạn cải thiện tư duy công việc và sáng tạo trong viết lách.

5. Tạm kết

Mình chỉ xin review nhẹ nhàng vậy thôi vì chắc chắn câu chữ của mình không thể nào diễn tả hết sự đặc sắc của quyển sách này.

Nếu như bạn đang có ý định dấn thân vào ngành quảng cáo hoặc muốn cải thiện khả năng viết của mình, tin rằng sách 90-20-30 |90 bài học vỡ lòng về ý tưởng và câu chữ là một “bom tấn” bạn không thể bỏ qua.

Mong nhận được comment, like, share của các bạn để mình có động lực thực hiện các bài viết tiếp theo.

41 bình luận

 1. Pingback: 3telegraphy

 2. https://russian-playmates.com/region/Discreet-apartments-in-Beit-Shemesh.php:

  ישנם אנשים שמקבלים עיסויים למטרות פינוק
  וכייף בביתם ולפעמים מגיעים לדירה דיסקרטית בנתניה אך גם ישנם אנשים המבקשים לעבור עיסוי במרכז בעקבות כאב מסוים.
  ישנם אנשים שמקבלים עיסויים למטרות פינוק וכייף בביתם ולפעמים מגיעים לדירה דיסקרטית בראש
  העין אך גם ישנם אנשים המבקשים לעבור עיסוי במרכז בעקבות כאב מסוים.
  מי שמחפש עיסויים מפנקים בראש
  העין המשלבים פינוק וייחודיות ללא ספק צריך לבחור או לפחות לנסות
  פעם אחת עיסוי אבנים חמות.
  עיסוי בראש העין אמנם לא לא
  פותר את כל הבעיות, אך הוא בהחלט מכניס אתכם לשלווה פנימית ולרוגע פנימי.
  דירות דיסקרטיות באשקלון הן המקום
  היחידי בו תוכלו להגיע ולבלות
  בילוי אינטימי עם כל בת זוג או פרטנר מזדמן.
  זו המומחיות שלה. היא יודעת לעבוד
  עם הגוף הנהדר והמגרה שיש לה. במהלך העיסוי המפנק, המעסה
  מניע ומותח את הגוף לפי מקצב של תנועות ספציפיות, בעיקר על משטח מיוחד
  או על רצפה. מאידך, חשוב לדבר על פרטיות,
  על הכלל הזה שלעיתים לא מגשים את עצמו.
  חשוב לציין, אין מדובר כאן בשירותי מין והאתר הספציפי הזה
  פועל אך ורק על פי חוק וללא קשר
  למין. בתחום העיסויים נכלל גם עיסוי ארוטי שהוא “לשון נקייה” למתן שירותי מין.
  אנחנו מפרסמים אך ורק נערות בצפון ולא שירותי ליווי בתל אביב, אילת וכדומה.

  Here is my webpage :: https://russian-playmates.com/region/Discreet-apartments-in-Beit-Shemesh.php

 3. https://bangkokthailandescorts.com/region/Discreet-apartments-in-Hadera.php:

  מדובר על עיסוי בתל אביב הניתן משני
  מעסים שונים, כאשר כל מעסה מתמקד בחלק אחר בגוף.
  עם זאת, ישנם עיסויים בתל אביב המתבצעים
  כעיסויים “יבשים” – כאלו המבוססים
  אך ורק על מגע המעסה. מעוניינים לבצע השוואה בין מעסים המעניקים
  עיסויים? עיסוי מפנק בהרצליה, ניתן להזמין עד הבית בהרצליה כמתנה לך, לבן הזוג לחברה או לאיש עסקים שאתם מעוניינים
  לפנק. מתי מומלץ לעשות עיסוי בתל אביב?

  פצצת על נמצאת ב דירה מפנקת בתל אביב.
  את אישה מסורתית שרוצה לשמור על צניעות?
  מנגד, כל עוד תקבלו עיסוי בקרית שמונה בלבד לאורך כ-45
  דקות ועד שעה, המחיר שתצטרכו לשלם יהיה
  נוח הרבה יותר ויהפוך את חווית העיסוי לנגישה גם
  לכם! החל במאפיינים הפיזיים כמו גובה, משקל, מבנה גוף ועוד, דרך מוצא והשפות אותן
  היא יודעת לדבר ועד האופי האישי והפרטי של כל אחת
  מהבנות. ממשחקי שליטה, סאדו בין הסדינים ועד משחקי תפקידים
  מגוונים הכוללים הלבשה תואמת – הכול תלוי בך!
  היא יודעת לעשת סאדו והיא יודעת לעשות
  מאזו – אם זה מה שמדליק אותך.
  מנגד, אם ברצונכם ליהנות מעיסוי חזק ועמוק
  יותר, עיסוי טנטרה הרקמות לבטח יענה על
  הצורך שלכם. אז על מנת ליהנות מעיסויים מידיהן המופלאות של נערות ליווי בחולון, היכנסו אל האתר והתחילו לעבור על הפרופילים והתמונות של הנערות.

  Look at my web-site https://bangkokthailandescorts.com/region/Discreet-apartments-in-Hadera.php

 4. https://elitediscrete.com/region/Discreet-apartments-in-Rishon-Lezion.php:

  יש כמה מאפיינים מיוחדים שמלווים
  את השירות שניתן על ידי נערות ליווי בחולון.
  למשך 50 דקות (ולעתים גם יותר), יש לכם אפשרות להתנתק משגרת היום,
  הרעשים והקולות, המחוייבויות שלכם,
  המשפחה והעבודה – ופשוט לצלול לאווירה קסומה, מרגיעה ומלטפת!
  אמביינט יוקרתי רגוע , מוסיקה מלטפת,
  לך נשאר רק להתקלח להתנתק ולהתמסר..

  דירות דיסקרטיות ברחובות מחכות לכם לכל אורך השנה.
  דירות דיסקרטיות באזור הצפון, בדומה לדירות דיסקרטיות בכל עיר אחרת בישראל, הן
  דירות המיועדות לצרכי אירוח דיסקרטי ואינטימי מכל סוג.
  אזור התעשייה בחולון מספק שלל דירות
  דיסקרטיות, חדרים לפי שעה. השירות בדרך כלל אינו זול, במיוחד ביחס לדירות דיסקרטיות, אבל
  המסאג’ שתקבלו מנערת ליווי הוא פי כמה
  וכמה ב-99% מזה שתקבלו בעיסוי אירוטי בכל דירה דיסקרטית באשר היא.
  שיאצו בדרך כלל נעצה על משטח מיוחד,
  על הרצפה או על מיטת טיפולים נמוכה.
  משך העיסוי נע בדרך כלל בין 50 דקות לשעה וחצי.
  בהתאם לדרישותיכם – ממיקום העיסוי, דרך סוג העיסוי ומין
  המעסה – יוצגו בפניכם התוצאות הרלוונטיות.
  זוהי דרך מעולה לשחרור המתחים וגורם להרפיה.

  אני סטודנטית איכותית שנראית ממש מעולה.

  Look at my page … https://elitediscrete.com/region/Discreet-apartments-in-Rishon-Lezion.php

 5. https://marlenemay.com/regions/Discreet-apartments-in-Karmiel.php:

  שירותי ליווי בכפר סבא שירותי ליווי בכפר סבא , אחד מהדברים היותר טובים שקורים
  בכפר סבא מעבר לבילוי כזה או אחר מסתכם במשהו שלא
  תמיד ניתן לשים עליו את היד ואם תשאלו את
  האנשים שאוהבים ומעריכים את ההנאות בחיים
  לבטח הם יגידו לכם . ג’וליאנה נערת ליווי VIP גבוהה שיער שחור ייצוגית לכל איש עסקים מגיע ליווי הולם, לפגישות או לבילוי וחברה ג’וליאנה היא הדבר הבא… אנסטסיה היא נערת ליווי ייצוגית גם
  לפגישות מכוונות לאנשי עסקים, אנסטסיה היא דוברת אנגלית רוסית בלבד!
  מנגד, כל עוד תקבלו עיסוי בחדרה בלבד לאורך כ-45 דקות ועד שעה, המחיר שתצטרכו לשלם יהיה
  נוח הרבה יותר ויהפוך את חווית העיסוי לנגישה גם לכם.
  עיסוי מפנק בחדרה זה נהדר לשחרור כאבים: כאבי ראש, כאבים בגב התחתון,
  כתפיים, ידיים ועוד. אז מצד אחד תוכלו להמשיך ולפנטז על עיסוי מפנק, אך מצד שני פשוט תוכלו לתאם לעצמכם
  עוד היום עיסוי בקריות! רק דמיינו לעצמכם איך אתם הייתם מרגישים אם הייתם מקבלים מתנה עיסוי מפנק בהשרון והסביבה
  . עיסוי ארוטי דיסקרטי בכפר סבא עכשיו אצל בחורות הליווי שלנו.
  אז בגעתה למקום הנכנון שבו תקבלו את
  העיסוי הטוב ביותר שיסופקו לכם נערות הליווי מנוסות
  ומיומנות שלנו המגיעות עד לביתך מלון או חדר .
  אצלנו תמצא נערות ליווי בכפר סבא זמינות להגשמת כל פנטזיה.מבחר זמינות במרחק טלפון אחד
  מימך כל הנערות ליווי מעודכנות
  וחלקם עם תמונות אמיתיות.

  my web site :: https://marlenemay.com/regions/Discreet-apartments-in-Karmiel.php

 6. bit.ly:

  לבסוף, על מנת שתוכלו להגיע לכל טיפול של עיסוי ארוטי בבת ים מוכנים
  ותפיקו ממנו את המקסימום שהוא מציע,
  חשוב לנו לחלוק אתכם גם מדריך קצר עם ההכנות שאסור לפספס.

  כנראה שעבר הרבה זמן ולכן טיפולי עיסוי ארוטי בהרצליה זאת הזדמנות מושלמת לעשות משהו שהוא נטו בשבילכם.
  אל תחמיצו את היופי הזה בת 20 זו הזדמנות… בכל מקרה, יום אחד פשוט נמאס
  לי מזה שאני בתול ומזה שאני ביישן והחלטתי
  שאני עושה את הצעד ומזמין נערת ליווי
  ערביה הביתה ולא מעניין אותי כלום.

  נערות ליווי ברמת גן העיר מארחת את מחוז היהלומים
  הגדול בעולם, ואחד המתחמים העסקיים הגדולים בישראל – מתחם הבורסה (מחוז היהלומים),
  בו עובדים מדי יום 50,000 איש. י תנועות מתיחה בעצם נגרום להגמשת
  והארכת מערכת השרירים, העיסוי ימריץ ויאזן את מחזור הדם יאזן את
  מערכת העצבים ישרה שלווה נפשית ומאוד מומלץ לאנשים הסובלים מבעיות
  גב כתפיים צוואר ובירכיים.חלק
  מהעיסוי זה כולל פתיחת ערוצי אנרגיה בגוף,
  כלומר לחיצות לאורך ערוצי אנרגיה בגוף יקנה לטיפול מימד חשוב של איזון אנרגטי כללי חשוב
  בגוף ,עוד טכניקה בעיסוי זה שתורמת רבות ומסייעת לגופינו הינה לחיצות
  על כלי דם ראשיים כלומר לחיצה על כלי דם
  ראשי מביאה לעליית לחץ דם מקומי וזמני שבעקבות זה ישנה
  האטה של קצב פעימות הלב וישנה הרפיה מוחלטת ולאחר ששיחררנו
  את הלחץ המקומי מנקודה זו ישנה זרימה חדשה בבת אחת למקום דבר
  היעיל מאוד לבריאות הנקודתי של האזור מאחר והזרמנו מינרלים חמצן ודם
  חדש דבר הכל כך נחוץ לרקמות ותאים
  באזור זה.הרבה פעמים מטופלים שואלים
  האם הם ירגישו כאבים למשל בעיסוי תאילנדי ולכן התשובה היא
  שהעיסוי אכן מורכב מפעולות של לחיצות ומתיחות שונות שמופעלות על איבר בגוץ כמו הרגליים או הידיים
  ולכן בהתחלה מאחר ואנו מתייחסית
  לפעולות שבגוף אינו רגיל אליהן ואנו מביאים אותו למקומות שהוא אינו רגיל להגיע אז אכן תיתכן
  תחושת אי נעימות או חוסר נוחות לכמה רגעים
  אבל תחושת הכאב הרגעית מתחלפת בשחרור מדהים ומרגיע עקב זרימת דם חדש
  למקומות אלו ואנו בעצם מעירים את המקום ומחדשים אספקת דם מינרלים וחמצן הכל
  כך נחוץ לאיברים אלו שלא קיבלו מלכתחילה עוד מלפני העיסוי חשוב לציין שלא חייבים לסבול במקרה
  ואתם חשים אי נוחות או כאבים חזקים
  למדי יש לומר למעסה ויתכן שעיסוי זה אינו מתאים לכם בשלב
  זה .

 7. דירות דיסקרטיות ברחובות:

  ניתן להזמין מסאז’ בראשון לציון בכל יום
  החל מהשעה 9:00 עד 22:00 ובסופ”ש ביום שישי החל מהשעה 9:00 עד 17:00 ובשבת 10:00 עד 20:00. שימו לב: מחירון הטיפולים של המטפלים וגם מספר הטלפון נמצאים בתוך הדפים שלהם. מסאז בראשון לציון נותן שירותי עיסוי על ידי אנשי מקצוע טובים מאוד. עיסוי מגבר לגבר בתל אביב ? חלקן הגדול של נערות הליווי בחיפה מתגוררות בעיר, להבדיל מהעיר תל אביב למשל, אשר מרבית הבחורות הגיעו לחופשה זמנית. למעשה, חיפה היא העיר השנייה בגודלה בישראל בהיצע נערות הליווי. נערות ליווי חיפה מגיעות ממגוון רחב של רקעים וגילים, ממש כמו תושבי העיר חיפה. נערות ליווי חיפה הן נשים אשר ברוב המקרים מתגוררת בעיר תקופה ארוכה, ותוכלו להיפגש איתן באופן תדיר. כך יוצא, שיהיו כאלו, אשר המידע המתפרסם באתרי האינטרנט הייעודיים לגבי אותן נערות ליווי יהיה מספק בכדי לבסס ולבצע את הבחירה. כך או כך, חשוב לציין שכיום, איסוף המידע על נערות ליווי בחיפה והסביבה ולמעשה, על נערות ליווי בכל מקום אחר, הוא הרבה יותר פשוט, מהיר ויעיל. כאשר, מומלץ לוודא שמדובר באתר אמין, אשר מקפיד לעדכן את המידע בכל תקופת זמן קצרה. כל מה שצריך לעשות, זה למצוא אתר אינטרנט ייעודי ואיכותי, אשר מספק מידע לגבי נערות ליווי באזורים אלו.

 8. דירות דיסקרטיות בחולון:

  הנערה המושלמת ביותר מחכה במקום הגבוה ביותר
  היא מעניקה את האפשרות הטובה ביותר של נשים מדהימות- נשים שיודעות ומקצועניות בכל תחומי הגברים
  ויודעות איך לענג גבר מכל הבחינות.
  זו יכולה להיות ישיבה של אחד על אחת או הרבה מעבר לכך,
  מסתמן כי 2021 כמעט צועדת ל2022 והיא מביאה את הדבר הבא- בילויים לוהטים עם
  נערת ליווי בראשון לציון שיודעת ויכולה להכיל כל
  אדם שמחפש להעביר שעה או אפילו יום שלם עם מישהי מדהימה שאוהבת את החיים,
  אוהבת לבלות אבל גם אוהבת לעשות עיסוי ארוטי מושלם,
  עיסוי שמנים או כל מה שתבחרו בצורה המושלמת ביותר.
  בתי מלון או דיקות דיסקרטיות בראשון לציון.

  בתי מלון לפי שעות הפך ל”טרנד” החדש, לרוב נמצא בקומה אחת חדרים להשכרה, בקומה שנייה סוויטות עם ג’קוזי לפי שעות או מיני ספא ובקומה
  האחרונה פנטהאוז יוקרתי למסיבת רווקים, מסיבת רווקות,
  מסיבת יום הולדת, מסיבה פרטית. הצטרפו לתופעה שסחפה אחריה אלפי אנשים ומביאה כמה שעות
  של שקט ללקוחות מרוצים מסביב
  לשעון. השירות מיועד ללקוחות
  מכל רחבי הארץ. מרבית נערות הליווי שיגיעו לירושלים הן בחורות שעובדות בתל אביב ובמרכז הארץ.

 9. נערות ליווי בתל אביב:

  דירות דיסקרטיות בנתניה,
  ממתינות גם לכם בכל רחבי העיר ומאפשרות לכל אחד ואחת מביניכם ליהנות
  מחוויית אירוח דיסקרטית בפרטיות מוחלטת.
  מעבר לכך, האתר זמין עבורכם בכל שעה על מנת לתמוך בגולשים מכל רחבי הארץ.
  האתר מספק שירותי סקס ליווי בנתניה
  ללא מין לגברים ונשים על ידי
  נערות סקס ליווי בנתניה לעיסוי הכי איכותיות.
  נערות סקס ליווי בנתניה ללא
  מין איכותיים במיוחד, עם נערות סקס ליווי
  בנתניה לעיסוי השוות ביותר שתוכלו למצוא.
  אין ספק שכל גבר זקוק למעט חברה בחייו ועבור אנשים בררנים במיוחד,
  בעלי סטנדרטים גבוהים, השירות מהווה פלטפורמה מעולה לבחור על פי קריטריונים
  שונים מפגשים אצלי בנתניה. מפגש של עיסוי טנטרי הכולל עיסוי יוני שעה וחצי מפגש פנים אל מול
  פנים של 3 שעות הכולל טקסים טנטריים של חושניות קדושה נשימות,
  הטקסים הן חלק מהטנטרה כהכנה למין מקודש ועיסוי טנטרי/יוני תהליך סוד הלוטוס שזה
  תהליך ריפוי של 7 מפגשים בהתאם ל 7
  מרכזי האנרגיה בגוף צ’אקרות המפגשים לנשים בלבד!
  נערות ליווי ירושלים, נערות שוות במיוחד שיודעות לחייך אבל בו זמנית יודעות גם לתת
  את התשובה לחיים שונים לגמרי, גברים שרק מחפשים לשפר את מערכת היחסים שלכם, יחסים אחרים, מגע אחר, מפגשים אחרים, זה מה שתפגשו כשאתם בוחרים נערות
  ליווי שוות במיוחד שמכירות את מה שהן צריכות
  להעניק לכם ומבינות את העניין הדיסקרטי.

 10. נערות ליווי בתל אביב:

  מעולם לא היה כל כך להזמין עיסוי בנתניה עד הבית.

  חברה הממוקמת באיזור נתניה והסביבה המתמחה בכל ענף מיזוג האוויר
  וכל סוגי התקלות למנהים אם
  אתם מחפשים טכנאי בנתניה והסביבה , אנא
  פנו אלינו ואנחנו נדאג לטפל בבעיה שלכם בזריזות יתרה על מנת
  שלקוחותינו יהיו מרוצים .

  אנו עושים הכל על מנת שהפרסום בגוגל יביא להם מקסימום
  לקוחות במינימום עלויות. מקסימום תוצאות במינימום מחיר.
  תוצאות החיפוש מסופקות בצורת לוח שנה.
  שקיפות מלאה לאורך כל הקמפיין, אתם יודעים בדיוק לאן הולך הכסף שלכם כולל דוחות מדידה ומעקב להתקדמות וקבלת תוצאות.

  על ידי גירוי האזורים הללו, המטפל מסייע לקדם זרימה של אנרגיה חיונית באופן יציב ושווה לאורך כל הגוף שלנו, המכונה גם “צ’י”.
  מנגד, כל עוד תקבלו עיסוי באשקלון
  בלבד לאורך כ-45 דקות ועד שעה, המחיר שתצטרכו לשלם
  יהיה נוח הרבה יותר ויהפוך את חווית העיסוי לנגישה גם לכם!
  את העיסוי האינטימי מקבלים לרוב מבחורות יפות אשר משתמשות בשמנים ארומטיים בריחות משכרים
  ונעימים במיוחד. עמותת שיקום אחר אשר הוקמה
  בשנת 2004 מתמחה בתחום התעסוקה ופיתוח הקריירה לאנשים עם מגבלות נפשיות העוזרת לאנשים
  להגשים את שאיפותיהם וחלומתיהם של האנשים אשר מתמודדים
  יום יום עם מגבלות נפשיות. מסאז’ אירוטי לוהט שמאפשר גם לכם לבחור עם מי להעביר את הערב.
  איפה מוצאים עיסוי אירוטי בטבריה?

 11. נערות ליווי בתל אביב:

  נמצאו 21 קליניקות להשכרה מתאימים לפי החיפוש שלכם.
  אם חיפשתם חדרים לפי שעה בחולון או
  צימרים בחולון או חדרים להשכרה לפי
  שעה בחולון כנראה שלא במקרה הגעתם לאתר הזה.

  חדרים לפי שעה בחולון עומדים לשירותכם 24 שעות
  ביממה 7 ימים בשבוע, לכל מטרה, בכל שעה ובכל רגע.
  מה לא מגיע לך עיסוי בכדי
  להירגע רגע מהשיגרה ? פשוט רגע של יחד שיעשה המון לזוגיות שלכם.
  אתם קבוצה של גברים או נשים שבאמת רוצים לעשות חיים, להעביר יחד ערב שלא יישכח לעולם?
  גברים שרוצים פינוק, חום ואהבה, ערב כייפי, ארוטי מרגש
  בלי מחויבות רגשית ובלי התקשרויות מיותרות יכולים
  ליהנות ממגוון השירותים שהיא נותנת- ומכל הלב.
  מרגוע לנפש: מעבר ליתרונות הפיזיים המובהקים,
  שווה לדעת שלעשות עיסוי ארוטי בקריית ים זאת גם דרך נפלאה ובטוחה להרגיע את הנפש
  שגם היא מתעייפת ונשחק בשגרה.
  השירות פונה לאנשים בעלי הון נזיל המעוניינים לשמור ולהגדיל את הערך הריאלי של
  הונם בניהול אפיקים בעלי פוטנציאל תשואה עדיף לערוץ הפיקדונות הבנקאיים לאורך זמן.

 12. שירותי ליווי באילת:

  השיטה מתמקדת במטופל ובהיכרות אישית ומעמיקה שלו.
  אין ספק כי מוטב לכל אחד לבחון מעת לעת את
  תנאי המשכנתא שלו. אין לכם
  מספיק לקוחות ואתם כבר מתוסכלים מהמצב?
  זה הרגע לטפל בהצללה של
  האירוע, הרמת טלפון ואילן כהן מעבר לקו, כבר בשיחה הראשונה ישאל
  אותך את השאלות הנכונות והמקצועיות בחיוך ובנועם.
  אך אם אתם מעוניינים בעיסוי
  מפנק בחדרה לצורכי הנאה ורגיעה או
  לרגל אירוע שמחה מסוים, תוכלו לקרוא במאמר זה
  על שלושה סוגי עיסויים אשר מתאימים למטרה זו
  ויעניקו לכם יום בילוי מפנק ואיכותי במיוחד
  אשר סביר להניח שתרצו לחזור עליו שוב כבר בשנה שאחרי.
  אתם רוצים ליהנות ממספר עיסויים בראשון לציון ולא מעיסוי אחד בלבד?
  בכדי שגם אתם תוכלו ליהנות מקבלת עיסוי מקצועי,
  יש להדגיש בפני המעסה את מטרת העיסוי: ישנם אלו המעוניינים
  לרפא כאבים, ליהנות מפינוק של שעה או פשוט
  להרגיע את הנפש מהלחצים שבחוץ.
  השירות פונה לאנשים בעלי הון נזיל המעוניינים לשמור ולהגדיל את הערך הריאלי של הונם בניהול אפיקים בעלי פוטנציאל תשואה עדיף לערוץ הפיקדונות הבנקאיים לאורך זמן.
  הן עובדות על כמות ולא על איכות, בין אם ברמת השירות ובין אם ברמת המכשור; ויש את הקליניקות, המנוהלות
  על ידי רופאים, שבהן הכל יותר אישי, אבל גם המחירים בהתאם.
  מדריכים בעלי ידע וותק שעושים למטייל את חווית הטיול בדגש על תכנים מלאים וגדושים, אוטובוס תיירים
  ברמה גבוהה ומלונות מעולים.

 13. נערות ליווי באילת:

  אם ברצונכם בבחורה בלונדינית,
  שמנה, רזה, אתיופית או כל פנטזיה אחרת שמעניינת אתכם,
  דירות דיסקרטיות נהריה והזמנת עיסוי אירוטי בנתניה הוא לגמרי המקום הנכון לממש את הפנטזיות האלו.
  עיסוי אירוטי בחולון , אחד מהרגעים המאושרים ביותר זו ההרפיה הזאת, עיסוי שהוא לגמרי לא מה שאתם מכירים אלא משהו מעורר חושים, מרטיט ובעיקר עונה לכם על
  כל הפנטזיות הלוהטות ביותר.
  כי בשביל כל אחד, לגיוון יש אופי אחר.
  זה יכול להיות עיסוי ארוטי במרכז עם
  בחורה ישראלית או עם בחורה ממוצא אקזוטי כזה או אחר.
  ויש גם זוגות שרוצים להגיע ביחד, לחווית
  מסאג’ אירוטי במרכז, מסוג אחר.

  אף אחד לא מצפה שאחרי מסאג’ אירוטי במרכז תהיה יציאה
  למסעדה או לסרט. מסאז’ אירוטי במרכז
  נותן לכם את זה. מבחינת עיצוב הצימרים כמובן שתוכלו להתרשם מגלריית התמונות ולקרוא בקצרה על כל יחידה ויתרונותיה, ישנם
  סוויטות מפוארות הכוללות ג’קוזי
  ספא בנוסף, ישנם צימרים עם בריכה לפי שעה וכמובן שישנם גם חדרי אירוח סטנדרטיים בעלויות נמוכות יותר,
  הכל שיקול שלכם ואם יש ספק או שאלה כמובן שהכי קל יהיה אם נצלצל ונשאל, המארחים ב צימר לפי שעה אדיבים ונחמדים
  ובמידה ותרצו דיסקרטיות כמובן
  שגם את זה תקבלו, אך יותר מכל המארחים ירצו שתצאו עם חיוך וכמובן
  שתיהנו! ויש כל כך הרבה דרכים לקבל עיסוי אירוטי במרכז.

 14. שירותי ליווי באילת:

  עיסויים בהרצליה מתאימים גם כמתנת יום הולדת, מתנת גיוס, מתנת אירוסין,
  מתנה לכבוד החגים וכן הלאה.
  לעתים קרובות, לקוחות מעדיפים דירות דיסקרטיות להשכרה כדי
  לאפשר להם להירגע ולברוח מהיום
  יום והשגרה השוחקת לכמה שעות.
  דירות דיסקרטיות נמצאות בקרבת
  מקומות הבילוי, המועדונים וחופי הים הפופולאריים של בת
  ים. תושבי בת ים מוזמנים לנצל בהקדם את כל היתרונות של עיסוי אירוטי.
  שנית, תושבי בת ים כבר לא צריכים להיערך מראש כדי
  להזמין עיסוי אירוטי מפנק: הם יכולים לתאם שירותי ליווי בבת
  ים לעיסוי מפנק מסביב לשעון ובהתראה של דקות בודדות בלבד.
  הסיבה הבולטת ביותר היא נוחות:
  תושבי ראשון לציו יכולים לתאם ספא מפנק
  מסביב לשעון, ללא הגבלה ומבלי
  להתאמץ. דירות דיסקרטיות או חדרים לפי שעה בבת ים יכולים לשדרג את חווית העיסוי שלכם ולהשאיר אתכם עם פה פעור.
  אם אתה גבר המחפש את הפינוק המושלם, או אולי זוג אשר רוצים לבלות יחדיו בצורה מפתיעה, לא שגרתית ומענגת בואו לבלות עם
  עיסוי אירוטי בבת ים. בת זוג כזו תהיה במרכז תשומת הלב הגברית.

  מעבר לכך, יש הרבה בני זוג שבוחרים להגיע ביחד לדירות דיסקרטיות בבת ים כדי להזמין
  עיסוי אירוטי. עיסוי אירוטי בבת ים מתרחש מתי שבא
  לכם ואיפה שבא לכם, אתם קובעים.

 15. נערות ליווי באילת:

  בין היתר: חדרים סטנדרטיים,
  צימרים מפנקים שיכולים להיות ממוקמים
  גם במושבים או באזורים ירוקים וכמובן, גם מלון לפי שעה, המציע חדרים אטרקטיביים ברמת
  אירוח גבוהה, או חדרים בסיסיים יותר, בהתאם להעדפה ולדרישה.
  חדרים לפי שעה במבוא בית’ר – חדרי אירוח דיסקרטיים להשכרה לפי שעות מלאים
  באווירה רומנטית קסומה, נופש גמיש
  וספונטני מפנק ממתין לכם כאן הכנסו עכשיו!
  תדמיינו אתכם מקבלים שעה שלמה של עיסוי בסגנון האהוב עליכם,
  בשקט הכל כך מוכר לכם בתוך ביתכם. במהלך המשחק שני הפרטנרים מקבלים הנאה אירוטית עצומה, ויזואלית וחושית.
  בפרטיות המלאה שוכנות להן
  הדירות המאובזרות שלנו בפינות החשאיות ביותר
  בעפולה ומספקות לכם את התשובה לבילוי מדהים מבלי לדפוק חשבון לאף אחד.
  הצורך בדיסקרטיות הוא הדדי וכולם
  מבינים את כולם בעניין הזה. דוגמא
  אחרת, יכולה לבוא לידי ביטוי בכך שהדבר החשוב ביותר בעבורכם נוגע לנושא התקציב – אולם אם לא
  יכולים או מוכנים להשקיע סכומי
  כסף גבוהים עבור המטרה, ובמקרה הזה תבחרו כמובן את האפשרות הכי זולה בעבורכם – זה יכול לבוא בצורה של חדרים וזה
  יכול להיות גם מלון או מלונית לפני שעה.

 16. שירותי ליווי באילת:

  תוכלו להתחיל את היום באחד ממסעדות הטובות שיש באזור אשקלון, להמשיך למתחם ספא או
  מתחם קניות בקרבת מקום ולאחר מכן לסיים בצימרים באשקלון..
  לה פיאסטה חדרים לפי שעה בבאר שבע,
  מתחם המציע סוויטות מבודדות לזוגות בלבד עם גקוזי פרטי להשכרה לפי שעות בבאר שבע, הזמינו עכשיו!
  המבוגרים יותר לא יכולים להיות פעילים עם הפרטנרית הרבה שנים.
  לרוב, התהליך כולל שרירים הנמצאים בסביבה
  הקרובה של הקטע הנגוע, כמו גם שרירי הגפיים, אשר, בתנועה, יכולים להחמיר את הבלוק.
  בסקס אש, תוכלו להנות מרשימה של נערות
  ליווי באילת הפועלות בעיר, אשר ירעננו לכם את החופשה ויהפכו אותה לבלתי נשכחת.
  הגעתם למקום הנכון, אתר תל אביב
  הום הינו אתר אשר נותן לכם את כל האטרקציות בתל
  אביב והסביבה. סדר היום של הרוב תושבי תל אביב הוא תוך באבק תמידי עם השעון.

  נופש עם הילדים והאישה? כי אילת היא אכן עיר נופש ותיירות, וזו ההזדמנות שלך להרגיש
  תייר במלוא מובן המילה. אם בא לך סקס מטורף ממש עכשיו, ואתה נופש באילת או
  אולי אפילו מתגורר באילת, אתה צריך נערת ליווי באילת,זמינה, איכותית ומקצועית!

 17. שירותי ליווי באילת:

  דירות דיסקרטיות ברמת גן יכולה להיות סוגיה לא פשוטה בעבור רבים מכם.
  עיסוי תאילנדי ברמת הגולן עיסוי נפוץ נוסף שבו המעסה משתמש בכובד גופו לבצע לחיצות שמטרתן לשחרר את השרירים של המטופל.
  העיסוי המפנק כולל תנועה של אבנים אלו במהלך העיסוי, תוך שימוש בטכניקות המתקשרות לעיסוי השוודי הקלאסי ולרבות ליטופים, לישות, ביצוע תנועות מעגליות,
  לחיצות ועוד. בנוסף, אנשים הסובלים מדלקת פרקים אוטואימונית עשויים ליהנות מיתרונות העיסוי המפנק,
  על ידי שימוש בלחץ וחום במהלך המסאז’ במטרה להקל על כאבים ונוקשות באזורים ספציפיים.
  מה קורה במהלך עיסוי אבנים חמות באשקלון ?

  במהלך עיסוי אבנים חמות המעסה מניח אבנים חלקות,
  שטוחות וחמות על אזורים ספציפיים לאורך הגוף.

  מה שבטוח הוא שצוות המקום יעשה הכל על מנת
  שתצאו מרוצים, על מנת שתשכרו את החוויה הזו עוד הרבה זמן.
  יום הולדת זוגי או עם עוד מוזמנים?
  התייעצות בפורומים: תהיו בטוחים שממש כמוכם, עוד רבים חיפשו בעבר עיסוי ארוטי
  באשקלון ועוד רבים יחפשו זאת בעתיד.
  התייעצות עם אנשי מקצוע: אם יש
  יצא לכם להסתייע בעבר באנשי מקצוע מתחומים מקבילים באזור, כמו למשל רפלקסולוגים, מעסים רפואיים
  ומטפלים אלטרנטיביים בשיטות שונות, תוכלו בהחלט לשאול
  אותם לגבי עיסוי ארוטי
  באשקלון ואם הם אכן מכירים
  מקום כזה, סביר להניח שזה יהיה מקום מקצועי שייתן לכם שירות טוב.
  אז הנה הפתרון. אם אתם מחפש משהו מיוחד, ספא זוגי באשקלון יכול להיות בדיוק מה שאתה מחפש.

 18. שירותי ליווי באילת:

  פעם אחת נכנסה הנשמה בעקביו כשהלך לגדר גבוהה וחירשת, פתח את הדלת, וחתול בר
  גדול רץ לפגוש אותו, טס חזרה לרחוב בשבריר שנייה
  וסגר את הדלת לפניו. חוף ניצנים או בר
  כוכבא מתאימים לימים החמימים יותר – בירה וטבילה במים.
  היתרון של הבית הפרטי הוא
  הנוחות, אך החיסרון הוא היעדר הדיסקרטיות והאנונימיות.
  היא אמרה בחיוך.דף הבית לקח שני צעדים
  לכיוון המיטה ליווי ביפו הרים את
  ידה עצור , היא אמרה אל תתקרב אליי.

  מיקי בת 20 נערת ליווי חדשה בחיפה והקריות
  הזמנה… חדשה מפנקת בתל אביב! תושבי חולון יכולים
  להזמין נערות ליווי לדירות דיסקרטיות בשכונות החדשות או הותיקות של העיר, לתת עדיפות לחדרים לפי שעה כדי לשמור על גמישות וספונטניות וכמובן גם ליהנות ממגוון רחב של בתי מלון
  קרובים ביפו, תל אביב ובת ים.
  שירותי ליווי מנשים יפות ומרשימות כאלו שלא מחפשות
  קשר מחייב. כולם יודעים שבחיפה יש את הבחורות
  הכי יפות. שמן זה יכול להיות שמן בסיס, בתוספת שמרים שבהם יש חומרים נדיפים, כמו שמני
  רוזמרין או שמנים ריחניים אחרים.
  כוללות חדר שינה מרווח ונעים,
  חדר רחצה כיפי ומאובזר בתמרוקים
  ריחניים ומטבחון בשביל להשלים את האווירה ולנוח קצת אחרי זמן בנעימים.
  אבל זה לא רק עניין של פרטיות; לפעמים אתם גם רוצים את השקט שלכם,
  זמן איכות עבור עצמכם.

 19. שירותי ליווי:

  כיף, זה כיף צרוף, הן מגיעות לאן שרק תבחרו או
  שאתם מגיעים לאן שאתם קובעים מראש
  והבילוי שלכם מתחיל לתפוס משמעויות שלא הכרתם, כאן ועכשיו קוקסינליות בקריות.

  ההבדל הוא שבנות אלו בדרך כלל לא מזמינות
  את הגבר אליהן, בעוד נערות ליווי עצמאיות
  מגיעות לבקר את הגבר. מהבחינה הזו אתם יכולים להיות
  בטוחים שאתם מקבלים את הטוב ביותר.

  נערות ליווי מעניקות לכם את הריגוש שאתם מחפשים, את האדרנלין ואת הפורקן לצרכים ורגשות.
  בדירות דיסקרטיות בירושלים נוקטים בכל האמצעים על מנת להבטיח את הדיסקרטיות והפרטיות של האנשים אשר מגיעים לבלות בהן.

  דירות דיסקרטיות בבאר שבעדירות דיסקרטיות באר
  שבע בישראל. ספא מפנק בבאר שבע כל האזורים חיפה והצפון הרצליה חדרה תל אביב חולון
  בת ים ירושלים ראשון לציון רחובות גבעתיים אשדוד / אשקלון רמת גן ופתח תקווה באר שבע רמת הגולן נתניה / השרון כפר סבא/ רעננה בית שמש
  קרית שמונה / … שירותי הליווי בפורטל המבוגרים Tut מדברים על נערות ליווי
  להזמנה לביתכם / בית מלון בלבד ומסתמכים על כך שיש
  לכם מיקום בו תרצו לארח את נערת הליווי שתגיע אליכם.
  שירותי סקס ליווי בבת ים ללא
  מין הם באמצעות הזמנה טלפונית אלייך לבית
  הפרטי או לבית מלון והכול באופן דיסקרטי
  בבת ים לחלוטין. נערות ליווי בדרום נמצא
  בחדר בבית מלון? הפתרון שאנו ממליצים הוא בילוי עם נערות ליווי.

 20. נערות ליווי באילת:

  החברה הוקמה בשנת 1996 על בסיס ידע וניסיון של חברה שוויצרית הפועלת בתחום משנות החמישים.
  החנות הוקמה ב-1997 על ידי פולינה טישלר,
  ומציעה ללקוחותיה מבחר זרים ופרחים לכל מטרה ואירוע.
  חברת גרין סאן מעניקה שירותים של שאיבת הצפות, פתיחת סתימות
  ועוד על ידי שימוש במשאיות ביובית.
  חברת NU FLOW הינה חברה אמריקאית בפריסה עולמית המתמחה במתן שרותי אינסטלציה, שיקום, תיקון וחידוש התשתיות הפנימיות של מערכות צנרת מים וביוב בטכנולוגיות ירוקות
  חדשניות. בית העסק גולן מערכות מתעסקת בהקמה של אזעקה לבית.
  מ היא החברה הגדולה, הוותיקה והמובילה בניקיון מערכות
  אוורור ונידוף עשן במטבחים תעשייתיים.
  דרור אלון בעל החברה הינו מדביר
  מוסמך, קצין בכיר לאיכות הסביבה ומומחה להדברת כל סוגי המזיקים.
  יו לתכשיטים עדיים מכל הלב הוא לא רק שם המותג אלא כל המהות עבור מעצבות התכשיטים יען וריקי.

  אם בא לכם לחדש ולרענן את הבית, או שאתם לפני כניסה לדירה שכורה ואתם
  רוצים לעשות שם ניקוי בסיסי וחיטוי, כדי לוודא שלא יישארו חיידקים וזיהומים מהדיירים הקודמים, הזמינו אותנו.
  את הדירות הללו תוכלו למצוא בעזרת מנוע החיפוש של גוגל, כך שדי בהקלקה
  על צמד המילים דירות דיסקרטיות ואת שם העיר, תוכלו לקבל שפע של
  אפשרויות לבחירה.

 21. נערות ליווי:

  כאן הפורטל המוכר והיוקרתי ביותר שלנו מספק
  את כל האפשרויות לצאת לדרך חדשה עם דירה מדהימה שבתוכה יחכו לכם שלל ההנאות.
  הערב הזה עומד להיחרט בזיכרון שלך לנצח וצמד המילים ספא מפנק
  באשקלון עומד לקבל משמעות חדשה ומעוררת
  עבורך. לבדוק את הבנות בערב או בלילה זמינים עבורך תמיד.
  בזמן שאתה מחייג דמיין את כל האפשרויות שערב של עיסוי
  מפנק על ידי בחורה מקצועית פותח עבורך ותדע שעיסוי אירוטי באשדוד עולה על כל דמיון.
  מי מספקת עיסוי אירוטי באשדוד?
  מי שגר באשקלון וחולם על חוויה רומנטית מיוחדת עם בני או בנות זוג
  מוזמן להיכנס לאתר. מדובר על אחת השאלות
  השכיחות ביותר, כאשר התשובה לבטח לא תפתיע אתכם:
  רק אתם יודעים האם מתאים לכם יותר מעסה או גבר או אישה.

  כל אישה מגשימה את רצונותיו של הגבר.
  נהדר, נפלא, אישה. שיחות עם סוכנויות לא עובד.
  אפילו הבחור הביישן ביותר, שתמיד יש לו בעיות עם נערות ליווי בחולון ובחיי החברה, יירגע לחלוטין עם יפהפייה שכזאת
  ואפילו יהיה נועז יותר בחייו.

 22. שירותי ליווי:

  אז מה קורה עכשיו בתחום חדרי הישיבות
  בעיר ועד כמה חשוב לחברות ועצמאיים למצוא חדר ישיבות מתאים?

  מה קורה בתחום חדרי הישיבות בעיר ועד כמה חשוב לחברות ועצמאיים למצוא
  חדר ישיבות מתאים? התחרות הגוברת מאפשרת לכל מתחם להציג את התנאים
  הטובים ביותר ולאפשר לחברות לקיים ישיבות רבות משתתפים בנוחות,
  בקלות ובפשטות ולהרשים את האורחים והמשקיעים.

  בסופו של דבר, אתם רק צריכים להחליט באיזה סוג של חדרים אתם מעוניינים ולמצוא בקלות חדרים אשר יענו על מבוקשכם.
  לחפש מעסה שתתאים בדיוק לציפיות שלכם, מה אתם בעצם
  צריכים? במקרים רבים, המתארחים באותו חדר לפי שעה כלל לא נדרשים או צריכים להיפגש עם עובדי המתחם.
  הצימרים באשקלון הם חדרי אירוח
  מפנקים מהשורה הראשונה ומציעים אירוח זוגי מיוחד בהחלט עם שפע של חוויות בלתי נשכחות..
  ב”גרין ספא” ניתן לבחור בין עיסוי טנטרה ליחידים (ומאחר שמדובר בטיפול
  בעל אופי אינטימי במיוחד, כמובן שניתן לבחור בין מעסה גבר למעסה אישה – כשבכל מקרה מדובר באנשי מקצוע רבי ניסיון, רגישים וקשובים להפליא) לבין עיסוי זוגי
  (וכמובן שגם המקבלים אותו בוחרים את מינם
  של המעסים). מלון, חדר או צימר לפי שעה (או כל מקום אירוח אחר שניתן להשכיר
  על בסיס שעות), טומן בחובו יתרונות רבים ומגוונים
  על פני אפשרויות אירוח אחרות. הפרטיות
  שלכם, האסתטיקה, הניקיון וכל מה שביניהם- את כל זה מספקת אישה
  אחת מדהימה שמרגישה כמו יותר
  ומספקת את הנאת ההנאות, מפגשים נסתרים וסלקטיביים במיוחד
  במקום שאף אחד לא ראה או שמע
  עליו.

 23. נערות ליווי:

  ביוטי סטור ישראל פועלת מספר
  שנים בשיווק מוצרי שיער למעצבי שיער וללקוחות פרטיים.
  ביוטי סטור ישראל – מוצרי שיער מציעה
  לקהל לקוחותיה ליהנות ממגוון רחב של מוצרי שיער ממיטב המותגים
  המובילים בתחום. עגליס מציעה קונספט חדשני ואיכותי:
  ליסינג, השכרה ומכירת עגלות יד שנייה במצב מעולה ממגוון מותגים.
  אינספייר, יבואן מותגים של מתנות מקוריות
  לגבר, מתנות לועדי עובדים ועוד המון סוגים של
  מתנות לגבר כגון: גאדג’טים למטייל, פנסים, פנסי ראש,
  פנסי לד, מחזיקי מפתחות, פנסים לטיולים, פנסי יד לכל מטרה, פנסי יד בשילוב
  לד מתקדם עם תאורת לדים חזקה במיוחד.
  עד 5 מגה, האתר כולל מאגר תמונות חינמי לכל יד !
  האתר שלי, מכיל שירים וסיפורים
  שכתבתי במהלך השירים ופירסמתי באתרי אינטרנט שונים וכן
  שירים חדשים. בונה אתרי אינטרנט ברמה גבוהה ומתמחה גם בקידום אתרים במנוע החיפוש
  גוגל. קידום אתרים באינטרנרט אינו מקצוע
  פשוט. חברתנו מתמחה ובעלת וותק רב בכל סוגי לוחות השנה והמגנטים כגון: 1)לוחות שנה ממוגנטים
  ומגנטים לפרסום עבור אינסטלטורים,
  גננים טכנאים ובעלי מקצוע ונותני שירותים.

  כל סוגי האירועים הפרטיים ועסקיים,
  ניתנים לקיום בגריי, לעד 550 מוזמנים.

 24. שירותי ליווי:

  השתמשו כבר עכשיו בשירותי האתר והזמינו עיסוי אירוטי לטיפול במגע עדין ומלטף.
  עיסוי ארוטי – ליטוף ומלטף הוא מסודר מגע של גוף נשי עדין.

  מסאג׳ מקצועי בבאר שבע גוף באמצעות שמני ארומה, המאפשר לעסות שרירים ללא כאב ולעומק, להירגע ולהירגע
  משמן הארומה. דפי זהב מציגים רשימה של מעסים מומלצים בנס ציונה שיעניקו לך מסאז’ מקצועי ועיסויים
  רפואיים. פמלה הצעירה הכי לוהטת חזר
  , מסאז’ איטי מרגיע ומרענן לכל אורך הגוף,
  כולל גב צוואר ובטן. עיסוי טנטרי הנו
  עבודת עומק עם הגוף, הנשימה והקול במטרה לשחרר אנרגיה שתקועה בגוף וללמד אותה לנוע בנתיבים
  חדשים ומעצימים. עם אתה חושבת שאתה גבר אלפה תזמין את לילי עכשיו למלון בצפון.

  בסופו של דבר כל גבר מחליט כיצד לבלות ועם מי לבלות.

  האמת שיש לכם את כל הסיבות שבעולם מדוע לבלות עם נערות משירותי ליווי בלוד.
  כאן אתם בוחרים עם מי לבלות, איך לבלות ומה לעשות לאורך כל
  זמן האיכות אותו קבעתם לעצמכם כיעד!
  חוויה שרבים יזכרו מצאו לכם זמן להגיע לעיסוי מושלם, התקשרו עכשיו לפגישה עם קלרה בירושלים.

 25. ליווי באילת:

  האתר מרכז תחת קורת גג אחת מידע על עיסוי אירוטי ברמת גן ודירות
  דיסקרטיות מאובזרות. גם אם תזמינו עיסוי מפנק לבית המלון בבאר שבע שבו
  אתם שוהים בבירה, האווירה תשתנה, האורות
  יתעממו ונרות ריחניים יהיו בכמה פינות
  החדר, אתם תשכבו רק עם מגבת על גופכם שתרד אט, אט, ככל שהעיסוי
  יעבור לחלקים השונים בגוף. מי מספקת עיסוי אירוטי בבאר שבע?

  שם תמצאו חדרים מטופחים ומופלאים שיאפשרו לכם חגיגה מסוקסת עם מי
  שאתם חושקים בו. יש שם הכל, ולא צריך לבקש או להזמין במיוחד.
  מצד אחד יש בעיר היצע רחב של מקומות בילוי וחיי
  לילה סוערים, אך מצד שני המחירים נמוכים בהרבה.
  כל הנערות בסטנדרטים הגבוהים ביותר וכוללות איתן מגוון רחב של אביזרים והלבשה תחתונה
  מטריפה. מגוון רחב של נשים: מנשים צעירות ורזות ועד לנשים בוגרות וסקסיות עם ניסיון רב בתחום.
  מגוון עיסויים לזוגות, לנשים מגבר לגבר.
  עיסוי מגבר לגבר יכול להעניק לכם רוגע, שלווה ושקט גם בקצב החיים הקדחתני.
  סבלני מאד, מפנק ומענג ברמה אחרת, זורם בקצב הנכון למקומות מרגשים בגוף.
  בעוד עיסויים במרכז אחרים שמים לעצמם למטרה לשפר את זרימת הדם ולהביא לשלווה ורוגע, עיסויים במרכז אלו מבקשים
  לתרום בכל הקשור להזרמת האנרגיה בגוף.

 26. דירה דיסקרטית בחיפה:

  שטיחי אמרפור בשרון מכירת שטיחים עבודת יד.
  לחמי מחמצת, מאפים מלוחים ומתוקים, קפה, עוגות ומתוקים עבודת
  יד. בעיסויים בנתניה/השרון המשולבים
  יש דגש על עבודת שרירים מאומצת יחד עם שילוב
  החושים לגרוי ויצירת אווירת שלווה ייחודית.
  אני בחור שנראה טוב, יש לי ביטחון עצמי, אין לי בעיה להתחיל עם בחורות וגם דיי הולך לי, אבל אני לא יבוא לבחורה ואגיד לה
  מה הפנטזיות שלי, בעיקר בגלל שאני יודע שזה יכול להיתפס
  כסטייה. זמר פייטן לבר מצווה
  אסף שפר & תפילה חגיגית קלילה עם מתן ביטחון לילד ריקודים שמחה והתרגשות בבוקר שיזכר לדורי דורות.

  כזאת ששומרת על הסביבה ועל
  ביטחון בני האדם ובעלי החיים.
  זה לא אומר דבר בפני עצמו על סיכויי
  ההחלמה שלך. אבל, זה שאתם מעוניינים בשירות בטווח המיידי, לא
  אומר שאותה הבחורה ממנה אתם מעוניינים לקבל את השירות, אכן תהיה
  פנויה ויש לקחת בחשבון גם את זמן ההגעה.
  יש בו את כל מה שאתם צריכים לדעת: איך
  לנהל נכון את הבית המשותף, איך לתחזק אותו ואיך לשפר את איכות החיים בין ארבעת הקירות שלכם.
  הדירה הינה מרווחת ונוחה מאוד למגורים, ויכולה להעניק לדיירים איכות חיים גבוהה ועוד מגוון רחב
  של יתרונות. דירה דיסקרטית במרכז, דומה מאוד לחדר בבית
  מלון.

 27. israelnightclub.com דירות דיסקרטיות בקריות:

  השוואת מחירים של קליניקות לטיפולי תא לחץ בארץ – הירשמו וקבלו
  הנחה! השלווה, הנינוחות והרוגע שמשרה על תושביה ומבקריה עיר כמו נס ציונה יכולים
  להועיל לכל מי שנפשו וגופו זקוקים למנוחה, להורדת
  לחץ ולהקלת המתח בעזרת עיסוי בנס ציונה.

  תל אביב אמנם עיר רוויה בהנאות, בילויים ותשוקות אבל נערת ליווי מושלמת זו אחת שעברה אימות, רואיינה והיא מוכנה לכל תרחיש
  ולכל בילוי שרק תרצו או תבחרו. איך נפגשים עם נערת ליווי תל אביב?
  אז אם בעבר גם פגשתם נערות ליווי בתל אביב אבל הן היו שונות
  אלף שנות אור ממה שהכרתם עד כה אולי כדאי
  לדבר על פורטל אחראי שיודע ויכול להבטיח לכם
  – מכאן אתם מקבלים את הבילוי המושלם עם נשים מדהימות, חייכניות,
  לוהטות, סקסיות בטירוף והכי חשוב נוטפות סקס בדיוק כמו שאתם אוהבים ורוצים.
  עם זאת, תוכלו לשבור את השגרה המוכרת והידועה מראש עם
  עיסוי ברמת-גן! עם זאת, תוכלו לשבור את השגרה המוכרת והידועה מראש עם עיסוי באשקלון!
  כאן תוכל למצוא את המקום להזמין את הדבר האמיתי.
  כאן אין סיכונים, בפורטל היוקרתי ביותר שלנו אולי יידרש
  מכם לשלם עלות יוקרתית יותר מאידך החדשות הטובות הן כי התשלום זה הולך לספק לכם את השירותים הלוהטים ביותר ללא דופי ועם הפתעה אחת גמורה.

 28. gnid-lover-israel.gq:

  ● עיסוי זוגי עד הבית – אנחנו יודעים שלפעמים עיסוי מיועד כדי
  להתפנק וזה ממש בסדר מבחינתנו אם אתם רוצים להתפנק עם החברה הכי טובה, עם
  בן/בת הזוג, או עם אמא… עיסוי עד הבית
  מטבע הדברים מבוסס על מגע המעסה.

  צורה אחרת של דירות דיסקרטיות,
  הן הדירות עם המארחת אשר היא למעשה המעסה ואתם תיבחרו את הבחורה ותגיעו להתארח בדירה שלה.
  החדרים מאובזרים במיטה זוגית, חלקם עם ג’קוזי, מקלחונים קטנים ומוזיקה
  רומנטית ברקע. בת ים היא עיר עם
  הרבה מאד צעירים וצעירות, שאוהבים את חוף הים, החנויות המדליקות הלא יקרות ושפע הבילויים.
  אז כשהכול ברור לעין, כך גם השירות וכך גם האחריות ולכן, אם אתם מחפשים לבלות את השעות הקרובות במקום שאף אחד לא ראה אתכם או ישמע אחר כך על כך כל מה שאתם צריכים זה פורטל
  אחד שעושה את ההבדל- פורטל שמבטיח וגם מקיים.
  אתם מגיעים למקום שאתם
  בוחרים דרך פורטל אחראי, בעל
  שקיפות מלאה והכי חשוב? אז לא משנה לכמה זמן אתם
  מחפשים את ההנאות שלכם,
  זו יכולה להיות שעה וזה יכול להיות יום שלם, במצב הזה אתם חייבים פורטל שמאמין לא רק
  במה שהוא מציע אלא מאמין בכל ליבו בפרטיות וברצונות שלכם!

 29. נערות ליווי בתל אביב:

  נערות ליווי באילת עובדות סביב
  השעון ומוכנות ומזומנות בכל עת.
  לינדה השובהה עכשיו באילת! נערת ליווי באילת עובדת סביב השעון ויודעת לספק
  כל גבר לפי ההעדפות המיניות שלו ולפי הסגנון שלו.
  ככה נערת ליווי באילת חייבת לספק את שירותי המין שלה!
  מעסות מקצועיות וחמודות מוכנות לספק את הרצונות שלכם ולתת לכם
  את המסאג’ הכי טוב בעולם. אני דוגמנית ונערת ליווי, אני אוהבת
  את מה שאני… צלצל עכשיו ונערת ליווי
  באילת מפגוש אותך לשעה שכולה עונג והנאה חושית מטורפת… עם מה לך לבלות שעה
  של עונג מטורף? אם בא לך סקס מטורף ממש עכשיו, ואתה נופש באילת או אולי אפילו
  מתגורר באילת, אתה צריך נערת ליווי באילת,זמינה, איכותית ומקצועית!

  נערות ליווי באילת יודעות לפנק גבר במיטה כמו שאישה אמיתית יודעת… פגשו נערות ליווי באילת בכל מקום שתרצו.

  שירותי ליווי באילת ניתנים סביב השעון ללא הפסקה
  ובל מקום באילת- בבתי מלון, חדרים לפי שעה או בבית שלך.
  אם אתה יורד לנופש לאילת על תוותר
  על נערות ליווי באילת.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *